Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hahaha heryerde karşısına çıkıyorum ama bir oturup bira içemedik ayrı hemen araştırma işine giriyorum abloşum..

Selamm..
Tuvalet sorunu olan hazir yenidunya meyvesi cikmisken yani malta erigi alsin derim.. cok faydali aninda is gorursunuz (her gun , denenmistir ) :d elime bisey düşmeye gorsun kökünü kuruturum saldirinnnnn hucuuuummm malta erigine

Bana deseler ki su hayatta seni en cok mutlu eden sey nedir ? Diye tuvalete cikmak derim hamilelikten snr hemorid proplemim cikti nalet olasica :d 7 gundur tuketiyorum her gun wc ile arkadas oldum haliyl3 mutluyum:d
Icerigine baktim bagirsaklari calistiriyormus basur sorunu olanlar kullanıyormus zayiflamak isteyenler icinde tercihmis ustelik kaloriside cok dusuk 1 avuc 40 kcal sabah kahvaltisini bununla yapiyorum su sira
siddetle tavsiye ederim

valla süpersin bebişim..senin reçetelerin hayat kurtarıyo :) hemen deneyeyim..

Hoş geldin canım. Hatırlıyoruz tabi.maviask mezun oldu.Otimoti izne ayrılmak istiyor.sosyestetik ortalarda yok. April ve sevilay hep burada. :)

selam kızlar diyetislenle bugün randevum vardı 78.2 kilom metabolizma hızım biraz düşük 1414 yağ oranım beklenidiği gibi 29.9 kas oranım iyi 27 suda iyi 35.5 fakat şu yağlardan kurtulma vakti hafataya pazartesi tekrar randevum var ilk ay her hafta sonra azalıcak

sabah 1 bardak sütle müsli öğlen 3 köfte 1 tabak yoğurt 1 dilim ekmek ara öğünde 2 galete 1 bardak süt.akşam bezelye yoğurt salata 1 dilim ekmek yaratken süt ve meyve olcak kaçamak yok

Hoş geldin canım. Hatırlıyoruz tabi.maviask mezun oldu.Otimoti izne ayrılmak istiyor.sosyestetik ortalarda yok. April ve sevilay hep burada. :)
Sen nasilsin canim kac kilo verdin?
Ben mezun oldum sen yokken :) Ama şu an 2 kilo fazlam var hala aslında gruba geri gelsem iyi olacak..
Cok sevindim mezun olmana masallah çok azimliydin gel tabi ben de buralardayim artik tabi tekrar gruba kabul edilirsem bide kilo aldom 5 kilo fazlam var

Kizlar dunku menum
Sabah 11.00
kepek ekmekli tost icinde bir t.kasigi salca ve gercekten cok ince dort dilim sucuk :) bir bardak cay
Oglen dort kasik tavuklu pilav
Mevlide gittim

Aksam iki kasik bakla+iki kasik kabak yemegi
Bi kase yogurt

Cay iki lt su
Sporum malesef yok eve gece 11de girdik

Kızlar ancak oturdum, markete git salata malzemelerinin hepsini yıka doğra uffff! Sizden naber??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…