- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kesinlikleeeböyle devam edersek olur canım eminim..yeter ki bırakmayalım
Ben deeeeeeBende 70 lerden 60 lara gecmek istiyorum artık((
Tatlım teşekkürler bizim liste böyle geç kalıyor malum işten eve geliş :)))))ApriL_2007 kaptanim paylasimda sizin listenizi goremeyince kardes takimimizda her sey yolunda mi diye merak ettim.
Hazirlamissiniz listenizi, sevgiler
Tamamdir canim, bende opuyorumTatlım teşekkürler bizim liste böyle geç kalıyor malum işten eve geliş :)))))
Öpüyorum sevgilerle
Canm diyetisyenine emzirdiini soylemissindir muhakkak ne soyledi ne yapti sutun etkilenmemesi icin.. Ve de sutunde azalma oldu bu bu ay sonu bende gidicem de merak ettimEvet canım ben diyetisyene gidiyorum 7 hafta oldu başlayali 82 ile başladım şimdi 75.5 oldum. Şöyle ki diyetisyen gün gun Liste vermedi bana. Sadece günlük alacağım besin çeşitlerini söyledi. Diledigim gibi birbirinin yerine koyup yiyorum. Yani neyin yerine ne ne kadar yenmeli şeklinde. biraz karışık oldu ama.
Mesela gün içerisinde ben 3 ile 4 litre su iciyorum mutlaka.
Son iki haftadır haftalik 70000 adım atıyorum
Muhakkak bir meyve yiyorum gündüz liyim
Yeşil çay içiyorum
Süt yoğurt ayran yumurta ve et ürünlerden birini hatta ikisini yiyorum
Beyaz ekmek yemiyorum tahıllı ekmek yiyorum o da gün içinde toplamda 4_ 5 dilimi geçmiyor.
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım. Daha önce takımlarda yarıştınmı?selam ismim tuğba 34 yaşındayım 35 e az kaldı kilom 78 boyum 163 on aylık bir kızım var pazartesi başlıyorum diyetisyen randevumuda aldım başlıyorum
5 miydi 7 miydi hatırlayamadım ama yaseneler önce ilk kızımdan önce ben burası sayesinde kilo verdim ama 5 senemi 6 senmi oldu hangi takımdaydım onu hatırlamıyorum birbirimizi gaza getiriyorduk
Evet bir önceki günün yada o günün menüsünü yazıyoruz. Su ve spor miktarını da ekleyerek.yediklerinizi günlük yazıyorsunuz sanırım yaptığınız sporuda yazıyormusunuz
Evet canimçoook sağol kuzum..p tesi hemen başlıyorum..sadace sabah bir bardak içiyorum değil mi günde 1 kez?
Limon sanirim : s sana yaramiyorCnm ben onu yapmaya calistim da 3 gun ancak dayanabdim.bas donmem cok oldu
Cok sevindim
Kaptanim cok tesekkur ederim.hakkini odeyemem.destegin harika gercekten
Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim gelelim benim berbat menüme
Artık cuma günlerini ödül günü ilan ediyorum.kendime
9 00
2 milföy börek
Domates cay
15 00
1 kase kısır kase buyuktu
2 dilim kek
1 2 saat sonra bi Kaç kaşık kısır yedim gene
20 00
3 kaşık taze fasulye
2 küçük kase cacık
3 4 catal patates kızartması
Çok kötü ya daha dondurma yemek istiyorum ama telafi edecem sonra
1 saat 10 dakika yürüdüm
2 litre su içtim daha içerim
Bugün misafirim vardi 62 63 kilo göründugumu söyledim sevindim nedense
Ayyy canım senin takıma pek girmeye niyetin yok gibi geldi bana çünkü bir ara kayboldun, sonra yine geldin ve geçen cumada kilo bildirimi yapmadın ki nasıl alayım ondan olduAprill sen beni takima niye almiyon 1 ay olcak nerdeyse kac kilo verdim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?