Monicim teşekkürler seninde kandilin mübarek olsun. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle sevgiler8.takımdan sevgiler
Günaydın herkese hayırlı kandiller
Herkesin kandili mübarek olsun İnsallah
Herkes saglicakla istediği kiloya düşer İnsallah
Oyyyyy kendisi düzelmiş de akıl veriyorOyyy yerim onlari rabbim muhafaza etsin ins
Canim benim seni anliyorum sk sk bu durumu yasayan biri olarak.spor yaparsan ancak kendini iyi hissedersin diyetteymis hissi ancak o zaman gelir dene bakalim zorla kendini hic olmadi 30 dk leslie 2 miles yap
bende iyiyim canım iş güç..saçma bir yoğunluk..üstüne spor yorgunluğu..annemler de izmir'e gitti.evde iki erkekle kalacağım bir hafta.
İnsallah daha çok gelecem kaptanim
Kizlar napiyosunuuuz :) ben bugun bi karar aldim diyetsyene gidicem bi abla tavsiye etti ve dnm de aklima yatti sanki bir aydir sutum azaldi gibi vicdan azabi cekiyorum bu yuzden bir haftadir da pek dikkat edemiyorum yedjlerime en axindan diyetisyn konyrolunde olurum o beni yinlendirr dogru bi sekilde :)
Canım süper menün, sabah tartılmayı unutmaHayırlı aksamlar menümü yazayim hemen
9 30
2 has yumurta
1 dilim kadar ekmek
3 zeytin
1 tali kaşığı reçel
Domates salatalık
Şekersiz çay
Aralar karışık biraz
Kara lahana limon sıktım yedim bir kase kadar
Küçük 1 kasede çilek yedim
18 00
1 havuç 1 kabak rendeledim az yağda kavurdum yoğurt döküp yarısını yedim
3 litre suya tamamlayacam
1 saat yürüyüş
Belki küçük bir tabak taze fasulye yerim açım çünkü
Menüm güzel küçücuk bir tabak taze fasulye yedim az 9nce esimleOyyyyy kendisi düzelmiş de akıl veriyorsüppersin Ahsencim. Yarın tartıda neler olacak bakalım
Hadi yaa! Zor iki erkekniye gittiler. ?
Gelmelisin yoksa işte böyle unutursun diyet spor falan
Çok iyi fikir ben herzaman diyetisyene giden arkadaşlarımın daha doğru yaptığına inanıyorum. Sonuçta profesyonel yardım şart! Özellikle de tabi senin gibi emziren anneye daha çok şart, bazen insan bilemiyor ne yiyeceğim ben şimdi diye düşünüp kalıyor??
Canım süper menün, sabah tartılmayı unutmanerelisin sen?
Evet Aprilcim yaza ise baslicam bakalim nasil olacak..İşe mi başlayacaksın?
Aaa kuzum bu durumun seni esir almasına izin verme! Neden gelmiyorsun?
Ben çok iyiyim şükür? Sen nasılsın?
Aynen canm yani simdiye kadar kendimce yaptim toplamda 5kilo gitti ama ilgaz daha cok mama yer oldu farkindayim emerken doymuyor eskisi gibi.. Diyetisyen beni yonlendirsin istiyorum.. Esime diyorum spora gideyim o diyor ne gerek var biseyin yok ki senin..bugun dedim ben diyetisyene gitmek istiuorum hala diyo ne gerek var attik dayanamadim isyan ettim sen nasil kilondan rahatsiz oluyorsan ben de oluyorum ve ben dogum yaptim her yanim sarkti aen keyfi gidiyorsun spora o zaman sen de gitmiyorsun bundan sonra dedim ben bole cikis yaponca tamam git dedi hic biseye isyan etmeden ikna edemiyorum adami halbuki beni en iyi onun anlamasi lazim yani goruyor mutsuzlugumu aynada kendime her baktigimda tiksinerek bakiyorum resmen psikolojik olarak d fiziksel olarak d degisime ihtiyacim var off amma icimi doktum :)Oyyyyy kendisi düzelmiş de akıl veriyorsüppersin Ahsencim. Yarın tartıda neler olacak bakalım
Hadi yaa! Zor iki erkekniye gittiler. ?
Gelmelisin yoksa işte böyle unutursun diyet spor falan
Çok iyi fikir ben herzaman diyetisyene giden arkadaşlarımın daha doğru yaptığına inanıyorum. Sonuçta profesyonel yardım şart! Özellikle de tabi senin gibi emziren anneye daha çok şart, bazen insan bilemiyor ne yiyeceğim ben şimdi diye düşünüp kalıyor??
Canım süper menün, sabah tartılmayı unutmanerelisin sen?
Ayyyy amannnSanırım kilo verdimmm sabirla sabahi bekliyim :)
Karalahana deyince hemşehrim sandımMenüm güzel küçücuk bir tabak taze fasulye yedim az 9nce esimle
Ben bitlisliyim canm
Evet Aprilcim yaza ise baslicam bakalim nasil olacak..
Güzel canım menünDunku menumu yazayim unutmusum
08:00 ilik limonlu su
08:30 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
1 cay kasigi fistik ezmesi
Yarim avakado
Domates salatalik yesillik
13:30 55 dk egzersiz
16:45 aksam yemegi
4 diyet biskuvi
2 kepce corba
2 yk yogurt
Yesil salata
18:00 filtre kahve
18:30 yarim saat yuruyus
Vee su 3 lt
Ama bir açmışsın ağzını tam olmuşAynen canm yani simdiye kadar kendimce yaptim toplamda 5kilo gitti ama ilgaz daha cok mama yer oldu farkindayim emerken doymuyor eskisi gibi.. Diyetisyen beni yonlendirsin istiyorum.. Esime diyorum spora gideyim o diyor ne gerek var biseyin yok ki senin..bugun dedim ben diyetisyene gitmek istiuorum hala diyo ne gerek var attik dayanamadim isyan ettim sen nasil kilondan rahatsiz oluyorsan ben de oluyorum ve ben dogum yaptim her yanim sarkti aen keyfi gidiyorsun spora o zaman sen de gitmiyorsun bundan sonra dedim ben bole cikis yaponca tamam git dedi hic biseye isyan etmeden ikna edemiyorum adami halbuki beni en iyi onun anlamasi lazim yani goruyor mutsuzlugumu aynada kendime her baktigimda tiksinerek bakiyorum resmen psikolojik olarak d fiziksel olarak d degisime ihtiyacim var off amma icimi doktum :)
Rica canimmaydanoza başlıyorum hemeen haftaya çooook sağol kuzum
Canim bitlisliyim bitliste oturuyorum benKaralahana deyince hemşehrim sandımbende Giresun canım. Sende İstanbul'da mısın canım?
Oyyyyy zor olur ev ve iş arasını en çok ben iyi biliyorum. Ne iş yapıyorsun kuzum?
Güzel canım menün
Ama bir açmışsın ağzını tam olmuşneyse ikna olmuş. Neden ne gerek var derler ki? Bence işin uzmanına gözükmek bazen en iyi çözüm. Motivasyon olur hemde git canım git Esin seni beğendiği için, kusur görememiş minnoşum ondandır.
Supersin ya boyle olmak için neler vermezdim.boyun kaç bu aradaSon halim.
Mavi taytli olan orda biraz daha kiloluyum diger ikisi daha yeni son hal
Son halim.
Mavi taytli olan orda biraz daha kiloluyum diger ikisi daha yeni son hal
4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
Günaydın herkese hayırlı kandiller
Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız
Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.Allah gönlünüzdeki dileklerinizi versin.8.takımdan sevgiler
Erkekler çocuk gibidir.Arada tatlı dilden değil, çocuk gibi fırçalanmaktan anlıyorlar.Seni çok iyi anlıyorum.Doğumdan sonra bende aynı duyguları yaşadım ama şunun farkına var,sen kilo vermek için mücadele ediyorsun.Hızlı olmasada az az da olsa kilolar gidiyor.Doğumdan 72 kilo ile çıktım,şu an 55 kiloyum.Yavaş yavaş verdim ve geri almadım.Şu an son 3-4 kilom kaldı.Sen de bunu yapabilirsin ve emzirmen avantaj senin için.Sütünün azalmasına üzüldüm ,bencede diyetisyene git ,bilinçli bir yol izlemiş olursun.Aynen canm yani simdiye kadar kendimce yaptim toplamda 5kilo gitti ama ilgaz daha cok mama yer oldu farkindayim emerken doymuyor eskisi gibi.. Diyetisyen beni yonlendirsin istiyorum.. Esime diyorum spora gideyim o diyor ne gerek var biseyin yok ki senin..bugun dedim ben diyetisyene gitmek istiuorum hala diyo ne gerek var attik dayanamadim isyan ettim sen nasil kilondan rahatsiz oluyorsan ben de oluyorum ve ben dogum yaptim her yanim sarkti aen keyfi gidiyorsun spora o zaman sen de gitmiyorsun bundan sonra dedim ben bole cikis yaponca tamam git dedi hic biseye isyan etmeden ikna edemiyorum adami halbuki beni en iyi onun anlamasi lazim yani goruyor mutsuzlugumu aynada kendime her baktigimda tiksinerek bakiyorum resmen psikolojik olarak d fiziksel olarak d degisime ihtiyacim var off amma icimi doktum :)
Baya da kusur goruyoda dile gettirmiyo canm bazen laflarindan anliyorum ben gecen biyere gitcez giiniyorum bakti bana senin popn kuculu be dedi ne yani koca popon vardi mi diyosun dedim yok can dedi ama kafasiyla onayladi ..kendisi de mukemmel degil de ona ses etmiyo yoksa kendi filinta olsa yanina da yakistirmaz mazallah..Karalahana deyince hemşehrim sandımbende Giresun canım. Sende İstanbul'da mısın canım?
Oyyyyy zor olur ev ve iş arasını en çok ben iyi biliyorum. Ne iş yapıyorsun kuzum?
Güzel canım menün
Ama bir açmışsın ağzını tam olmuşneyse ikna olmuş. Neden ne gerek var derler ki? Bence işin uzmanına gözükmek bazen en iyi çözüm. Motivasyon olur hemde git canım git Esin seni beğendiği için, kusur görememiş minnoşum ondandır.
Sagol kuzum nihayet beni anlayan birini buldum mutlu oldum valla artik ben mi abartiyyorum diyordum yani ben hem istedigimi giyebilmek normal yasantima donebilmek ve sadece oglumla hayatin tadini cikarmak istiyorum ama bu da dolayli olarak zayif olmaktan geciyo iste benm icin ..Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.Allah gönlünüzdeki dileklerinizi versin.
1.takımın güzelleri sizinde kandiliniz mübarek olsun.
Erkekler çocuk gibidir.Arada tatlı dilden değil, çocuk gibi fırçalanmaktan anlıyorlar.Seni çok iyi anlıyorum.Doğumdan sonra bende aynı duyguları yaşadım ama şunun farkına var,sen kilo vermek için mücadele ediyorsun.Hızlı olmasada az az da olsa kilolar gidiyor.Doğumdan 72 kilo ile çıktım,şu an 55 kiloyum.Yavaş yavaş verdim ve geri almadım.Şu an son 3-4 kilom kaldı.Sen de bunu yapabilirsin ve emzirmen avantaj senin için.Sütünün azalmasına üzüldüm ,bencede diyetisyene git ,bilinçli bir yol izlemiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?