- 10 Mart 2016
- 87
- 130
- 8
- 37
YemiyorumKizlar bazen ne yesem doymuyorum gozum donuyor resmen.. Mesela bu aksam fistik ve yulafi fazladan yedimsiz nasil Engel oluyorsunuz kendinize boyle durumlar da?
Hahahhyyy yok canım ne mecburiyeti gönüllüyüz. Bilmiyorum kii mezun olunca çıkarsa o zaman benim gibi kararlı disiplinli arkadaş yerimi seve seve ona bırakırım. Yok çıkmazsa devammm gittiği yere kadarSen son bir aydır çok iyi kilo verdin.Son bir ayda toplamda kaç kilo verdin?Mezun olursan buraya kim bakacak? Kaptanlığı isteyerek mi yapuyırsunuz,ya da bir zorunluluk var mı? Merakımdan soruyorum.Çünkü gerçekten ilgileleniyorsun kaptanım.
Doğum günün kutlu olsun.Sağlık, huzur ve mutluluk hayatında daim olsun canım.
Bugün gezen gezene :)
Süpper kararlar alınmış kuzummm başarılı olman dileğimle :)))))Ben menü yazmıyorum,gerçekten dikkat etmiyorum ama beş saat kuralı ve akşam yemeğimden sonra bir şey yemediğim için kilo almadım.Bugün spora tekrar başladım,inşallah düzenli devam edebilirim.Burada topiği olan bir arkadaş videolar tavsiye etti,bakalım işe yarayacak mı?Son 3 kilom kaldı onu da verirsem ,sadece spor ile sıkılaşmaya devam edeceğim.
Gofret miiiSelam kızlar bugünku menümü yazayım
10 30
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
1 has yumurta
Domates salatalık
Şekersiz çay
17 00
Akşam
Akşam yemegim çayın yanında birseyler oldu
1 kase rus salatası gibi bişey icinde bulgur ve biraz mayonez vardı
3 küçük gofret 1 avuc çekirdek kuru üzüm
2 litre den fazla su
Spor yapamadim bebeğim uyusun belki yürürüm biraz Hareket yaparım hafta ici bir saat yuruyecem artık oğlumu okuldan almaya erken çıkarım yürür sonra alırım sizin menüler nerde
Osmanlı kahvesi nedir?Öğle 13.00
1 suda yumurta
2 krep çikolatalı
( Kahvaltıyı büyük oğlum hazırladı.Yemek zorunda kaldım.)
3 çay
Ara 17.00
Osmanlı kahvesi
Akşam 19.45
2 tane mangalda balık
Bir kase salata
Bir dilim kepekli ekmek
Bir parmak helva
2.5 litre su.1 fincan karışık bitki çayı
16 dakika eliptik hiit çalışma
Bugün eklediğim video ve
Bir de
yüklemediğim için pek bir bilgim yok tatlımYoutube dan video koymak yasak mı?Önceki video sıfırlanmış.
Günaydınnnnn mutluuu pazartesiler olsunn Hayyyy nasıl olacaksa uykummmm var!
Aaa süper bir haber buuGünaydın bayanlar herkese sağlıklı güzel haftalar olsun inş. Ben kaydını oldum bugün bfit e spora başlıyorum. Umarım fayda eder.
Günaydın bayanlar herkese sağlıklı güzel haftalar olsun inş. Ben kaydını oldum bugün bfit e spora başlıyorum. Umarım fayda eder.
dün çok fazla kaçamak yaptım dolayısıyla çok moralim bozuk bugün
tartıda 1 kilo fazla çıktım kendimi dövesim var...
ceza istiyorum sizden ...
Pazartesi günleri senin en zor günlerin.Kahve iç açılırsın canım.Günaydınnnnn mutluuu pazartesiler olsunn Hayyyy nasıl olacaksa uykummmm var!
Hayırlı olsun,yararını eminim göreceksin.Günaydın bayanlar herkese sağlıklı güzel haftalar olsun inş. Ben kaydını oldum bugün bfit e spora başlıyorum. Umarım fayda eder.
Merhaba doktorcuğum.selamlar minnoş kuşlarımmmm
Bugün adımsayarın ile 10.000 adımı tamamlayıp,kaçamak yapmazsan 1 kilo hemen gider üzülme.dün çok fazla kaçamak yaptım dolayısıyla çok moralim bozuk bugün
tartıda 1 kilo fazla çıktım kendimi dövesim var...
ceza istiyorum sizden ...
Sebze ye o zaman, detoks gibi olur ama çok az yiyiyorsun.Diyetisyen listesi yapmayacak mıydın? Yanlış mı hatırlıyorum.sanırım artık tavuk yiyemiyorum.inanılmaz midemi bulandırıyor.protein yiyim sadece bugün dedim ama tavuğu zorla yedim ve midemi bulandırdı..sebzeyi daha çok seviyorum.sebzeyle devam edeceğim yine
İnsallah canim. Acayip yoruldum canım çıktı resmen. En azindan sıkılaşırım diorum. Kilo vermesem dehadi hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alacaksın
Bizim bu taraflarda çok kullanılıyor ve seviliyor osmanlı kahvesi. Benim evimde de Türk kahvesinde n çok osmanlı kahvesi ve menengic kahvesi içilirApriL_2007 gerçekten kaptanlık gönüllü yapılacak bir iş, sende hakkını veriyorsun.Osmanlı kahvesi a101 den aldım.Sütlü kahve gibi tadını çok sevdim.
Evet bende çok merak ediyorum kaptancim. Aşırı derecede yorucu geçti benm için. Hareketler ı tam bilemedigim içinde zorladım biraz. Ama baya bir kalori kaybı oldu sanirim. Üstelik salona gidip gelirken de yürüdüm. Toplamda 2 saat spor ve 2.5 litre su oldu şimdiden çok şükür.Aaa süper bir haber buubakalım neler olacak?
Pazartesi günleri senin en zor günlerin.Kahve iç açılırsın canım.
Hayırlı olsun,yararını eminim göreceksin.
Merhaba doktorcuğum.
Bugün adımsayarın ile 10.000 adımı tamamlayıp,kaçamak yapmazsan 1 kilo hemen gider üzülme.
Sebze ye o zaman, detoks gibi olur ama çok az yiyiyorsun.Diyetisyen listesi yapmayacak mıydın? Yanlış mı hatırlıyorum.
çok sağol canım tşk ederim :)Gozun aydin bi tanem allah hayirli uhurlu bi evlat nasip etsin cok sevindim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?