Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Güzel bir gün olsun bayanlar.

Olan olmuş ,gündüz çok iyiymiş.

Kereviz çorbası hiç yapmadım.Afiyet olsun.

İyi bari dinlenmişsin.
Ben de ilk defa yaptim. Normalde zeytinyagli yemegini
Bakalım tartı da cuma günü neler göreceğiz
bol Bol eksiler goruruz umarim:)

Bu arada April senin dunku menude hicbirsey yok ya hepsini toplasan bir tabak etmez.. Sen doyuyor misin bu kadara?

Ben de ilk defa yaptim. Normalde zeytinyagli yemegini

bol Bol eksiler goruruz umarim:)

Bu arada April senin dunku menude hicbirsey yok ya hepsini toplasan bir tabak etmez.. Sen doyuyor misin bu kadara?
Hahahah ayy canım tabi doydum:)))) napalım kilo vermek tek amaç bide sporda yoktu ya o kadarla atlatmam süper oldu.

Haklisin kilo vermek oyle lafla olmuyor..kendimle kiyaslayinca az geldi:)
Sebze yemeklerinden doyana kadar yiyorum ben, az yagli az tuzlu Bol acili yapiyorum.. Zaten patates pirinc koymuyorum asla..

April_2007, genel olarak uyguladigin bir diyet sekli var mi? Ya da diyetisyene filan gidiyor musun? Buralarda yeni oldugum icin pek bi bilgim yok senin diyet gecmisinle ilgili..

Hayırlı aksamlar kızlar cocuklardan pek girip yazamıyorum.
Menümu yazıp kaçayim gene
9 30
2 has yumurta
1 kibrit kutusu belki biraz daha fazla peynir
5 zeytin çay
2 lokma ekmek
14 30
1 dondurma
18 00
1 tabak keşkek
2 cigkofte
Yesillik
1 buçuk saat yürüyüş
3 litre su
Sözde bugün protein tek yiyecektim misafir gelince olmadı malesef dondurma da süpriz oldu ama kalorili bişeydi

April_2007, genel olarak uyguladigin bir diyet sekli var mi? Ya da diyetisyene filan gidiyor musun? Buralarda yeni oldugum icin pek bi bilgim yok senin diyet gecmisinle ilgili..
Canım diyetisyene gitmiyorum, daha eskilerden bir tecrübem var sadece o zamanlar 74 den 58 e düşmüştüm. Şimdiyse 108 den 63lere geldim kendi çabamla. Genelde menülerim böyle, çok dikkatli olmaya çalışıyorum sadece ! Ne yenip ne yenilmeyecegini az çok artık biliyoruz :))))

Aaaa öyle yazamıyorum falan yok! Fırsat bulman lazım gel sohbete heppp güzel canım menün spor su harika:)

Bugünkü mnm
Kahvalti 1 aktivia.2 ymk ks.yulaf ezmesi.1 dilim ananas.tarcin
Ara. 1 portakal.1 yeşilçay.1kupa da mate cyi
Ogle.1 karniyarik.kozlnmis patlicnli
Sirkeli salata.1 dilim tam bugdy ekmegi
Ara 4 gunkurusu.
Aksm 4 ksk yogurt.tarcin.2 ceviz.1 dilm tam bugday
Ara 1 mate cyi.2 ksk yogurt.1 limon.pulbiber karisimi
Az once de dayanamadim 1 mini baklava
Su 3 lt
Spor sabah 30 dk hizli yuruyus
Ogle 30 dk leslie 2 miles

Ne zaman geçiyorsun canım? Tatlı telaslar bunlar, çok güzel

Sen nerelerdesin bakim???
Aslinda belli degil canm icerde isler agir ilerliyor bitiverse mayista ama saniim bu gidisle haziran sonuna anca cok is var muteahhit tesl ettikten sonra bile

5 Nisan menum

08:00 limonlu ilik su
08:45 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik yesillik
1 elma
1 avuc ceviz yerfistigi

13:00 filtre kahve
14:00 35 dk egzersiz

17:30 aksam yemegi
200 gr balik
6 kasik sebze yemegi
3 kasik yogurt 1 dilim ekmek
2 cilek, salata

Saatler nerde hanımmmmmm menün güzel sporla da taclandirman daha iyi en azından baklavayı yakmışsındır!
Aslinda belli degil canm icerde isler agir ilerliyor bitiverse mayista ama saniim bu gidisle haziran sonuna anca cok is var muteahhit tesl ettikten sonra bile
Olsun canım geç olsun güç olmasın daha tabi iskan işi de var, hayırlı zamanda taşınman dileğiyle öpüyorum
menün çok güzel yalnız dikkatimi çeken bir şey var neden öğle yok? Bak öğün atlayarak kilo veremezsin ok ara öğün olsa farketmez de sen ana öğünü atlıyorsun baby yinede ufak bişeyler ye zaten de erken kalkıyorsun.

Gunayyydinnn beybiler öpüyorum hepinizi haftanın ortasından :)))))) günümüz çok güzel geçsin bol yağ yakmalı birde tabi

Dünkü menüm

Sabah 6:30
Bir dilim peynir
İki dilim ekmek
Bir çay

Ara 10
İki ceviz

Öğle 12
Bir kase sehriyeli tavuk Cr
3 kaşık kuru fasulye
Bir dilim ekmek
Salata

Ara 15
Bir süt
Üç form bisküvi limonlu

Akşam 19
1 su bardağı yoğurt
4 kaşık yulaflı meyveli Müsli
İki ceviz
Bir kaşık siyah kuru üzüm

2.5 lt su
spor yok yine yapamadım yorgundummmm!

Canim afiyet olsun menun güzel beğendim aralar falanda iyi ama o baklava daha erken olsaymış iyi olurmuş

Canim menün çok güzel spor pek yapamiyosun zannedersem sporla desteklesen süper olur suda güzel afiyet olsun

Canim desene zafer senin ne guzel kilo vermişsin peki bu kiloları alma nedeni neydi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…