Çok iyi incelmişsin.Kutlarım canım.Ilk ay
Kalca 98 simdi 86
Bel 75 simdi 66
Diz 43 simdi 38
Baldir 52 simdi 48
Sen son bir aydır çok iyi kilo verdin.Son bir ayda toplamda kaç kilo verdin?Mezun olursan buraya kim bakacak? Kaptanlığı isteyerek mi yapuyırsunuz,ya da bir zorunluluk var mı? Merakımdan soruyorum.Çünkü gerçekten ilgileleniyorsun kaptanım.Saol kuşumayyyy annemin arkadaşına gittik neler neler yapmışlar ben zavallı aldım 4 kaşık kısır köşede yedim Oyyyyy
Sende iyi yapmışsın. Güzel oluyor öyle ortamlar.
Doğum günün kutlu olsun.Sağlık, huzur ve mutluluk hayatında daim olsun canım.Selamı kızlar hayırlı aksamlar herkese
Bugün benim doğum günüm veee yediklerimi yazıyorum cook değil ama çoksa da az gorun
9.30 kahvalti
1 has yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 domates salatalık
Şekersiz çay
14 00
1 bardak mısır
15 00
5 kremalı biskuvi
1 avuc çekirdek
17 30
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
1 porsiyon etli sebzeli yemek
Salata
Su pek icemedim
1 litre
1 litre daha icmeye calisacam
Spor
9 km kadar yürüdüm gezdim
13000 adım
Pasta var 1 dilim yesem mi bu yediklerimden sonra size soruyorum
Bugün gezen gezene :)Ben de gezmek yorgunuyum kizlar bugun iki öğün yedim ve 1 saatten fazla yurudum menum
11.00 yagda yumurta (2kasik)
2 kk peynir maydonoz domates
ceyrek simit
16.00 marula sarilmis 3-4 cigkofte
2 bardak ayran
yeşillik
Bugunluk bu kadar. Yavaslayan metabolizma hizimi da form cayi ve yesil cayla hareketlendirmeye calisiyorum..
Pilates tavsiye ederim sıkılastiriyor inceltiyor selulutte gidiyor ebru sallinin istersen verebilirim linkiBen menü yazmıyorum,gerçekten dikkat etmiyorum ama beş saat kuralı ve akşam yemeğimden sonra bir şey yemediğim için kilo almadım.Bugün spora tekrar başladım,inşallah düzenli devam edebilirim.Burada topiği olan bir arkadaş videolar tavsiye etti,bakalım işe yarayacak mı?Son 3 kilom kaldı onu da verirsem ,sadece spor ile sıkılaşmaya devam edeceğim.
Sağol canım. Ben zamanında videolarını indirmiştim.Şu an eliptik bisiklettr interval ile farklı videolar yapıyorum.Pilates tavsiye ederim sıkılastiriyor inceltiyor selulutte gidiyor ebru sallinin istersen verebilirim linki
Bende bugün çamaşırlarla mücadele ediyorum.Kolay gelsin.Günaydın herkeslereeee kahvaltidan kalkip temizlik yapma zamaniiiii :) hava da harika ama yapicak bisey yok :)
İzmir 'deyim.Nerde oturuyorsun kizlar
Ben menü yazmıyorum,gerçekten dikkat etmiyorum ama beş saat kuralı ve akşam yemeğimden sonra bir şey yemediğim için kilo almadım.Bugün spora tekrar başladım,inşallah düzenli devam edebilirim.Burada topiği olan bir arkadaş videolar tavsiye etti,bakalım işe yarayacak mı?Son 3 kilom kaldı onu da verirsem ,sadece spor ile sıkılaşmaya devam edeceğim.
Tskler canm :) devam evet ama tempoyu düşürdum sabah aksam yuruyus ile pilates yapiyrum 1 saat yetiyor :)
Akşam yemeğini 19.00- 19.30 arasında yiyiyorum.süpersin canım!! peki akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ?
bn de gezmeden geldim sonra da işe koyuldum cnm 10du bittiğinde yogunduım yanı :)Kızlar ben geldim nabersiniz? Annemdeydim giremedim pekk yoğun geçti, misafir falan da derken akşam oldu. Şimdi eve geldikkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?