Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bizim bu taraflarda çok kullanılıyor ve seviliyor osmanlı kahvesi. Benim evimde de Türk kahvesinde n çok osmanlı kahvesi ve menengic kahvesi içilir
Eşim beğenmedi, türk kahvesini tercih ederim diyor. Büyük oğlum ile severek içiyoruz. Menengiçde farklı bir tat.

Ohhhh miss.Bir ay sonra sonuçlar çok n güzel olacak.

diyetisyene gidemedim hala..gitmek istemiyorum aslında ya son 10-12 kg kaldı onu da kendi çabamla vermek istiyorum.inat ettim ama böyle de dengesiz besleniyorum bilemedim ne yapsam.
Ya diyetistene git yada diyetisyen listelerine göre beslen. Çünkü metabolizmanı yavaşlatıyorsun

selam kızlar benm net gine biti pcden devam edicem ama gündüzleri pek giremiyorum idare edin:)
dünkü menumu yazayım..
sabah
3 ınce dilim sucuk
2tane yumurta haslama sarısı ılgaza
bi dilim ekmek
cay
domates salatalık

öğlen yok dısarda yuruyus+park yaptık oğlusu gezdirdik bişi yemedik

aksam
haslama tavuk yedim 100 gr kadardır
bir bardak ayran

bir bardak cay

suyum 1 lt
spor 2 saat kadar yuruyus
evde 1.5 saatlık temüzlük:)

Selam kızlar menumu yazayım bugün çok iyi gitti taaakkiiii akşam misafirlige gidene kadar keşke gitmeseydim
Sabah 9 30
2 yumurta az yağla tavada biraz peynir zeytin domates salatalık az dilim ekmek
12 00 1 avuc kuru üzüm
14 00
1 kase cacık büyük bir kaseydi
18 30
Bol salata 1 kaşık fasulye
Az yogurt
Veee sonra
21 00
Bir lokum 1 dilim kek
1 meyve suyu
Spor.
1 buçuk saat yürüyüş
2 buçuk litre su

Zaten o misafirlikler insani yoldan cikariyor.. Hele benim bi arkadasim var her gittigimde nolur ye Allah askina ye darilirim yemessen daha neler ne israrlar..baktim olmuyor ben de cay saatlerini kahvaltiya cevirdim:) en azindan normal kahvaltimii yapiyorum tabagimi kahvaltilikla dolduruyorum ev sahibi de bakiyor tabak dolu israr etmiyor

4 mart menum

08:00 limonlu ilik su
09:00 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin(tuzsuz)
1 dilim ekmek
1 elma 1 cilek
Domates salatalik yesillik
1 avuc ceviz, yerfistigi

13:00 Turk kahvesi

14:00. 40 dakika egzersiz

16:15 aksam yemegi
5-6 kepce kereviz sapi corbasi( yagsiz sadece kereviz sapi vardi icinde o yuzden cok ictim odeme iyi geliuormis, israr sokturuyormus)
4 kasik yogurt
1 kase yesil salata
Yarim dilim ekmek

18:30 yarim saat yuruyus

Su 3 lt

Unutmusum ;
Aksam yemeginde yarim avakado da yedim:)

Canım alışacaksın devam et ya benim de öyle hemde o kadar su içiyorum yine sıvı az çıkıyor !
çok sağol canım tşk ederim :)

kızlarrrrr nasılsınız ben geldimmm :)
Oooo canım hoşgeldin hemde iki canlı tebrik ederim meleğim, Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah. Nasıl gidiyor ilk günler?
Canım çok güzel menün de o kadar hareketli olmana,spora ragmen 1 lt su hakikatten az:)))))
Bence o kadar kötü değil çünkü çok güzel sporun var
Çokkk güzel:))))

Günaydınnnnn beybiler :)))) dün akşam 8 de bir yatmışım sabah 6 da kalktım:)))))) çok iyiyim!!!

Sizler nasılsınız? Kaçamak yapmayın heeee

Güzel bir gün olsun bayanlar.
Olan olmuş ,gündüz çok iyiymiş.

Kereviz çorbası hiç yapmadım.Afiyet olsun.

Günaydınnnnn beybiler :)))) dün akşam 8 de bir yatmışım sabah 6 da kalktım:)))))) çok iyiyim!!!

İyi bari dinlenmişsin.

maşallah nasıl uyumuşsun kaptanım :) dinlenmişsindir.ben de sporda nedense çook gereksiz yoruldum 1 saat koşu bandında kaldım ayağımda rahatsızlık vardı o çok etkiledi.sabaha kadar sık sık uyandım vücudumun ağrısından

bugün yiyeceklerimi yazayım

sabah 9,00 2 yumurtadan maydanozlu,peynirli omlet,4 tane peynirli çizi

öğlen 12,30 yağsız sebze karnıbahar olabilir sanırım,bol salata az yağlı

ikindi spordan önce 1 aktiva,1 yeşil elma

akşam spordan sonra da ya meyve yerim,ya da sebze varsa bir kase sebze yemeği yerim

spor 7 km yürüyüş 1 saat

su 2 lt

Yine süpersin yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…