Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayy kızlar düzenim bozuldu bu 3 gundur misafiri gönderdim oğlum hasta şimdide ogleden sonra hastaneye gittim akşam geldim eve orda bişeyler yedim.menümü paylaşmak istemiyorum affedin.ama telafi edecem yarına hazırlık yapıyorum ayran detoxu yapacam 2 gün yarın akşam düğünde olcam orda bişeyler yersem 1 gün daha uzatarak

Iyi geceler kızlar ben Zeynep 1.60 boyunda 75 kiloyum karatay diyeti yapıyorum daha doğrusu karatay usulü besleniyorum.Hedef kilom 65

aman dikkat.
Iyi geceler kızlar ben Zeynep 1.60 boyunda 75 kiloyum karatay diyeti yapıyorum daha doğrusu karatay usulü besleniyorum.Hedef kilom 65
Hoşgeldin, başarılarının devamını dilerim. Daha önce takımlarda yarıştınmı? Şimdi iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.
Kusura bakma canim gormemisim hedef 65 di benim 1,5 kilom var ama kararsizim
Oooo az kalmış

Dunku mnm
Kahvalti 1 aktivia.2 ymk ksk yulaf ezmesi 1 dilim anans.tarcin
Ara 4 kakaolu mini biskuvi.1 yesil cy
Ogle 2 yumurta 2 ksk yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi salata
Ara4 gunkurusu.yesilcy
Aksm 4 kucuk firinlanms kofte.4 firinlanmis patates dilimi.1 ksk pilav.2 ksk yogurt salata
Ara 3 kucuk cilek.pulbiberli yogurt
2.t lt su
30 dk hizli yuruyus

Kizlar diyetisyenim metabolizma hizlandirici cay verdi yine
1 yesil elma
1 limon.5-6 karanfil.1 kabuk tarcin.3 lt su.
Elma ve limon 4 e bolunup kaynatilacak.su yariya inene kadar kaynayacak.yemklerden once 1 kupa icillecek.2 gun dolapta bekleyebilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…