Ayyy hiç öyle şey olur mu? Ne zaman yaptim ki AşkolsunApriL_2007 kaptancigiium neden beni gormezden geliyosuuuuuuuuuun. :))
bu arada son 3 kilon kalmis tebrikler azicik kalmis ben donene kadar verirsin insallah
Vayyy süper gitmiş, darısı başımızaGunaydinnn
Nasilsinizz?
Bugun 2 nisan
Ve 》》》》》 Ben 《《《《《 55 KG YIMM
10 kilo gitto toplam kaldi 5 kg
Tesekkur ederimm darısı basinizaaa zayif olmak gibisi yokmuss unutmusumm uzun zamandiirrrr kemiklerim uzadi sankii bacaklarım uzadi omuzlarim meger ne kadar dik duruyormusVayyy süper gitmiş, darısı başımızaEeee o kadar çalışmaya kilolar dayanmaz tabiii başarılarının devamını dilerim canımmmm
sagolasin canim Allah razi olsun evet bir oglusim daha olucak isim aramaya basladim :)) 14 haftalik olduk teuzesi zaman gercektende hizli geciyor. dogdugunda eminim cok rezil olcam su an bile oglumla basa cikamiyorum cok hizli emekliyor tum cekmece dolap nr varsa acip bosaltiyor surekli tehlike icinde yas araligi bir yas 3ay olacak isi de birakicam mecburen annem ikisine bakamaz cok zor gozum korkuyor yani okula basladiklarinda rahat edicem bemce artik Allah omur versin saglik guc versin de basa cikabilirim insallah@melegim66 canım hayırlı olsun ikinci bebisde erkrkmis maşallah. Mesajını görünce şaşırdım ne çabuk büyümüş maşallah diye.iki küçük bebekle deneyimlerini merak ediyorum doğunca.
Çok kararsizim yaş aralığı içinde.optum oğlunu ve seni.sağ salim kucağına al İnsallah
Günaydın Ayy ne güzel dimi Zayıflamak bende verebilsem bi beş kilo çok iyi olcak tebrik ederim seni canmGunaydinnn
Nasilsinizz?
Bugun 2 nisan
kuşummmm günaydııınGünaydınnnnn beybileren sevdiğimden merhabalar herkese
günaydın canımmm.. denemedim hiç.. kolesterole iyi geliyormuş diye duydumGünaydın kizlar sabahları ceviz suyu içen varmı aranızda faydası olurmu acaba
Gunaydin fıstık hatunlar hepinize sabah öpücüğümu verip kahvalti kismina geciyorummmm (opcuk şeysi) :)
ay canimsin kiyamam cok uzuldum..ben burda yeniyim ama psikolojik saglik kilo vermekten çok daha onemli..diyet bu yapilir..gecmis olsun ve guc kuvvet diliyorum size..Selam kızlar
Öncelikle hepinize karşı mahcubum. Geçen hafta bildirimde bulunmayi da unuttum. April sağolsun idare ediyor beni kaç haftadır özel mesajla hatirlatiyor.
2-3 haftadır hastalıkla uğraşıyorum. Önce çocuklar atesliydi. Sonra eşim hastalandı bayağı ağır geçirdi. Bu arada hastaneye gidip gelirken smear testi yaptirdim. O da temiz çıkmadı. 1 ay sonra tekrarlıycaz bakalım.
Oğluma bugün için dogumgunu planlanmıştim. Dün Ankara'daki amcamın felç geçirdiği haberini aldım. Hemen ardından motor kazası sonrası 10 gündür yoğun bakımda yatan 20 yaşındaki bir akrabamızin olum haberini aldım çok sarsildim. Oglumun pastası hazır olduğu için dün akşam kesiverdik.
Bazen bazı şeyler diğer önemsediğimiz şeylerin önüne geçebiliyor işte ne bileyim. Zaten aldığım kilolardan da diyetimin yalan olduğu ortada. Bi süre izne çıkmak istiyorum
otiiimmmm canımmm çok üzüldüm kuzumm.. başın sağolsun çok üzücü genç birinin vefat haberi çok sasıyor insanı.. izne ayrıl tabi kuzum biraz kendine gelince dönersin .. seni çok seviyoruz öpüyorummSelam kızlar
Öncelikle hepinize karşı mahcubum. Geçen hafta bildirimde bulunmayi da unuttum. April sağolsun idare ediyor beni kaç haftadır özel mesajla hatirlatiyor.
2-3 haftadır hastalıkla uğraşıyorum. Önce çocuklar atesliydi. Sonra eşim hastalandı bayağı ağır geçirdi. Bu arada hastaneye gidip gelirken smear testi yaptirdim. O da temiz çıkmadı. 1 ay sonra tekrarlıycaz bakalım.
Oğluma bugün için dogumgunu planlanmıştim. Dün Ankara'daki amcamın felç geçirdiği haberini aldım. Hemen ardından motor kazası sonrası 10 gündür yoğun bakımda yatan 20 yaşındaki bir akrabamızin olum haberini aldım çok sarsildim. Oglumun pastası hazır olduğu için dün akşam kesiverdik.
Bazen bazı şeyler diğer önemsediğimiz şeylerin önüne geçebiliyor işte ne bileyim. Zaten aldığım kilolardan da diyetimin yalan olduğu ortada. Bi süre izne çıkmak istiyorum
Sen bugün çalıştın mı? Bu saatte uyandığına göre.Günaydınnnnn beybileren sevdiğimden merhabalar herkese
Helal sanaGunaydinnn
Nasilsinizz?
Bugun 2 nisan
Biraz zor olacak ama ikisi bir arada büyüyecek. Bir kereden rahatlayacaksın.Sağlıkla büyüsünler.sagolasin canim Allah razi olsun evet bir oglusim daha olucak isim aramaya basladim :)) 14 haftalik olduk teuzesi zaman gercektende hizli geciyor. dogdugunda eminim cok rezil olcam su an bile oglumla basa cikamiyorum cok hizli emekliyor tum cekmece dolap nr varsa acip bosaltiyor surekli tehlike icinde yas araligi bir yas 3ay olacak isi de birakicam mecburen annem ikisine bakamaz cok zor gozum korkuyor yani okula basladiklarinda rahat edicem bemce artik Allah omur versin saglik guc versin de basa cikabilirim insallah
Çok üzüldüm hepsi arka arkaya gelmiş.İnşllah test sonucun iyi çıkar.Hepinize geçmiş olsun.Amcana da Allah şifa versin.Genç ölümününe üzüldüm,Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Diyeti şimdi düşünme,yeterince gerilmişsin zaten.Bir anda insana hırs geliyor,sana da öyle olacak inan canım.Dertleşmek istediğinde buradayız O OtimotiSelam kızlar
Kızlar nabersiniz??? Ben gezdim gezdim şimdi anneme geldim napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?