Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menü güzel sporda güzel sabah limonlu şu ise yarıyo mu sence

Gunaydin tatli kizlar.. dun estetik doktoru alper beyle gorustum hani lazerlipoliz ve popoya yag enjeksiyonu istiyordum..adamcagiz sagolsun yani gel hemen yat yapalim demedi..kilo ver bidaha gel tekrar bakalim dedi..bu yuzden şimdi daha cok gaza geldim..cunku bir onceki dr zayiflama ki yag alabileyim deyip beni yavaslatmisti..simdi daha bilincli gidiyorum haydi bakalim :)

afiyet olsun canım baklavayı yakmışsındır kesin..bu menüyü diyetisyen mi verdi müthiş sağlıklı olmuş..

afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yiyip bitirmen ne güzel..ben de yapabilsem harika olcak :)

Gunayyydinnn beybiler öpüyorum hepinizi haftanın ortasından :)))))) günümüz çok güzel geçsin bol yağ yakmalı birde tabi

günaydın kaptanım..valla haftanın ortası geldi cuma'ya bişey kalmadı umarım eksi görürüz hepimiz :)

Hoşgeldin.Nasılsın?
hoşbulduk canım çok şükür iyiyim bi sıkıntım yok sen nasılsın

Oooo canım hoşgeldin hemde iki canlı tebrik ederim meleğim, Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah. Nasıl gidiyor ilk günler?
teşekkür ederim kaptanım iyiyim çok şükür günlerimde bol sivilceli ve şişik geçiyor hala regli öncesi yaşananları yaşıyorum :)
baronnes canım varmı gelişme.İnsallah düzenli artiyodr degerlerin
perşembe günü birdaha tahlilim var şiimdilik bi sıkıntı yok gibi Allah devamını getirir inş.. canım çok sağol

sagol cnm insallah teskkur ettim guzel dilegin icin

Bugun yine ben yogun ama aksam arkadasa fiskos yapmaya gitcem atarim yorgunlugumu :)
Dunku menum (kvlerdeydik)
Sabah 11.30
Bir su bardagi sut
Bir batdak da ceviz suyu+cevizleri

15.00oglen bir simit bir minik domates

18.00
aksam
Uc tane balik firinda pisti 100 gr kadar
Karisik salata
Bikase mercimek crba
Ara 20.00
Uc tane cilek
İk bardak cay

23.00
Nesafe

Spor yok malesef hep bierlerdeydim firsat bulamadim
Su 2lt

canım cevizi suyuyla birlikte tüketme sebebin kolestrol mü?annem kolestrolünü o şekilde düşürmüştü..yoksa başka faydaları var mı?

canım cevizi suyuyla birlikte tüketme sebebin kolestrol mü?annem kolestrolünü o şekilde düşürmüştü..yoksa başka faydaları var mı?
Yok canm sukur kolesterol yok İnternette zayiflamaya yardimci diye okudum kabizliga da iyiymis esimle iciyoruz bir aydir

Selam herkese Bugünkü menümü yazsammi bilmiyorum çok şey yedim.
En iyisi yazmamak bugünlük affedin kızlar ama saat 6 da yedim en son başkada yemem

Canim aslında çok değil çeşit fazla hepsinden azar azar saatlerini falan hıc bilmiyorum yarım saat dans ettim hareket yaptım 3 litreye yakinda şu içtim
Anladım canım sorun değil sen işini bilirsin. eeee nasılsın napiyosun?

Canim desene zafer senin ne guzel kilo vermişsin peki bu kiloları alma nedeni neydi tatlim

Evlendikten sonra aldım pek bir nedeni yok. Sadece düzenli yemek yemeye geçiş ve bünyemin hemen kilo alması nedeniyle oldu sanırım :))))

Evlendikten sonra aldım pek bir nedeni yok. Sadece düzenli yemek yemeye geçiş ve bünyemin hemen kilo alması nedeniyle oldu sanırım :))))
Az önce evlimisin diye sordum bu mesajı sonra gördüm.çok gizel kilo vermişsin lütfen almak bidaha emeğine yazık vucudumuz bile kilo alıp verirken çok yipraniyo.bn 8 9 yıldır evliyim en yüksek kilom 68 oldu tabi hamilelik dışında
Ama eşim çok kilo aldı vermesini çok istiyorum hiç çaba sarfetmiyo onada üzülüyorum.aslında benim kilom iyi böyle ama sırf beni kıskandsin kilo versin diye daha zayıf olmak istiyorum

Bidaha mı asla! İnşallah esinde verir kilo hamallık mış görünce anladım. Sen en iyisini yapıyorsun, yoksa ipin ucunu kaçırıyoruz.

Pifff..
10 kiloyu nasil verdim gitti anlamadım ama şu 5 kg yi veremiyorum 55 kg uzerime yapisti kaldı sanki
Bugun 1 kg verdim gibiiiiiiimee geliyor ama emin degilim sabaha belli olur ins vermisimdir cunki sıkıldim kilo proplemimdennn

Pifff..
10 kiloyu nasil verdim gitti anlamadım ama şu 5 kg yi veremiyorum 55 kg uzerime yapisti kaldı sanki
Bugun 1 kg verdim gibiiiiiiimee geliyor ama emin degilim sabaha belli olur ins vermisimdir cunki sıkıldim kilo proplemimdennn
Duraklama olmuştur canım sabırla üzerine git

Bugunku mnm
Kahvalti 6.30. 1 aktivia 2 ksk yulaf ezmesi 1 dilim anans tarcin
Ara sekersz turk kahvesi.1 kupa mate.1 kupa yesil cy
Ogle 13.30 2 kucuk karniyarik( koz patlicnli.kiymalarini cnm istemedi secip cok az yedim kiymasindan).
Sirkeli salata.1 dilim tam bugdy
Ara.16.00. 4 gunkurusu
Aksm( cnm skkin bu aralar cnm yemek istemedi)
20.00 3 ksk yogurt tarcin.1 dilim tam bugdy
22.30. 2 ksk yogurt.pul biber.1 kucuk limon
2.5 lt su
Spor sabah 30 dk hizli yuruyus.ogleyin de cok kosturdum carsi islerimi yuruyerek yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…