Aynen ben de.evlendim ilk 4.5 ay icinde 10 kilo aldim.sonra da ustune hamile kaldimEvlendikten sonra aldım pek bir nedeni yok. Sadece düzenli yemek yemeye geçiş ve bünyemin hemen kilo alması nedeniyle oldu sanırım :))))
Kac cocuk var arkadasimBugun pek iyi sayilmam aslında başım ağrıyodu hicbirsey yapasım yoktu temizlik falan hiçbir şey yapmadım bugün çocuklar çok yoruyor beni canım ya
Sen evlimisin tatlım
Ayyyy benimki de oyle obez gorunmuyo ama.obeze con az kaldi.dikkat de etmiyo.Az önce evlimisin diye sordum bu mesajı sonra gördüm.çok gizel kilo vermişsin lütfen almak bidaha emeğine yazık vucudumuz bile kilo alıp verirken çok yipraniyo.bn 8 9 yıldır evliyim en yüksek kilom 68 oldu tabi hamilelik dışında
Ama eşim çok kilo aldı vermesini çok istiyorum hiç çaba sarfetmiyo onada üzülüyorum.aslında benim kilom iyi böyle ama sırf beni kıskandsin kilo versin diye daha zayıf olmak istiyorum
Evet ya hamallik.yaslilikBidaha mı asla! İnşallah esinde verir kilo hamallık mış görünce anladım. Sen en iyisini yapıyorsun, yoksa ipin ucunu kaçırıyoruz.
Karatay tarzi beslenmeye calisiyorum o yuzden gunde iki ogun yapiyorm en az 6 saat koyuyorum aralarinda..iki ogun dolu dolu yiyorum ama:) vucudum alisti artik aclik hissemiyorum hic arada. Benim asil sorunum aksamlari cayin yaninda birseyler yeme istegiSaatler nerde hanımmmmmmmenün güzel sporla da taclandirman daha iyi en azından baklavayı yakmışsındır!
Olsun canım geç olsun güç olmasındaha tabi iskan işi de var, hayırlı zamanda taşınman dileğiyle öpüyorum
menün çok güzel yalnız dikkatimi çeken bir şey var neden öğle yok? Bak öğün atlayarak kilo veremezsin ok ara öğün olsa farketmez de sen ana öğünü atlıyorsun babyyinede ufak bişeyler ye zaten de erken kalkıyorsun.
Sabahlari gune suyla baslamak metabolizmanin calismasini baslatiyor, limon da bagirsaklari temizliyor diye biliyorum..bu konuda daha Cok bilgisi olan varsa paylassin lutfen :)Menü güzel sporda güzel sabah limonlu şu ise yarıyo mu sence
Canm iki yaramaz oğlum var.varlıkları çok güzel ama bazen yorucu oluyo.Aynen ben de.evlendim ilk 4.5 ay icinde 10 kilo aldim.sonra da ustune hamile kaldim
Kac cocuk var arkadasim
Ayyyy benimki de oyle obez gorunmuyo ama.obeze con az kaldi.dikkat de etmiyo.
Evet ya hamallik.yaslilik
Su çok içiyorum canm unutmamak içinde bi program var indirdim hatırlatıyor 2 bardak 2 bardak içiyorum 3 litre oluyo 3 gundur limonlu suda içiyorum umarım ise yarar bu 5 kilo gimedi gittiSabahlari gune suyla baslamak metabolizmanin calismasini baslatiyor, limon da bagirsaklari temizliyor diye biliyorum..bu konuda daha Cok bilgisi olan varsa paylassin lutfen :)
afiyet olsun canım baklavayı yakmışsındır kesin..bu menüyü diyetisyen mi verdi müthiş sağlıklı olmuş..
afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yiyip bitirmen ne güzel..ben de yapabilsem harika olcak :)
günaydın kaptanım..valla haftanın ortası geldi cuma'ya bişey kalmadı umarım eksi görürüz hepimiz :)[/QUOTE
Tesekkurler canim:) evde olunca tabi saati erken oluyor. Ise baslayinca 8 i bulur
Tskler canim Günaydın bu aradaDuraklama olmuştur canım sabırla üzerine git
Günaydın cnm süpperTskler canim Günaydın bu arada
Vermisim 1 kg 54 'u gördüm nihayet
Dene bakalım işe yararsa bizde yaparız. Zaten tarcin şeker isteğini alıyor :)Bu arada dun birde bugun sabahlari 1 bardak yarim yagli 1 bardak sut 1 cay kasigi tarcin atip iciyorum insulin dengeliyormus seker istegini kesiyormus ayda 3.4 kiloda verdiriyormus sabah aksam icildimi . ne kadar dogru bilemiyorum 1.2 gun sonra adet olucam ama icmeye devam ondan sonra belli olur ancak
ApriL_2007 kaptanım bu aralar motivasyon um sıfır.buraya da pek giremiyorum.sporda yapmıyorum canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?