- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Iyiyiz senden naberKızlar nabersiniz? Ben kardeşimle geziyorum, aslında alışveriş de diyebiliriz. He heee her ne kadar bişeyler de pek bulamasakta :))))))) Şimdi yemek yiyeceğiz çok açımmmmmm!
Hadi ya Allah rahmet eylesin neden vefat etmiş?kızlar nasıl moralim bozuldu ya..bu hafta estetik için randevu aldığım doktor vefat etmiş şok oldum vallahi..yazık adama
Canm pek etcil bii degilim ama bakliyat yemeye calisiyorum sabah da yumurta falan ama cok yiyince gitmiyo su kilolar diyetisyen beni daha dogru yonlendirecek inaniyorum ayin sonunda gidicem bakalim..listrmi de atarim tabiisi canm ne dimek :)Gunaydiiin kizlar. Buralar yine derin sessizliklerde. H.sonu diye midir ki. Napiyorsunuz. Ben yatak keyfi yapiyorum herkes aman uyu uyuyamazsin dedi diye biz de su saat oldu kalkmadik. Bir suru isimiz de var oysaki tembellik diz boyu :))) bu ara 10 kilo aldim insallah 12 yi asmadan doguma giderim diye umitliyim. Bu aralar kurt gibi her seye saldirsam da :)))
apriliiim sen mezun olmadan yetisebilecek miyiim acepp
@deadline nerelerdesin kuzum hic sesin cikmiyor
ispanyol masallah azmine. Cok istikrarli gidiyorsun insallah guzel kilo vermeler de olur yakinlarda
A afrodit26 canim cok az yiyorsun gibi geliyor. Emzirirken biraz daha protein agirlikli yemek daha iyi sanki. Diyetisyene baslarsan listeni bana da atar misin fikir olsun.
@denizzeynep gelip kacmayan istikrarli tayfadansin masallah :))
Meryemcigim sen de oylesin. Kalan nadirlerden :)
yeni gelen arkadsslar hos gelmisler. Ay kizlar unuttuklarim olduysa affetsin. Hepinizi coook ozlediim
Ayyyy az sonra. Diyetisyene kontrole gitcem con korkuyorum
Günaydın cicilerrr hepinize...Günaydınnnnn mutluuu pazartesiler Hahayy
Siz önceden tanışıyor musunuz kuzummm?Günaydın cicilerrr hepinize...amsterdam12 cuma akşam çıkışlı pazar akşam dönüşlu mini bisey yapabilir miyiz yakın çevrede :)
Günaydın cicilerrr hepinize...amsterdam12 cuma akşam çıkışlı pazar akşam dönüşlu mini bisey yapabilir miyiz yakın çevrede :)
Hadi ya Allah rahmet eylesin neden vefat etmiş?
Evet kuzu ben resmi koydum ya o beni ordan tanimiss :) ablaaaaaa diye bi seslendi noluyo dedim :) ..hep karşılaşıyoruz istiklalde harbiyede kadınla kulübünde. .ne kismettir bizimkisi..aslında bahsetmiştik bundan ama kaynamiş arada demekki :)..bozcaada muhteşem olurSiz önceden tanışıyor musunuz kuzummm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?