Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah

Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız

Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun

Çokkk teşekkürler fıstıklar , Sizlerinde kandili mübarek olsun. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle sevgilerle

Tesekkurler canim:) evde olunca tabi saati erken oluyor. Ise baslayinca 8 i bulur
İşe mi başlayacaksın?

ApriL_2007 kaptanım bu aralar motivasyon um sıfır.buraya da pek giremiyorum.sporda yapmıyorum canım sıkılıyor
Aaa kuzum bu durumun seni esir almasına izin verme! Neden gelmiyorsun?
günaydın kızlar herkes iyi mi?
Ben çok iyiyim şükür? Sen nasılsın?

Canm iki yaramaz oğlum var.varlıkları çok güzel ama bazen yorucu oluyo.
Oyyy yerim onlari rabbim muhafaza etsin ins
ApriL_2007 kaptanım bu aralar motivasyon um sıfır.buraya da pek giremiyorum.sporda yapmıyorum canım sıkılıyor
Canim benim seni anliyorum sk sk bu durumu yasayan biri olarak.spor yaparsan ancak kendini iyi hissedersin diyetteymis hissi ancak o zaman gelir dene bakalim zorla kendini hic olmadi 30 dk leslie 2 miles yap

günaydın kızlar herkes iyi mi?
Iyiym cnm sen nasilsi. Napiyosun
Hayirdr protein diyeti mi yapuyisun

Ayyyy bu bende de var mutluyken cnm tatli istemiyo.ama canim skkin ise bitti iste... Psikolog baska ne onerdi ilac mi kullaniyosun

Iyiym cnm sen nasilsi. Napiyosun

Hayirdr protein diyeti mi yapuyisun

Ayyyy bu bende de var mutluyken cnm tatli istemiyo.ama canim skkin ise bitti iste... Psikolog baska ne onerdi ilac mi kullaniyosun

çarşamba ve perşembe protein yemeye karar verdim canım..dün güzeldi bugün de böyle olursa güzel olcak..en az haftada 1 sadece protein yemem lazım haftasonları alkol,kaçamak derken mecbur.

bunu da deneyeyim..ılık mı içiyorsun kaynatmıyorsun değil mi?laktozsuz süt içebiliyorum bana süt ve yoğurt inanılmaz şişkinlik yapıyoooo :/ sağol kuzum

Ever canım uzun zamandır diyette olunca artık çok sıkıldı m bu heralde spor yapmamı engelliyo

bunu da deneyeyim..ılık mı içiyorsun kaynatmıyorsun değil mi?laktozsuz süt içebiliyorum bana süt ve yoğurt inanılmaz şişkinlik yapıyoooo :/ sağol kuzum
Farketmez ister ilik ister sicak soguk nasil isersen sabah ac karina aksam yatmadan once icebilirsin ama maydonoz blandirdan gecirip limon uzerine skildimi o gercekten ise yariyor odem flaan kalmıyor metebolizma hizlandiriyor onu siddetle tavsiye ederim bide yogurt küru zencefil tarcin zerdecal tok tutuyor gobek yagi yakiyor

maydanoza başlıyorum hemeen haftaya çooook sağol kuzum

Kizlar napiyosunuuuz :) ben bugun bi karar aldim diyetsyene gidicem bi abla tavsiye etti ve dnm de aklima yatti sanki bir aydir sutum azaldi gibi vicdan azabi cekiyorum bu yuzden bir haftadir da pek dikkat edemiyorum yedjlerime en axindan diyetisyn konyrolunde olurum o beni yinlendirr dogru bi sekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…