1.60 kisayimm maleseffSenin bu maydanoz kurunu bende deneyeyim ama nasıl yaptığını tam anlamadım canm ya maydanoz pisirmeden susuz blendirdan geçirecez limon sıkacaz dogrumu anlamışım birde ne kadar maydanoz ve süzüp suyunumu içecez
Soylemeyi unutmusum :) 1 bardak su ile blendirdan geciricen maydonozuİşe mi başlayacaksın?
Aaa kuzum bu durumun seni esir almasına izin verme! Neden gelmiyorsun?
Ben çok iyiyim şükür? Sen nasılsın?
Ayy her gün iki limon benim tansiyon yerlerde olur herhaldeSoylemeyi unutmusum :) 1 bardak su ile blendirdan geciricen maydonozu
İncecik olmuşsun süpperSon halim.
Mavi taytli olan orda biraz daha kiloluyum diger ikisi daha yeni son hal
Canim bitlisliyim bitliste oturuyorum benkara lahana da yanlış anlaşılma olmuş turp varya slataya konulan ona dedim kara lahana biz öyle deriz
Baya da kusur goruyoda dile gettirmiyo canm bazen laflarindan anliyorum ben gecen biyere gitcez giiniyorum bakti bana senin popn kuculu be dedi ne yani koca popon vardi mi diyosun dedim yok can dedi ama kafasiyla onayladi ..kendisi de mukemmel degil de ona ses etmiyo yoksa kendi filinta olsa yanina da yakistirmaz mazallah..
Aşkolsun bizde seni anlıyoruz hııhhhSagol kuzum nihayet beni anlayan birini buldum mutlu oldum valla artik ben mi abartiyyorum diyordum yani ben hem istedigimi giyebilmek normal yasantima donebilmek ve sadece oglumla hayatin tadini cikarmak istiyorum ama bu da dolayli olarak zayif olmaktan geciyo iste benm icin ..
İnsallah ayin 15 inden sonra ilk firsatta diyetisyede alicam solugu
Gunaydinn sekerim ya ben yine yanlis etiket yapmisimAyy her gün iki limon benim tansiyon yerlerde olur herhaldeGünaydın canım
1 bardak su ile maydonozu blendirdan geciriyorcen canim :) soylemeyi unutmusummaydanoza başlıyorum hemeen haftaya çooook sağol kuzum
Farkettim de sisstttt çaktırmadımGunaydinn sekerim ya ben yine yanlis etiket yapmisim
Merops sana yazicaktim
Rica canim
1 avuc bolcana olsun maydonoz Belandirdan gecir suz 1 limon sık karistir hemen ic 15 dk bekle oyle kahvaltini et
15 gun boyunca her sabah bu sekild3 uygula
Çokkk güzel Merops listeye alıyorum seni devammm dimi kuzum?günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 76,00 kg
bu hafta 75,20 kg
fark :800 gr
geçen haftada 800 gr vermiştim...6 ları görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Son halim.
Mavi taytli olan orda biraz daha kiloluyum diger ikisi daha yeni son hal
Çokkk güzel Merops listeye alıyorum seni devammm dimi kuzum?
Tabiki iyi canım süperGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkesin mübarek üç aylarıni kutluyorum.
Kilo bildirimi mi de yapayım 75.5 çok şükür. Bu hafta az oldu biraz ama hiç yoktan iyidir değilmi. Ayrıca spora başladım ptesiden beri gidiyorum acayip kendimi yorgun hissediyorum hiç halim kalmıyor spor sonrasında.
iki dakikayla kaçırdın hehehİlk bildirim benden gelsin 64.4 geçen hafta 67 demiştim ama regl donemdeydim 1 kilo falan şişlik olabilir yoksa bu kadar kilo veremem 1 haftada
Geçen haftayı 66 da sayabilirsiniz
kesinlikle...al lütfen bana bu takım yarıyor..1.takımla ulaşıcam inş hedef kilomaApriL_2007 kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?