Aynen canm hiç sorma ya ama bugün telafi edecem sadece protein yemeye calisacam bugünZaten o misafirlikler insani yoldan cikariyor.. Hele benim bi arkadasim var her gittigimde nolur ye Allah askina ye darilirim yemessen daha neler ne israrlar..baktim olmuyor ben de cay saatlerini kahvaltiya cevirdim:) en azindan normal kahvaltimii yapiyorum tabagimi kahvaltilikla dolduruyorum ev sahibi de bakiyor tabak dolu israr etmiyor
hastayım beybi ya..gece kabus mabus uykular delik deşiksen niye geç kaldın bakim?
Sagol aprilcimCanım alışacaksın devam etya benim de öyle hemde o kadar su içiyorum yine sıvı az çıkıyor !
Oooo canım hoşgeldinhemde iki canlı tebrik ederim meleğim, Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah. Nasıl gidiyor ilk günler?
Canım çok güzel menün de o kadar hareketli olmana,spora ragmen 1 lt su hakikatten az:)))))
Bence o kadar kötü değil çünkü çok güzel sporun var
Çokkk güzel:))))
Ben iyiyim şükür.Sen nasılsın?günaydın kızlar herkes iyi mi?
Geçmiş olsun,ayağını çok zorlama.maşallah nasıl uyumuşsun kaptanım :) dinlenmişsindir.ben de sporda nedense çook gereksiz yoruldum 1 saat koşu bandında kaldım ayağımda rahatsızlık vardı o çok etkiledi.sabaha kadar sık sık uyandım vücudumun ağrısından
7 km nasıl yürüyorsun? Maşallah ben koşu bandında çabuk sıkılıyorum.Ama dağ yürüşünfe 6-7 km yürüyorum.bugün yiyeceklerimi yazayım
sabah 9,00 2 yumurtadan maydanozlu,peynirli omlet,4 tane peynirli çizi
öğlen 12,30 yağsız sebze karnıbahar olabilir sanırım,bol salata az yağlı
ikindi spordan önce 1 aktiva,1 yeşil elma
akşam spordan sonra da ya meyve yerim,ya da sebze varsa bir kase sebze yemeği yerim
spor 7 km yürüyüş 1 saat
su 2 lt
Merhaba,nasılsın? Bebiş nasıl?Gunaydiiin kizlaaraprilim nasilsin guzel uyumussun ne guzel
İyi şükür,sen nasılsın?fıstıklar nabersiniz
Bakalım tartı da cuma günü neler göreceğizSagol aprilcimbu hafta siki sarildim diyete
Geçer not alamamışız.Merhaba 1. takımcım,
442-459 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-45921531
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Ellerine sağlık Baharcım, evet ne yazık ki bu seferlik olmadı. Ama Bidahakine süper olacağız tek amacımız buMerhaba 1. takımcım,
442-459 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-45921531
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Al canım vallahi,koşu bandından daha keyifli.yaa ben de istiyom
Evet canm geçen dönem izinler çok kilo almalar çok ondan olduGeçer not alamamışız.
İyiyim baby, sen? Evet bir gece önce 2de yatınca, yastık beni çağırdı. Yemek bile yemedim! Ama dinlenmişım iyi geldi. Sen napion?Gunaydiiin kizlaaraprilim nasilsin guzel uyumussun ne guzel
İyidir toktorcummmm senden naber? Diyet nasıl gidiyor?fıstıklar nabersiniz
Geçmiş olsun, ayyy bende dün gece kabus gördüm çok kötüydü!!! Etkisindeyim hala.hastayım beybi ya..gece kabus mabus uykular delik deşik
Gecicekkk gecicekkk sakin olalim..:)İyiyim baby, sen? Evet bir gece önce 2de yatınca, yastık beni çağırdı. Yemek bile yemedim! Ama dinlenmişım iyi geldi. Sen napion?
İyidir toktorcummmm senden naber? Diyet nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun, ayyy bende dün gece kabus gördüm çok kötüydü!!! Etkisindeyim hala.
buliyorum o gun niyeyse oyle olduCanım alışacaksın devam etya benim de öyle hemde o kadar su içiyorum yine sıvı az çıkıyor !
Oooo canım hoşgeldinhemde iki canlı tebrik ederim meleğim, Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah. Nasıl gidiyor ilk günler?
Canım çok güzel menün de o kadar hareketli olmana,spora ragmen 1 lt su hakikatten az:)))))
Bence o kadar kötü değil çünkü çok güzel sporun var
Çokkk güzel:))))
Sabirsizlikla eve gecmeyi bekloyorum su sira masrafimiz cok :/Al canım vallahi,koşu bandından daha keyifli.
buliyorum o gun niyeyse oyle oldu
Sabirsizlikla eve gecmeyi bekloyorum su sira masrafimiz cok :/
Sen nerelerdesin bakim???@kanikey canım varmı gelişme.İnsallah düzenli artiyodr degerlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?