- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Gunaydin hanimlar ben de yapayim bildirim. 72.9
Kizlarrr gunaydinntam 70e inemememisim ama gecen hafta
71.0
bu hafta
70.2 fark 800 gr..
Bu hafta daha iyi calisacagim zaten hasta gbiyim istahim yok bunu avantaja cevireyim
Ahsencim süppergitmiş bakkk işe yarıyor son zamanlarda yaptıkların siz kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum canlarımmm yazz geliyor heyooooo !! biz hazırlanıyoruzzzz
evet beybiiii
Canım inersin zaten çok da güzel vermişssinsen yaparsınn fıstığım .Hastamısın ne oldu kuzummm ? geçmiş olsun...
Evet beybim boğazım yanıyor oksuruyorum başım dönüyor falan.. bu ara hic meyve yemedim sanırım bagisikligim zayıfladı..kızlar siz de meyveyi kesmeyin sonra sarsiyo ışte..Ahsencim süppergitmiş bakkk işe yarıyor son zamanlarda yaptıkların siz kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum canlarımmm yazz geliyor heyooooo !! biz hazırlanıyoruzzzz
Canım inersin zaten çok da güzel vermişssinsen yaparsınn fıstığım .Hastamısın ne oldu kuzummm ? geçmiş olsun...
Günaydınn ayyy İnşaAllahGunaydiiin kizlar. Bol kilo vermis oldugunuz bir cuma olsuuun
günaydın canlaarr
Oyyy şifayı kapmışsın! Kesinlikle hep vitaminli şeylere yoğunlaşmak lazım.Evet beybim boğazım yanıyor oksuruyorum başım dönüyor falan.. bu ara hic meyve yemedim sanırım bagisikligim zayıfladı..kızlar siz de meyveyi kesmeyin sonra sarsiyo ışte..
Ay canm oyle demek istemedim sadece dunku dusunduklerimi aynen dile getirdi arkadas ondan oyle dedim tabiki siz de anliyosunuz siz olmasaniz burasi olmasa coktan icime kapanmis dunyayla iliskimi koparmistim canm ozur dileeimİncecik olmuşsun süpper
heee oldu o zaman. Hadi ya ondan dolma mı yapıyorsun?
oyledirler söylemezler ama gidince de hoşlarına gider. Ama şahsen bana söylese daha gitmeden valla zoruma gider sonra söylemesi daha iyi . Kavga sebebi olur hahha
Aşkolsun bizde seni anlıyoruz hııhhh
sorma kuzum yaa gıcık oldum.. geçen hafta protein ağırlıklı beslendim bu hafta kalori düzeyim aynı kalmasına rağmen kilo kaybım olmadı maalesef..Oyyyyyispanyol sabit mi kalmışsın kuzummm?
Cnm ben onu yapmaya calistim da 3 gun ancak dayanabdim.bas donmem cok olduRica canim
1 avuc bolcana olsun maydonoz Belandirdan gecir suz 1 limon sık karistir hemen ic 15 dk bekle oyle kahvaltini et
15 gun boyunca her sabah bu sekild3 uygula
Cok sevindimkesinlikle...al lütfen bana bu takım yarıyor..1.takımla ulaşıcam inş hedef kilomaApriL_2007 kaptanım
Kaptanim cok tesekkur ederim.hakkini odeyemem.destegin harika gercektenAhsencim süppergitmiş bakkk işe yarıyor son zamanlarda yaptıkların siz kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum canlarımmm yazz geliyor heyooooo !! biz hazırlanıyoruzzzz
Rica ederim ne demekCnm ben onu yapmaya calistim da 3 gun ancak dayanabdim.bas donmem cok oldu
Cok sevindim
Kaptanim cok tesekkur ederim.hakkini odeyemem.destegin harika gercekten
Ay canm oyle demek istemedim sadece dunku dusunduklerimi aynen dile getirdi arkadas ondan oyle dedim tabiki siz de anliyosunuz siz olmasaniz burasi olmasa coktan icime kapanmis dunyayla iliskimi koparmistim canm ozur dileeim
Canım sabret devam et haftaya gidersorma kuzum yaa gıcık oldum.. geçen hafta protein ağırlıklı beslendim bu hafta kalori düzeyim aynı kalmasına rağmen kilo kaybım olmadı maalesef..
çok sıkıldım kuşum ya artık bitsin istiyorum.. motivasyonum bittiiiiiiiii..
April seninki nerde haydi yaz yazzz :)denizzeynep sevim_mrt @kanikey S selma_23_02 gulfuren kızlar bildirimler nerde hadi bekliyoruz :))))))
Ben genelde en son yazarım ama hadi seni mi kıracağım yazalım gitsin :))))) zaten pek de yazılacak bişey yok ahhhh vahhhh bu hafta iyi geçmemiş!April seninki nerde haydi yaz yazzz :)
Hahahhyyy suçunu bilmende güzel :))))***1.Takım 460. Etap***
ApriL_2007 (63///%)
afrodit26 (67.4///%)
denizzeynep (77.5///%)
gulfuren(55.3///%)
ispanyol (67.9///%)sabit
kanikey (55///%)
Keten prenses (67/66.5/0.5/%0.75)
otimoti (73///%) izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.4/72.9/0.5/%0.68)
Sevim_mrt (75///%)75.4 DÜN NİYETLİYDİM EE ZCIK KACIRINCA HEMENDE + CIKAR:)
meryemyalcin3546 (76.2/75.5/0.7/%0.92)
selma_23_02 (64.1///%)
tektas (71/70.2/0.8/%1.13)
Merops (76/75.2/0.8/%1.05) Yeni üye 16 Mart giriş kg 76 hedef kg 58 (439.etap 5.takımdan diskalifiye olan üye iptal edildi)
1.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?