Menü güzel sporda güzel sabah limonlu şu ise yarıyo mu sence5 Nisan menum
08:00 limonlu ilik su
08:45 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik yesillik
1 elma
1 avuc ceviz yerfistigi
13:00 filtre kahve
14:00 35 dk egzersiz
17:30 aksam yemegi
200 gr balik
6 kasik sebze yemegi
3 kasik yogurt 1 dilim ekmek
2 cilek, salata
Bugünkü mnm
Kahvalti 1 aktivia.2 ymk ks.yulaf ezmesi.1 dilim ananas.tarcin
Ara. 1 portakal.1 yeşilçay.1kupa da mate cyi
Ogle.1 karniyarik.kozlnmis patlicnli
Sirkeli salata.1 dilim tam bugdy ekmegi
Ara 4 gunkurusu.
Aksm 4 ksk yogurt.tarcin.2 ceviz.1 dilm tam bugday
Ara 1 mate cyi.2 ksk yogurt.1 limon.pulbiber karisimi
Az once de dayanamadim 1 mini baklava
Su 3 lt
Spor sabah 30 dk hizli yuruyus
Ogle 30 dk leslie 2 miles
5 Nisan menum
08:00 limonlu ilik su
08:45 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik yesillik
1 elma
1 avuc ceviz yerfistigi
13:00 filtre kahve
14:00 35 dk egzersiz
17:30 aksam yemegi
200 gr balik
6 kasik sebze yemegi
3 kasik yogurt 1 dilim ekmek
2 cilek, salata
Gunayyydinnn beybiler öpüyorum hepinizi haftanın ortasından :)))))) günümüz çok güzel geçsin bol yağ yakmalı birde tabi
hoşbulduk canım çok şükür iyiyim bi sıkıntım yok sen nasılsınHoşgeldin.Nasılsın?
teşekkür ederim kaptanım iyiyim çok şükür günlerimde bol sivilceli ve şişik geçiyor hala regli öncesi yaşananları yaşıyorum :)Oooo canım hoşgeldinhemde iki canlı tebrik ederim meleğim, Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah. Nasıl gidiyor ilk günler?
perşembe günü birdaha tahlilim var şiimdilik bi sıkıntı yok gibi Allah devamını getirir inş.. canım çok sağolbaronnes canım varmı gelişme.İnsallah düzenli artiyodr degerlerin
sagol cnm insallah teskkur ettim guzel dilegin icinSaatler nerde hanımmmmmmmenün güzel sporla da taclandirman daha iyi en azından baklavayı yakmışsındır!
Olsun canım geç olsun güç olmasındaha tabi iskan işi de var, hayırlı zamanda taşınman dileğiyle öpüyorum
menün çok güzel yalnız dikkatimi çeken bir şey var neden öğle yok? Bak öğün atlayarak kilo veremezsin ok ara öğün olsa farketmez de sen ana öğünü atlıyorsun babyyinede ufak bişeyler ye zaten de erken kalkıyorsun.
Bugun yine ben yogun ama aksam arkadasa fiskos yapmaya gitcem atarim yorgunlugumu :)
Dunku menum (kvlerdeydik)
Sabah 11.30
Bir su bardagi sut
Bir batdak da ceviz suyu+cevizleri
15.00oglen bir simit bir minik domates
18.00
aksam
Uc tane balik firinda pisti 100 gr kadar
Karisik salata
Bikase mercimek crba
Ara 20.00
Uc tane cilek
İk bardak cay
23.00
Nesafe
Spor yok malesef hep bierlerdeydim firsat bulamadim
Su 2lt
Yok canm sukur kolesterol yok İnternette zayiflamaya yardimci diye okudum kabizliga da iyiymis esimle iciyoruz bir aydircanım cevizi suyuyla birlikte tüketme sebebin kolestrol mü?annem kolestrolünü o şekilde düşürmüştü..yoksa başka faydaları var mı?
Neden öyle olduki acaba?Selam herkese Bugünkü menümü yazsammi bilmiyorum çok şey yedim.
En iyisi yazmamak bugünlük affedin kızlar ama saat 6 da yedim en son başkada yemem
Canim aslında çok değil çeşit fazla hepsinden azar azar saatlerini falan hıc bilmiyorum yarım saat dans ettim hareket yaptım 3 litreye yakinda şu içtimNeden öyle olduki acaba?
Anladım canım sorun değil sen işini bilirsin.Canim aslında çok değil çeşit fazla hepsinden azar azar saatlerini falan hıc bilmiyorum yarım saat dans ettim hareket yaptım 3 litreye yakinda şu içtim
Canim desene zafer senin ne guzel kilo vermişsin peki bu kiloları alma nedeni neydi tatlim
Bugun pek iyi sayilmam aslında başım ağrıyodu hicbirsey yapasım yoktu temizlik falan hiçbir şey yapmadım bugün çocuklar çok yoruyor beni canım yaAnladım canım sorun değil sen işini bilirsin.eeee nasılsın napiyosun?
Az önce evlimisin diye sordum bu mesajı sonra gördüm.çok gizel kilo vermişsin lütfen almak bidaha emeğine yazık vucudumuz bile kilo alıp verirken çok yipraniyo.bn 8 9 yıldır evliyim en yüksek kilom 68 oldu tabi hamilelik dışındaEvlendikten sonra aldım pek bir nedeni yok. Sadece düzenli yemek yemeye geçiş ve bünyemin hemen kilo alması nedeniyle oldu sanırım :))))
Bidaha mı asla! İnşallah esinde verir kilo hamallık mış görünce anladım. Sen en iyisini yapıyorsun, yoksa ipin ucunu kaçırıyoruz.Az önce evlimisin diye sordum bu mesajı sonra gördüm.çok gizel kilo vermişsin lütfen almak bidaha emeğine yazık vucudumuz bile kilo alıp verirken çok yipraniyo.bn 8 9 yıldır evliyim en yüksek kilom 68 oldu tabi hamilelik dışında
Ama eşim çok kilo aldı vermesini çok istiyorum hiç çaba sarfetmiyo onada üzülüyorum.aslında benim kilom iyi böyle ama sırf beni kıskandsin kilo versin diye daha zayıf olmak istiyorum
Duraklama olmuştur canım sabırla üzerine gitPifff..
10 kiloyu nasil verdim gitti anlamadım ama şu 5 kg yi veremiyorum 55 kg uzerime yapisti kaldı sanki
Bugun 1 kg verdim gibiiiiiiimee geliyor ama emin degilim sabaha belli olur ins vermisimdir cunki sıkıldim kilo proplemimdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?