Hoşgeldin.çok sağol canım tşk ederim :)
kızlarrrrr nasılsınız ben geldimmm :)
Eşim beğenmedi, türk kahvesini tercih ederim diyor. Büyük oğlum ile severek içiyoruz. Menengiçde farklı bir tat.Bizim bu taraflarda çok kullanılıyor ve seviliyor osmanlı kahvesi. Benim evimde de Türk kahvesinde n çok osmanlı kahvesi ve menengic kahvesi içilir
Ohhhh miss.Bir ay sonra sonuçlar çok n güzel olacak.Evet bende çok merak ediyorum kaptancim. Aşırı derecede yorucu geçti benm için. Hareketler ı tam bilemedigim içinde zorladım biraz. Ama baya bir kalori kaybı oldu sanirim. Üstelik salona gidip gelirken de yürüdüm. Toplamda 2 saat spor ve 2.5 litre su oldu şimdiden çok şükür.
Ayrıca kilo yağ kas hesaplamaları yapıldı. Gene yağ oranı yüksek sivi orani düşük çıktı. Göğüs ,göğüs altı bel kalça kalça altı basen bacak baldır kol ölçüleri alındı. Bir ay sonra tekrar ölçüm olacakmis. Bakalım neler neler olacak ???
Ya diyetistene git yada diyetisyen listelerine göre beslen. Çünkü metabolizmanı yavaşlatıyorsundiyetisyene gidemedim hala..gitmek istemiyorum aslında ya son 10-12 kg kaldı onu da kendi çabamla vermek istiyorum.inat ettim ama böyle de dengesiz besleniyorum bilemedim ne yapsam.
yaa ben de istiyom16 dakika eliptik bisiklet ile hiit yapıldı.
Zaten o misafirlikler insani yoldan cikariyor.. Hele benim bi arkadasim var her gittigimde nolur ye Allah askina ye darilirim yemessen daha neler ne israrlar..baktim olmuyor ben de cay saatlerini kahvaltiya cevirdim:) en azindan normal kahvaltimii yapiyorum tabagimi kahvaltilikla dolduruyorum ev sahibi de bakiyor tabak dolu israr etmiyorSelam kızlar menumu yazayım bugün çok iyi gitti taaakkiiii akşam misafirlige gidene kadar keşke gitmeseydim
Sabah 9 30
2 yumurta az yağla tavada biraz peynir zeytin domates salatalık az dilim ekmek
12 00 1 avuc kuru üzüm
14 00
1 kase cacık büyük bir kaseydi
18 30
Bol salata 1 kaşık fasulye
Az yogurt
Veee sonra
21 00
Bir lokum 1 dilim kek
1 meyve suyu
Spor.
1 buçuk saat yürüyüş
2 buçuk litre su
Unutmusum ;4 mart menum
08:00 limonlu ilik su
09:00 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin(tuzsuz)
1 dilim ekmek
1 elma 1 cilek
Domates salatalik yesillik
1 avuc ceviz, yerfistigi
13:00 Turk kahvesi
14:00. 40 dakika egzersiz
16:15 aksam yemegi
5-6 kepce kereviz sapi corbasi( yagsiz sadece kereviz sapi vardi icinde o yuzden cok ictim odeme iyi geliuormis, israr sokturuyormus)
4 kasik yogurt
1 kase yesil salata
Yarim dilim ekmek
18:30 yarim saat yuruyus
Su 3 lt
Canım alışacaksın devam etEvet bende çok merak ediyorum kaptancim. Aşırı derecede yorucu geçti benm için. Hareketler ı tam bilemedigim içinde zorladım biraz. Ama baya bir kalori kaybı oldu sanirim. Üstelik salona gidip gelirken de yürüdüm. Toplamda 2 saat spor ve 2.5 litre su oldu şimdiden çok şükür.
Ayrıca kilo yağ kas hesaplamaları yapıldı. Gene yağ oranı yüksek sivi orani düşük çıktı. Göğüs ,göğüs altı bel kalça kalça altı basen bacak baldır kol ölçüleri alındı. Bir ay sonra tekrar ölçüm olacakmis. Bakalım neler neler olacak ???
Oooo canım hoşgeldinçok sağol canım tşk ederim :)
kızlarrrrr nasılsınız ben geldimmm :)
Canım çok güzel menün de o kadar hareketli olmana,spora ragmen 1 lt su hakikatten az:)))))selam kızlar benm net gine biti pcden devam edicem ama gündüzleri pek giremiyorum idare edin:)
dünkü menumu yazayım..
sabah
3 ınce dilim sucuk
2tane yumurta haslama sarısı ılgaza
bi dilim ekmek
cay
domates salatalık
öğlen yok dısarda yuruyus+park yaptık oğlusu gezdirdik bişi yemedik
aksam
haslama tavuk yedim 100 gr kadardır
bir bardak ayran
bir bardak cay
suyum 1 lt
spor 2 saat kadar yuruyus
evde 1.5 saatlık temüzlük:)
Bence o kadar kötü değil çünkü çok güzel sporun varSelam kızlar menumu yazayım bugün çok iyi gitti taaakkiiii akşam misafirlige gidene kadar keşke gitmeseydim
Sabah 9 30
12 00 1 avuc kuru üzüm
14 00
18 30
Az yogurt
Veee sonra
21 00
Bir lokum 1 dilim kek
1 meyve suyu
Spor.
1 buçuk saat yürüyüş
2 buçuk litre su
Çokkk güzel:))))4 mart menum
1 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin(tuzsuz)
1 dilim ekmek
1 elma 1 cilek
1 avuc ceviz, yerfistigi
5-6 kepce kereviz sapi corbasi( yagsiz sadece kereviz sapi vardi icinde o yuzden cok ictim odeme iyi geliuormis, israr sokturuyormus)
4 kasik yogurt
1 kase yesil salata
Yarim dilim ekmek
Su 3 lt
Olan olmuş ,gündüz çok iyiymiş.Selam kızlar menumu yazayım bugün çok iyi gitti taaakkiiii akşam misafirlige gidene kadar keşke gitmeseydim
Sabah 9 30
12 00 1 avuc kuru üzüm
14 00
18 30
Az yogurt
Veee sonra
21 00
Bir lokum 1 dilim kek
1 meyve suyu
Spor.
1 buçuk saat yürüyüş
2 buçuk litre su
Kereviz çorbası hiç yapmadım.Afiyet olsun.4 mart menum
1 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin(tuzsuz)
1 dilim ekmek
1 elma 1 cilek
1 avuc ceviz, yerfistigi
4 kasik yogurt
1 kase yesil salata
Yarim dilim ekmek
Su 3 lt
İyi bari dinlenmişsin.Günaydınnnnn beybiler :)))) dün akşam 8 de bir yatmışım sabah 6 da kalktım:)))))) çok iyiyim!!!
Sizler nasılsınız? Kaçamak yapmayın heeee
Günaydınnnnn beybiler :)))) dün akşam 8 de bir yatmışım sabah 6 da kalktım:)))))) çok iyiyim!!!
Sizler nasılsınız? Kaçamak yapmayın heeee
Ben de ise tam iki saat gec kaldım. Çocuklar bayram etti ben yas
Ben de ise tam iki saat gec kaldım. Çocuklar bayram etti ben yas
Yine süpersin yaniiibugün yiyeceklerimi yazayım
sabah 9,00 2 yumurtadan maydanozlu,peynirli omlet,4 tane peynirli çizi
öğlen 12,30 yağsız sebze karnıbahar olabilir sanırım,bol salata az yağlı
ikindi spordan önce 1 aktiva,1 yeşil elma
akşam spordan sonra da ya meyve yerim,ya da sebze varsa bir kase sebze yemeği yerim
spor 7 km yürüyüş 1 saat
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?