Yok kaptanim bugu. Kacamagim yok.dun vardi hem de gece kacamagi.bu yuzden yazamadim menumu utandimSisstttt kaçamaklar mı yapılıyor bakim? Kimse yok diyet unutuldu sanırım
Hosgeldin arkadasimmerhaba ben 30 yaşındayım 6.5 aylık kızım var doğum kilolarımı vermek istiyorum boy 1.72 kilo 90
Bende 5 tane cam sildim offff heryerim ağrıyor. Sefam olamadı henüz :))))))34 dk zumba yaptim ohhhhhhh sefam olsun
Haklisin canm dün baktım çok yedim nasıl siyrilirim işin içinden dedim sonra ödül günü olsun dedim ama olmadı heraldeEyvah her cuma sen böyle ödül günü yaparsan yandık:)))))) gelir bak kilolar geri görürsün
YaniiiiHaklisin canm dün baktım çok yedim nasıl siyrilirim işin içinden dedim sonra ödül günü olsun dedim ama olmadı heralde
SüpperUnuttum.yazayım 1 saat yürüyüş
3 litre su
Birinci olmuşsun canım kutlarımGunaydin fistiklar
Teşekkür ederim canımGunaydiiin kizlar. Buralar yine derin sessizliklerde. H.sonu diye midir ki. Napiyorsunuz. Ben yatak keyfi yapiyorum herkes aman uyu uyuyamazsin dedi diye biz de su saat oldu kalkmadik. Bir suru isimiz de var oysaki tembellik diz boyu :))) bu ara 10 kilo aldim insallah 12 yi asmadan doguma giderim diye umitliyim. Bu aralar kurt gibi her seye saldirsam da :)))
apriliiim sen mezun olmadan yetisebilecek miyiim acepp
deadline nerelerdesin kuzum hic sesin cikmiyor
ispanyol masallah azmine. Cok istikrarli gidiyorsun insallah guzel kilo vermeler de olur yakinlarda
A afrodit26 canim cok az yiyorsun gibi geliyor. Emzirirken biraz daha protein agirlikli yemek daha iyi sanki. Diyetisyene baslarsan listeni bana da atar misin fikir olsun.
denizzeynep gelip kacmayan istikrarli tayfadansin masallah :))
Meryemcigim sen de oylesin. Kalan nadirlerden :)
yeni gelen arkadsslar hos gelmisler. Ay kizlar unuttuklarim olduysa affetsin. Hepinizi coook ozlediim
Teşekkür ederim canım
Maşallah sende supersinn surda doğuma bisey kalmamış belki iki kilo bile almadan bitirirsin
Önemli olan lohusalik canım ben çok stresli bi ortam daydım.o yüzden ha bire yemekten kilo aldım
Ama sen almazsin maşallah
Çok tşk ederim güzel sözlerinizeGunaydiiin kizlar. Buralar yine derin sessizliklerde. H.sonu diye midir ki. Napiyorsunuz. Ben yatak keyfi yapiyorum herkes aman uyu uyuyamazsin dedi diye biz de su saat oldu kalkmadik. Bir suru isimiz de var oysaki tembellik diz boyu :))) bu ara 10 kilo aldim insallah 12 yi asmadan doguma giderim diye umitliyim. Bu aralar kurt gibi her seye saldirsam da :)))
apriliiim sen mezun olmadan yetisebilecek miyiim acepp
deadline nerelerdesin kuzum hic sesin cikmiyor
ispanyol masallah azmine. Cok istikrarli gidiyorsun insallah guzel kilo vermeler de olur yakinlarda
A afrodit26 canim cok az yiyorsun gibi geliyor. Emzirirken biraz daha protein agirlikli yemek daha iyi sanki. Diyetisyene baslarsan listeni bana da atar misin fikir olsun.
denizzeynep gelip kacmayan istikrarli tayfadansin masallah :))
Meryemcigim sen de oylesin. Kalan nadirlerden :)
yeni gelen arkadsslar hos gelmisler. Ay kizlar unuttuklarim olduysa affetsin. Hepinizi coook ozlediim
Aramıza hoşgeldin canım. Umarım kısa sürede dilediğin kilolari verirsin?merhaba ben 30 yaşındayım 6.5 aylık kızım var doğum kilolarımı vermek istiyorum boy 1.72 kilo 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?