Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eski halimden eser yok simdiiii ya biraz düzenim sastı. o da beni kötü hissettiriyor sanırım. daha saglıklı beslensem daha az alabilirdim arada kacamaklarım oldu birazcıık neyse ki az kaldı ve 12 ile bitirebilirim inşallah.

Selam herkese ben semra artik bende aranizdayim

hoşgeldin

aaaaa cok cok sevindiiim. inşallah p.tesi de daha güzel haberler alırsın :) hamile takımı olduk ha darısı kaptanımızaaaa

tabi ki canım..tatil konusunda her zaman yardımcı olabilirim..zaten çoook fazla gezen biriyim o yüzden kim nereye gitse bana sorar :):) ben de istanbul'da yaşıyorum kuzum

ay ne güzel. 2 aylık bebişle temmuzda nereye gidilir

Merhaba arkadaslar merhaba kaptanim kilomu bildireyim hemen
Gecen hafta: 64.2
Bu hafta: 65.1
Fark:-100 gr

Dogum gunleri, kacamaklar derken bu kadar gitmis

Kaptanim Bugun cok yogunum esim is icin sehirdisina cikiyor onun hazirliklari filan..
Beni gruba alicaksin de mi canim kaptanim

Yarin gorusuruz arkadaslar..

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
6 zeytin
Az peynir
1 domates
Öğle
Küçük kase salata
1 muz
Arada
Meyveli yoğurt
Ve 2 saat sonra 1 kase kısır
Akşam
2 cigkofte. Kucuk tabak kuru fasulye
Kucuk kese çorba

Biraz karışık yemişim yarin dahada toparlayacam inşallah

***1.Takım 459. Etap***

ApriL_2007 (64.2/63/1.2/%1.87)
afrodit26 (68/67.4/0.6/%0.88)
denizzeynep (78.5/77.5/1/%1.27)
gulfuren(55.3///%)kilosu sabit
ispanyol (68.7/67.9/0.8/%1.16)
kanikey (55///%)kilosu sabit
Keten prenses (67///%)kilosu sabit
otimoti (71.4/73/+1.6/%-1.12)geçen hafta kilosunu bildirmediğinden ikiye bölündü.
sevilay 80 (73.4///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75///%)kilosu sabit
meryemyalcin3546 (77.1/76.2/0.9/%1.17)
selma_23_02 (64.2/64.1/0.1/%0.16) yeni üye 16 Mart giriş kg:65.6 hedef kg:59
tektas (71///%)kilosu sabit yeni üye 17 Mart giriş kg:73.5 hedef kg:65

1.Takım Ortalaması:%0.415

Canım zamanla düzelir .Senden bir ricam olacak , birdahakine saatleride , su ve spor miktarınıda belirtirsen süpper olur.

Canım zamanla düzelir .Senden bir ricam olacak , birdahakine saatleride , su ve spor miktarınıda belirtirsen süpper olur.
Saatlerde çok karışık ya fırsat buldukça yiyorum ama yazmaya çalışırım suda çık az içtim onuda arttırmak lazım birazdan evde spor yapacam hareket falan

Saatlerde çok karışık ya fırsat buldukça yiyorum ama yazmaya çalışırım suda çık az içtim onuda arttırmak lazım birazdan evde spor yapacam hareket falan
Canım dediğim gibi zamanla düzelir. Yediklerini saatlerini tel not et. Karıştırmazsın

Selamlar nasıl gidiyor diyetler :) Ben uçtum ya dikkat etmedim 48.1 gibi bişeyim tabi şu an reglim 47 ye düşer belki ama 46 da sabitlemek istiyorum hayırlısı. Tekrar rutine dönmem gerek başladım 800 kalori olayına ama bakalım vereceğim gidecek bu kilolar Gruba gelmişken bende menü paylaşayım yedim yedim durdum bugün güya kalori diyeti yapıyorum.

Sabah
1 muz
1 simit

Öğle
1/2 porsiyon et döner
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata

Ara
3 çilek
1 muz
Patlamış mısır

Akşam
1/2 dilim ev yapımı pizza

Su
2,5 litre

Ay adımı burda gördüm mutlu oldum.. Kızlarrr herkese söz haftaya 70 olacağımmm ApriLim kuzum seni seviyoreee

Gozun aydin bi tanem allah hayirli uhurlu bi evlat nasip etsin cok sevindim tatlim

Ee gorucez bakalim haftaya ne yapicani rakipteyim kuzum
eveeet bana böyle deyin hırs yükleniyorum :))
o zaman menumu yazayım

sabah 08.45
1 kk peynir
1 kasık tane mısır
1 tane altınbaşak

öğlen 12.00
3 kaşık mantar çorbası
1 kaşık zeytinyaglı fasulye
2 ızgara köfte ve su..Arkadasım geldği için yemeği yarım bıraktım çıktım işime geldi :)

akşam 18.30 2 kaşık döner
2 kaşık yoğurt
havuç marul salata
yürüyüş 45 dk.
su 1,5 litre
şimdi çay yeşil çay form çayı zamanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…