Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba kizlar, herkesin haftasonu keyifli gecmis tir umarim:)

3 Nisan menum
08:30 limonlu ilik su
09:00 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
1 avuc ceviz
Domates salatalik yesillik

13:00 filtre kahve

17:00 aksam yemegi
7 kasik sebze yemegi
5 kasik yogurt
2 kasik humus
Salata

2,5 lt su

Spor yapmadim, halsizlik var biraz

Kizlar bazen ne yesem doymuyorum gozum donuyor resmen.. Mesela bu aksam fistik ve yulafi fazladan yedim siz nasil Engel oluyorsunuz kendinize boyle durumlar da?
Yemiyorum su içiyorum kalkıyorum yürüyorum yada buraya gelip aklımı dağıtıyorum geçiyor o his
Hahahhyyy yok canım ne mecburiyeti gönüllüyüz. Bilmiyorum kii mezun olunca çıkarsa o zaman benim gibi kararlı disiplinli arkadaş yerimi seve seve ona bırakırım. Yok çıkmazsa devammm gittiği yere kadar
Süpper kararlar alınmış kuzummm başarılı olman dileğimle :)))))
Gofret miii rus salatası mı hemde mayonez mi olamamış gerisi çok iyi tatlım.
Osmanlı kahvesi nedir?
Youtube dan video koymak yasak mı?Önceki video sıfırlanmış.
yüklemediğim için pek bir bilgim yok tatlım

bugün yiyeceklerimi yazayım hemen.bazen akşamları değişebiliyor spordan sonra ama genel olarak şöyle

sabah 9,00 3 dilim peynir,çay

öğle 12,30 3-4 dilim tavuk göğsü haşlanmış,1 kase yoğurt

spora gitmeden 17,00 gibi 1 aktiva yoğurt incirli,cevizli

akşam sanırım acıkırsam spordan sonra 22,00 gibi yoğurt yerim zencefilli,tarçınlı,zerdeçallı

spor 7 km yürüyüş,biraz ağırlık çalışırım eve gelince de..

su 2 lt

dün çok fazla kaçamak yaptım dolayısıyla çok moralim bozuk bugün

tartıda 1 kilo fazla çıktım kendimi dövesim var...
ceza istiyorum sizden ...

haftasonu ne oluyor böyle bize kuzum ya?ben de c tesi çok spor yaptım ama kaçamakta yaptım.haftasonları yaramıyor bize toparlanmamız lazım bu hafta cuma'ya daha var :)

sanırım artık tavuk yiyemiyorum.inanılmaz midemi bulandırıyor.protein yiyim sadece bugün dedim ama tavuğu zorla yedim ve midemi bulandırdı..sebzeyi daha çok seviyorum.sebzeyle devam edeceğim yine

Günaydınnnnn mutluuu pazartesiler olsunn Hayyyy nasıl olacaksa uykummmm var!
Pazartesi günleri senin en zor günlerin.Kahve iç açılırsın canım.

Günaydın bayanlar herkese sağlıklı güzel haftalar olsun inş. Ben kaydını oldum bugün bfit e spora başlıyorum. Umarım fayda eder.
Hayırlı olsun,yararını eminim göreceksin.

selamlar minnoş kuşlarımmmm
Merhaba doktorcuğum.

dün çok fazla kaçamak yaptım dolayısıyla çok moralim bozuk bugün

tartıda 1 kilo fazla çıktım kendimi dövesim var...
ceza istiyorum sizden ...
Bugün adımsayarın ile 10.000 adımı tamamlayıp,kaçamak yapmazsan 1 kilo hemen gider üzülme.

sanırım artık tavuk yiyemiyorum.inanılmaz midemi bulandırıyor.protein yiyim sadece bugün dedim ama tavuğu zorla yedim ve midemi bulandırdı..sebzeyi daha çok seviyorum.sebzeyle devam edeceğim yine
Sebze ye o zaman, detoks gibi olur ama çok az yiyiyorsun.Diyetisyen listesi yapmayacak mıydın? Yanlış mı hatırlıyorum.

ApriL_2007 gerçekten kaptanlık gönüllü yapılacak bir iş, sende hakkını veriyorsun.Osmanlı kahvesi a101 den aldım.Sütlü kahve gibi tadını çok sevdim.
Bizim bu taraflarda çok kullanılıyor ve seviliyor osmanlı kahvesi. Benim evimde de Türk kahvesinde n çok osmanlı kahvesi ve menengic kahvesi içilir

Aaa süper bir haber buubakalım neler olacak?
Evet bende çok merak ediyorum kaptancim. Aşırı derecede yorucu geçti benm için. Hareketler ı tam bilemedigim içinde zorladım biraz. Ama baya bir kalori kaybı oldu sanirim. Üstelik salona gidip gelirken de yürüdüm. Toplamda 2 saat spor ve 2.5 litre su oldu şimdiden çok şükür.
Ayrıca kilo yağ kas hesaplamaları yapıldı. Gene yağ oranı yüksek sivi orani düşük çıktı. Göğüs ,göğüs altı bel kalça kalça altı basen bacak baldır kol ölçüleri alındı. Bir ay sonra tekrar ölçüm olacakmis. Bakalım neler neler olacak ???

diyetisyene gidemedim hala..gitmek istemiyorum aslında ya son 10-12 kg kaldı onu da kendi çabamla vermek istiyorum.inat ettim ama böyle de dengesiz besleniyorum bilemedim ne yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…