Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

M
1.60 kisayimm maleseff
1 avuc dolusu maydonoz yikayip ince ince dogruyorum sonra 1 bardak su ekleyip blendirdan geciriyorum iyice porsusu cikana kadar daha sonra suzuyorum onu.
1 tane tam limon sıkıp onuda suzuyorum karıştırıp ikisinide hemen iciyorum

Son halim.
Mavi taytli olan orda biraz daha kiloluyum diger ikisi daha yeni son hal
İncecik olmuşsun süpper
Canim bitlisliyim bitliste oturuyorum benkara lahana da yanlış anlaşılma olmuş turp varya slataya konulan ona dedim kara lahana biz öyle deriz
heee oldu o zaman. Hadi ya ondan dolma mı yapıyorsun?
oyledirler söylemezler ama gidince de hoşlarına gider. Ama şahsen bana söylese daha gitmeden valla zoruma gider sonra söylemesi daha iyi . Kavga sebebi olur hahha
Aşkolsun bizde seni anlıyoruz hııhhh

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkesin mübarek üç aylarıni kutluyorum.

Kilo bildirimi mi de yapayım 75.5 çok şükür. Bu hafta az oldu biraz ama hiç yoktan iyidir değilmi. Ayrıca spora başladım ptesiden beri gidiyorum acayip kendimi yorgun hissediyorum hiç halim kalmıyor spor sonrasında.

Rica canim
1 avuc bolcana olsun maydonoz Belandirdan gecir suz 1 limon sık karistir hemen ic 15 dk bekle oyle kahvaltini et
15 gun boyunca her sabah bu sekild3 uygula

çoook sağol kuzum..p tesi hemen başlıyorum.. sadace sabah bir bardak içiyorum değil mi günde 1 kez?

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım

geçen hafta 76,00 kg

bu hafta 75,20 kg

fark :800 gr

geçen haftada 800 gr vermiştim...6 ları görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Çokkk güzel Merops listeye alıyorum seni devammm dimi kuzum?

Kizlarrr gunaydinn tam 70e inemememisim ama gecen hafta
71.0
bu hafta
70.2 fark 800 gr..
Bu hafta daha iyi calisacagim zaten hasta gbiyim istahim yok bunu avantaja cevireyim

Tabiki iyi canım süper olsun biraz sık dişini herşey güzel olacak bebişim, yaza hazırlanıyoruz dimi ama?
İlk bildirim benden gelsin 64.4 geçen hafta 67 demiştim ama regl donemdeydim 1 kilo falan şişlik olabilir yoksa bu kadar kilo veremem 1 haftada
Geçen haftayı 66 da sayabilirsiniz
iki dakikayla kaçırdın heheh güzel gitmiş canm başarılarının devamını dilerim. Deneme süren bitsin listedesin ok?

(( geçen haftamızı bir hatırlayalım))

***1.Takım 459. Etap***etap dokuzuncusu

ApriL_2007 (64.2/63/1.2/%1.87)
afrodit26 (68/67.4/0.6/%0.88)
denizzeynep (78.5/77.5/1/%1.27)
gulfuren(55.3///%)kilosu sabit
ispanyol (68.7/67.9/0.8/%1.16)
kanikey (55///%)kilosu sabit
Keten prenses (67///%)kilosu sabit
otimoti (71.4/73/+1.6/%-1.12)geçen hafta kilosunu bildirmediğinden ikiye bölündü.
sevilay 80 (73.4///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75///%)kilosu sabit
meryemyalcin3546 (77.1/76.2/0.9/%1.17)
selma_23_02 (64.2/64.1/0.1/%0.16) yeni üye 16 Mart giriş kg:65.6 hedef kg:59
tektas (71///%)kilosu sabit yeni üye 17 Mart giriş kg:73.5 hedef kg:65

1.Takım Ortalaması:%0.415

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…