- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Selam kızlar
Öncelikle hepinize karşı mahcubum. Geçen hafta bildirimde bulunmayi da unuttum. April sağolsun idare ediyor beni kaç haftadır özel mesajla hatirlatiyor.
2-3 haftadır hastalıkla uğraşıyorum. Önce çocuklar atesliydi. Sonra eşim hastalandı bayağı ağır geçirdi. Bu arada hastaneye gidip gelirken smear testi yaptirdim. O da temiz çıkmadı. 1 ay sonra tekrarlıycaz bakalım.
Oğluma bugün için dogumgunu planlanmıştim. Dün Ankara'daki amcamın felç geçirdiği haberini aldım. Hemen ardından motor kazası sonrası 10 gündür yoğun bakımda yatan 20 yaşındaki bir akrabamızin olum haberini aldım çok sarsildim. Oglumun pastası hazır olduğu için dün akşam kesiverdik.
Bazen bazı şeyler diğer önemsediğimiz şeylerin önüne geçebiliyor işte ne bileyim. Zaten aldığım kilolardan da diyetimin yalan olduğu ortada. Bi süre izne çıkmak istiyorum
Gunaydinnn
Nasilsinizz?
Bugun 2 nisan
Ve 》》》》》 Ben 《《《《《 55 KG YIMM
10 kilo gitto toplam kaldi 5 kg
Oooo süper yürümüşsün! Gezmek gibisi yok iyi yapmışsın baby :))))Tüüm gün gezdim sabahın köründen beri..Çoook yorulmuşum..Açık havada ve boğazda 9 km yürüdümm.yorgunluğum şimdi çıkıyor:)
Ohhh sefan olsun. Bütün hafta çalıştın,yoruldun.İyi yapmışsın.Benim de arkadaşımın çocuğunun doğum günüydü ordaydık, güzel geçti.Kızlar nabersiniz??? Ben gezdim gezdim şimdi anneme geldim napıyorsunuz?
Ohhh sefan olsun. Bütün hafta çalıştın,yoruldun.İyi yapmışsın.Benim de arkadaşımın çocuğunun doğum günüydü ordaydık, güzel geçti.
Saol kuşumayyyy annemin arkadaşına gittik neler neler yapmışlar ben zavallı aldım 4 kaşık kısır köşede yedim Oyyyyy
Sende iyi yapmışsın. Güzel oluyor öyle ortamlar.
canm duzenlı kullanımda kilo vermeye yardımcı denıyor biz de esımle 3hafta oldu içiyoruz her sabah..Günaydın kizlar sabahları ceviz suyu içen varmı aranızda faydası olurmu acaba
Ben 2 3 ay önce diyetisyene gittim.canm duzenlı kullanımda kilo vermeye yardımcı denıyor biz de esımle 3hafta oldu içiyoruz her sabah..
bir ay dene bakalım cnm ınsallah yararBen 2 3 ay önce diyetisyene gittim.
Yapılan tahlillerde kolestrol biraz yüksek çıktı araştırdım ceviz suyu iyiymiş kiloda verdiriyomus arada içiyorum düzenli içersem belki ise yarar
İyiki dogdun canim ben olsam yerim yilda bi guncuk nolucakSelamı kızlar hayırlı aksamlar herkese
Bugün benim doğum günüm veee yediklerimi yazıyorum cook değil ama çoksa da az gorun
9.30 kahvalti
1 has yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 domates salatalık
Şekersiz çay
14 00
1 bardak mısır
15 00
5 kremalı biskuvi
1 avuc çekirdek
17 30
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
1 porsiyon etli sebzeli yemek
Salata
Su pek icemedim
1 litre
1 litre daha icmeye calisacam
Spor
9 km kadar yürüdüm gezdim
13000 adım
Pasta var 1 dilim yesem mi bu yediklerimden sonra size soruyorum
Tskler canm :) devam evet ama tempoyu düşürdum sabah aksam yuruyus ile pilates yapiyrum 1 saat yetiyor :)Ben de seni merak ettim..Süpersin canım darısı başımıza :)) spora devam mı ?
Tsk ederim :)Sen bugün çalıştın mı? Bu saatte uyandığına göre.
Helal sana
Biraz zor olacak ama ikisi bir arada büyüyecek. Bir kereden rahatlayacaksın.Sağlıkla büyüsünler.
Çok üzüldüm hepsi arka arkaya gelmiş.İnşllah test sonucun iyi çıkar.Hepinize geçmiş olsun.Amcana da Allah şifa versin.Genç ölümününe üzüldüm,Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Diyeti şimdi düşünme,yeterince gerilmişsin zaten.Bir anda insana hırs geliyor,sana da öyle olacak inan canım.Dertleşmek istediğinde buradayız @Otimoti
Şu an bel ,göbek deliği,kalça ölçülerin nedir?Son halim
Sağol canimmmİyiki dogdun canim ben olsam yerim yilda bi guncuk nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?