4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız
Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
İşe mi başlayacaksın?Tesekkurler canim:) evde olunca tabi saati erken oluyor. Ise baslayinca 8 i bulur
Aaa kuzum bu durumun seni esir almasına izin verme! Neden gelmiyorsun?ApriL_2007 kaptanım bu aralar motivasyon um sıfır.buraya da pek giremiyorum.sporda yapmıyorum canım sıkılıyor
Ben çok iyiyim şükür? Sen nasılsın?günaydın kızlar herkes iyi mi?
Oyyy yerim onlari rabbim muhafaza etsin insCanm iki yaramaz oğlum var.varlıkları çok güzel ama bazen yorucu oluyo.
Canim benim seni anliyorum sk sk bu durumu yasayan biri olarak.spor yaparsan ancak kendini iyi hissedersin diyetteymis hissi ancak o zaman gelir dene bakalim zorla kendini hic olmadi 30 dk leslie 2 miles yapApriL_2007 kaptanım bu aralar motivasyon um sıfır.buraya da pek giremiyorum.sporda yapmıyorum canım sıkılıyor
Iyiym cnm sen nasilsi. Napiyosungünaydın kızlar herkes iyi mi?
Hayirdr protein diyeti mi yapuyisundün yediklerim şöyle
sabah 7,30 1 büyük bardak limonlu su
9,00 2 yumurta çırpılmış peynirli,çay
öğle 12,30 haşlanmış t avuk göğüs büyük parça,yoğurt 1 kase
ikindi 17,00 1 aktiva incirli,1 parça daha tavuk spora gitmeden önce
spor 1 saat tempolu yürüyüş 7 km
su 2 lt
Ayyyy bu bende de var mutluyken cnm tatli istemiyo.ama canim skkin ise bitti iste... Psikolog baska ne onerdi ilac mi kullaniyosunbana da çok oluyor o canım.hele ki bişeye sıkılıp üzülmüşsem direk yemek yiyorum sonra da vermek için uğraş dur..stres çoook önemli.sırf stresten yemek yediğim için psikologa başladım düşün bir ara :) özellikle gece yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi kesmek gerekiyormuş psikologumun kesin emri :)
Kabizligina da iyi geliyoSabahlari gune suyla baslamak metabolizmanin calismasini baslatiyor, limon da bagirsaklari temizliyor diye biliyorum..bu konuda daha Cok bilgisi olan varsa paylassin lutfen :)
Iyiym cnm sen nasilsi. Napiyosun
Hayirdr protein diyeti mi yapuyisun
Ayyyy bu bende de var mutluyken cnm tatli istemiyo.ama canim skkin ise bitti iste... Psikolog baska ne onerdi ilac mi kullaniyosun
İşe mi başlayacaksın?
Aaa kuzum bu durumun seni esir almasına izin verme! Neden gelmiyorsun?
Ben çok iyiyim şükür? Sen nasılsın?
Bu arada dun birde bugun sabahlari 1 bardak yarim yagli 1 bardak sut 1 cay kasigi tarcin atip iciyorum insulin dengeliyormus seker istegini kesiyormus ayda 3.4 kiloda verdiriyormus sabah aksam icildimi . ne kadar dogru bilemiyorum 1.2 gun sonra adet olucam ama icmeye devam ondan sonra belli olur ancak
İnsallah daha çok gelecem kaptanimİşe mi başlayacaksın?
Aaa kuzum bu durumun seni esir almasına izin verme! Neden gelmiyorsun?
Ben çok iyiyim şükür? Sen nasılsın?
Merhaba baby nasılsın?kızlaaaarrrrr merhabaaaaa
Farketmez ister ilik ister sicak soguk nasil isersen sabah ac karina aksam yatmadan once icebilirsin ama maydonoz blandirdan gecirip limon uzerine skildimi o gercekten ise yariyor odem flaan kalmıyor metebolizma hizlandiriyor onu siddetle tavsiye ederim bide yogurt küru zencefil tarcin zerdecal tok tutuyor gobek yagi yakiyorbunu da deneyeyim..ılık mı içiyorsun kaynatmıyorsun değil mi?laktozsuz süt içebiliyorum bana süt ve yoğurt inanılmaz şişkinlik yapıyoooo :/ sağol kuzum
Farketmez ister ilik ister sicak soguk nasil isersen sabah ac karina aksam yatmadan once icebilirsin ama maydonoz blandirdan gecirip limon uzerine skildimi o gercekten ise yariyor odem flaan kalmıyor metebolizma hizlandiriyor onu siddetle tavsiye ederim bide yogurt küru zencefil tarcin zerdecal tok tutuyor gobek yagi yakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?