- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
merhaba arkadaşlar tanıdık kimler var bi bakayııım....ben bu takımın aylaaar önce izne ayrılan bir üyesiyimyeniden aranıza dönmek istiyorum @ApriL_2007 @sosyestetik @gulfuren @Otimoti @maviask sevilay80 merhaba kızlaarrr beni hatırlayan var mı
İnansam burda ne isim var canim ama olsun az kaldi fazlamİnanma öyle laflara
Kaç kg un kaldı canım?İnansam burda ne isim var canim ama olsun az kaldi fazlam
Dene canim :)valla süpersin bebişim..senin reçetelerin hayat kurtarıyo :) hemen deneyeyim..
Ayy kızlar düzenim bozuldu bu 3 gundur misafiri gönderdim oğlum hasta şimdide ogleden sonra hastaneye gittim akşam geldim eve orda bişeyler yedim.menümü paylaşmak istemiyorum affedin.ama telafi edecem yarına hazırlık yapıyorum ayran detoxu yapacam 2 gün yarın akşam düğünde olcam orda bişeyler yersem 1 gün daha uzatarak
Hoşgeldin, başarılarının devamını dilerim. Daha önce takımlarda yarıştınmı? Şimdi iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.Iyi geceler kızlar ben Zeynep 1.60 boyunda 75 kiloyum karatay diyeti yapıyorum daha doğrusu karatay usulü besleniyorum.Hedef kilom 65
Oooo az kalmışKusura bakma canim gormemisim hedef 65 di benim 1,5 kilom var ama kararsizim
Gunaydin caniiimGünaydınnnnn beybiler
Ben varim tatlim takıma gitmek icin cok çalışmam lazim çoookkkkKızlarrrr hadi bu hafta azimli olalım birinci olalım varmısınız ?
Herkes düzenli yesin, düzenli spor ve uyku iş tamamdır hadiii varmı cesaretli olan hatunlarımız
Gunaydin caniiim
Ben varim tatlim takıma gitmek icin cok çalışmam lazim çoookkkk
Cok mu aradaki fark ins degildirHe heee öncelikle izne çıktığın kiloya in bakalım. Cokkkkk çalış çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?