- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Evet kuzu ben resmi koydum ya o beni ordan tanimiss :) ablaaaaaa diye bi seslendi noluyo dedim :) ..hep karşılaşıyoruz istiklalde harbiyede kadınla kulübünde. .ne kismettir bizimkisi..aslında bahsetmiştik bundan ama kaynamiş arada demekki :)..bozcaada muhteşem oluramsterdam12 bu hafta sonu olur mu?
Çok tanıdık geldi bana bu sahneAyyyy az sonra. Diyetisyene kontrole gitcem con korkuyorum
İyisindr canım kesinÇok tanıdık geldi bana bu sahne
Benim de perşembe günü diyetisyen yüzleşme günüm. Aynen bende çok korkuyorum. Tartım da bozuldu ne haldeyim onu da bilmiyorum
Selamm..
Tuvalet sorunu olan hazir yenidunya meyvesi cikmisken yani malta erigi alsin derim.. cok faydali aninda is gorursunuz (her gun , denenmistir ) :d elime bisey düşmeye gorsun kökünü kuruturum saldirinnnnn hucuuuummm malta erigine
Hoş geldin canım. Hatırlıyoruz tabi.maviask mezun oldu.Otimoti izne ayrılmak istiyor.sosyestetik ortalarda yok. April ve sevilay hep burada. :)
Hoş geldin canım. Hatırlıyoruz tabi.maviask mezun oldu.Otimoti izne ayrılmak istiyor.sosyestetik ortalarda yok. April ve sevilay hep burada. :)
Cok sevindim mezun olmana masallah çok azimliydinBen mezun oldum sen yokken :) Ama şu an 2 kilo fazlam var hala aslında gruba geri gelsem iyi olacak..
Kızlar ancak oturdum, markete git salata malzemelerinin hepsini yıka doğra uffff! Sizden naber??
İnanma öyle laflaraKizlar bugun is yerinde sen cok zayifsin abla hic cocuk dogurmus gibi deyilsin dedilet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?