dagatesi aldıpın kilo fazla değil,zaten doğumda yarısı gidecek canım.En az 3 kg bebeğin olsa, 3 kg da ödem,kan olsa geri kalanıda emzirirken rahat rahat verirsin.Doğumdan sonra bile vücut ödem atıyor.Sen doğuma ve bebeğine odaklan.Zaten beslenme konusunda bilinçli bir insansın.Hamileyken bile bu kadar dikkat ettin.Bravo vallahi,maşallah.
Selam herkese ben semra artik bende aranizdayim
kızlar merhaba bu ara hiç giremedim yazamadım size kusura bakmayın hem griple boğuşuyorum hemde tatlı bi heyecanım var
transfer sonrası kan değerim çok düşük çıktı dr tedbir amaçlı ilaçlarını bırakma ve 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla dedi
çok şükür değerim katladı hamilelik var dedi ama takip altındayım düşük çünkü değerim.çok sağolun dua ettiniz bana dualarınızı pazartesi vereceğim kan tahlili içinde bekliyorum :)
tabi ki canım..tatil konusunda her zaman yardımcı olabilirim..zaten çoook fazla gezen biriyim o yüzden kim nereye gitse bana sorar :):) ben de istanbul'da yaşıyorum kuzum
bütün takımların onayına mı kaldım yanitamam canım sorun yok :) 13 le başladım 1. takımla bitirmek istiyorum kilo verme maceramı :)
Tamam canım alacağımAna yanlis olmus
Gecen hafta: 64.2
Bu hafta: 64.1 :)
Canım zamanla düzelir .Senden bir ricam olacak , birdahakine saatleride , su ve spor miktarınıda belirtirsen süpper olur.Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
6 zeytin
Az peynir
1 domates
Öğle
Küçük kase salata
1 muz
Arada
Meyveli yoğurt
Ve 2 saat sonra 1 kase kısır
Akşam
2 cigkofte. Kucuk tabak kuru fasulye
Kucuk kese çorba
Biraz karışık yemişim yarin dahada toparlayacam inşallah
Saatlerde çok karışık ya fırsat buldukça yiyorum ama yazmaya çalışırım suda çık az içtim onuda arttırmak lazım birazdan evde spor yapacam hareket falanCanım zamanla düzelir .Senden bir ricam olacak , birdahakine saatleride , su ve spor miktarınıda belirtirsen süpper olur.
Canım dediğim gibi zamanla düzelir. Yediklerini saatlerini tel not et. KarıştırmazsınSaatlerde çok karışık ya fırsat buldukça yiyorum ama yazmaya çalışırım suda çık az içtim onuda arttırmak lazım birazdan evde spor yapacam hareket falan
Canım dediğim gibi zamanla düzelir. Yediklerini saatlerini tel not et. Karıştırmazsın
Hedef kilon nedir?
6Hedef kilon nedir?
Ok 62 olarak kaydedeyim o zaman, benim 60 :))))) az kaldı son 3 !6
2 altına düşmek senin
***1.Takım 459. Etap***
ApriL_2007 (64.2/63/1.2/%1.87)
afrodit26 (68/67.4/0.6/%0.88)
denizzeynep (78.5/77.5/1/%1.27)
gulfuren(55.3///%)kilosu sabit
ispanyol (68.7/67.9/0.8/%1.16)
kanikey (55///%)kilosu sabit
Keten prenses (67///%)kilosu sabit
otimoti (71.4/73/+1.6/%-1.12)geçen hafta kilosunu bildirmediğinden ikiye bölündü.
sevilay 80 (73.4///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75///%)kilosu sabit
meryemyalcin3546 (77.1/76.2/0.9/%1.17)
selma_23_02 (64.2/64.1/0.1/%0.16) yeni üye 16 Mart giriş kg:65.6 hedef kg:59
tektas (71///%)kilosu sabit yeni üye 17 Mart giriş kg:73.5 hedef kg:65
1.Takım Ortalaması:%0.415
Ee gorucez bakalim haftaya ne yapicani rakipteyim kuzumAy adımı burda gördüm mutlu oldum.. Kızlarrr herkese söz haftaya 70 olacağımmm ApriLim kuzum seni seviyoreee
Ee gorucez bakalim haftaya ne yapicani rakipteyim kuzumAy adımı burda gördüm mutlu oldum.. Kızlarrr herkese söz haftaya 70 olacağımmm ApriLim kuzum seni seviyoreee
Gozun aydin bi tanem allah hayirli uhurlu bi evlat nasip etsin cok sevindim tatlimhahhah ne güzel olurdu sarılırdık sıkı sıkı çok sağol canım aynen devam çekiyorum dualarla oldu biliyorum rabbim devamını getirsin inş :)
bu arada benimle aynı kilo oldun maşallah daha iyi kapışırız seninle :)
eveeet bana böyle deyin hırs yükleniyorum :))Ee gorucez bakalim haftaya ne yapicani rakipteyim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?