Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evlendikten sonra aldım pek bir nedeni yok. Sadece düzenli yemek yemeye geçiş ve bünyemin hemen kilo alması nedeniyle oldu sanırım :))))
Aynen ben de.evlendim ilk 4.5 ay icinde 10 kilo aldim.sonra da ustune hamile kaldim
Bugun pek iyi sayilmam aslında başım ağrıyodu hicbirsey yapasım yoktu temizlik falan hiçbir şey yapmadım bugün çocuklar çok yoruyor beni canım ya
Sen evlimisin tatlım
Kac cocuk var arkadasim
Ayyyy benimki de oyle obez gorunmuyo ama.obeze con az kaldi.dikkat de etmiyo.
Bidaha mı asla! İnşallah esinde verir kilo hamallık mış görünce anladım. Sen en iyisini yapıyorsun, yoksa ipin ucunu kaçırıyoruz.
Evet ya hamallik.yaslilik

Karatay tarzi beslenmeye calisiyorum o yuzden gunde iki ogun yapiyorm en az 6 saat koyuyorum aralarinda..iki ogun dolu dolu yiyorum ama:) vucudum alisti artik aclik hissemiyorum hic arada. Benim asil sorunum aksamlari cayin yaninda birseyler yeme istegi Tika basa yesemde aksam yemegini yine de bu istek oluyor..bunu yene bilirsem olay tamamdir

Aynen ben de.evlendim ilk 4.5 ay icinde 10 kilo aldim.sonra da ustune hamile kaldim

Kac cocuk var arkadasim

Ayyyy benimki de oyle obez gorunmuyo ama.obeze con az kaldi.dikkat de etmiyo.

Evet ya hamallik.yaslilik
Canm iki yaramaz oğlum var.varlıkları çok güzel ama bazen yorucu oluyo.

Sabahlari gune suyla baslamak metabolizmanin calismasini baslatiyor, limon da bagirsaklari temizliyor diye biliyorum..bu konuda daha Cok bilgisi olan varsa paylassin lutfen :)
Su çok içiyorum canm unutmamak içinde bi program var indirdim hatırlatıyor 2 bardak 2 bardak içiyorum 3 litre oluyo 3 gundur limonlu suda içiyorum umarım ise yarar bu 5 kilo gimedi gitti

Bu arada dun birde bugun sabahlari 1 bardak yarim yagli 1 bardak sut 1 cay kasigi tarcin atip iciyorum insulin dengeliyormus seker istegini kesiyormus ayda 3.4 kiloda verdiriyormus sabah aksam icildimi . ne kadar dogru bilemiyorum 1.2 gun sonra adet olucam ama icmeye devam ondan sonra belli olur ancak

Dene bakalım işe yararsa bizde yaparız. Zaten tarcin şeker isteğini alıyor :)

dün yediklerim şöyle

sabah 7,30 1 büyük bardak limonlu su

9,00 2 yumurta çırpılmış peynirli,çay

öğle 12,30 haşlanmış t avuk göğüs büyük parça,yoğurt 1 kase

ikindi 17,00 1 aktiva incirli,1 parça daha tavuk spora gitmeden önce

spor 1 saat tempolu yürüyüş 7 km

su 2 lt

ApriL_2007 kaptanım bu aralar motivasyon um sıfır.buraya da pek giremiyorum.sporda yapmıyorum canım sıkılıyor

bana da çok oluyor o canım.hele ki bişeye sıkılıp üzülmüşsem direk yemek yiyorum sonra da vermek için uğraş dur..stres çoook önemli.sırf stresten yemek yediğim için psikologa başladım düşün bir ara :) özellikle gece yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi kesmek gerekiyormuş psikologumun kesin emri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…