Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Saol kuşum ayyyy annemin arkadaşına gittik neler neler yapmışlar ben zavallı aldım 4 kaşık kısır köşede yedim Oyyyyy

Sende iyi yapmışsın. Güzel oluyor öyle ortamlar.
Sen son bir aydır çok iyi kilo verdin.Son bir ayda toplamda kaç kilo verdin?Mezun olursan buraya kim bakacak? Kaptanlığı isteyerek mi yapuyırsunuz,ya da bir zorunluluk var mı? Merakımdan soruyorum.Çünkü gerçekten ilgileleniyorsun kaptanım.

Doğum günün kutlu olsun.Sağlık, huzur ve mutluluk hayatında daim olsun canım.

Bugün gezen gezene :)

Ben menü yazmıyorum,gerçekten dikkat etmiyorum ama beş saat kuralı ve akşam yemeğimden sonra bir şey yemediğim için kilo almadım.Bugün spora tekrar başladım,inşallah düzenli devam edebilirim.Burada topiği olan bir arkadaş videolar tavsiye etti,bakalım işe yarayacak mı?Son 3 kilom kaldı onu da verirsem ,sadece spor ile sıkılaşmaya devam edeceğim.

Pilates tavsiye ederim sıkılastiriyor inceltiyor selulutte gidiyor ebru sallinin istersen verebilirim linki

Pilates tavsiye ederim sıkılastiriyor inceltiyor selulutte gidiyor ebru sallinin istersen verebilirim linki
Sağol canım. Ben zamanında videolarını indirmiştim.Şu an eliptik bisiklettr interval ile farklı videolar yapıyorum.

Günaydın herkeslereeee kahvaltidan kalkip temizlik yapma zamaniiiii :) hava da harika ama yapicak bisey yok :)
Bende bugün çamaşırlarla mücadele ediyorum.Kolay gelsin.

Nerde oturuyorsun kizlar
İzmir 'deyim.

Selam kızlar bugünku menümü yazayım
10 30
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
1 has yumurta
Domates salatalık
Şekersiz çay
17 00
Akşam
Akşam yemegim çayın yanında birseyler oldu
1 kase rus salatası gibi bişey icinde bulgur ve biraz mayonez vardı
3 küçük gofret 1 avuc çekirdek kuru üzüm
2 litre den fazla su
Spor yapamadim bebeğim uyusun belki yürürüm biraz Hareket yaparım hafta ici bir saat yuruyecem artık oğlumu okuldan almaya erken çıkarım yürür sonra alırım sizin menüler nerde

süpersin canım!! peki akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ?

Öğle 13.00
1 suda yumurta
2 krep çikolatalı
( Kahvaltıyı büyük oğlum hazırladı.Yemek zorunda kaldım.)
3 çay

Ara 17.00
Osmanlı kahvesi

Akşam 19.45
2 tane mangalda balık
Bir kase salata
Bir dilim kepekli ekmek
Bir parmak helva

2.5 litre su.1 fincan karışık bitki çayı

16 dakika eliptik hiit çalışma
Bugün eklediğim video ve
Bir de

selam kızlar napıyosunuz
dünkü menum
sabah
bir haslam yumurtA
bir bardak cay
bir dilim kepek ekmek
bitane salata

öğlen
bir simit

aksam
tavuk sote 5kasık. ayran bibardak

2lt su
2saat kadar da yürüyüs :)

Selam güzel kızlar nabersiniz. Ben bugun saatlerce temizlik yaptım .. Menüme gelince saati hatırlamıyorum tam ama 11.30 gibi olabilir

2 kaşık menemen
salata
yagsız tavada kızarmış peynır
1 dilim kızarmış ekmek ve cay

ara: türk kahvesi

aksam: fırında pırasa
4 kasık karalahana yemeği 2 kasık yoğurt
salata
..
şimdik de çay zamanı..su 1 litre falandır..spor olarak da ev işiii..

hepinizi seviyoree öpüyoreeee mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…