Çok güzelmis. ayrıca malzemeler de kesinlikle kolaylıkla bulunabilir. Teşekkürler. Çok yavaşladi benim kilo vermem ya. Üstelik spora gitmeme rağmen iki haftâ dir . İnş iyi gelirKanal d renkli sayfalar da diyetisyen selehattin dönmez'in 1 haftada 3 kilo verdiren yag yakan tok tutan sabah ogle aksam menusu var malzemeler cok basit hazırlayıp yanınızda goturebilirsiniz. Bulunmicka seyler degil gunluk hep yedigimiz seyler Netten bakin derim takip edin
Sen hala pilav patates kurabiye Ye bakalımDunku mnm
Kahvalti 1 aktivia.2 ymk ksk yulaf ezmesi 1 dilim anans.tarcin
Ara 4 kakaolu mini biskuvi.1 yesil cy
Ogle 2 yumurta 2 ksk yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi salata
Ara4 gunkurusu.yesilcy
Aksm 4 kucuk firinlanms kofte.4 firinlanmis patates dilimi.1 ksk pilav.2 ksk yogurt salata
Ara 3 kucuk cilek.pulbiberli yogurt
2.t lt su
30 dk hizli yuruyus
Yaaaa ben napim?19 da ancak eve geliyorum, yemek bulaşık etrafı topla derken saat 21.Kizlar ben bu yeni saati sevmedim.onceden ne guzel okuldan gelip az dinlenip sporumu yapiyordum.simdi 12.30 da eve geliyorum yemek hazirla ye diyene kadar 13.30 oluyo.sonra kizla ilgilen yemegi falan derken. Bi bakiyorum 15.30 olmus buyuk kizim okuldan donuyo.hayda bu kez de onla ilgilen.arada tabi evi de toparla temizle bulasiklar falan .e sonra da aksm telasi.
Aksmla kizimla oyun oynuyoruz oyunlarin adini sayayim.camasir katlamaca oyunu.bulasim yikamaca oyunu.oyuncaklari toplamaca oyunu.toz alma oyunu
Daha fazla gelMerhabaa kixlarr. Nasilsiniz ? Ben ac kurt modundayim bu aralar ama yine de yarim kilo vermisim nasil olduysa o kadar yemege ! Ozlediiim sizleriii
Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olanyine regl dönemim yaklaşıyo ve şişmeye başladığımı hissediyorum.deli gibi iştahım açıldı zor tutuyorum kendimi :)
Son haftalar veriliyor kuzum az kalmis senindeMerhabaa kixlarr. Nasilsiniz ? Ben ac kurt modundayim bu aralar ama yine de yarim kilo vermisim nasil olduysa o kadar yemege ! Ozlediiim sizleriii
Dogum gunun kutlu olsun canm :)Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olan
Teşekkürler babyDogum gunun kutlu olsun canm :)
Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olan
yine regl dönemim yaklaşıyo ve şişmeye başladığımı hissediyorum.deli gibi iştahım açıldı zor tutuyorum kendimi :)
Benimkisi de çoktan tamam dur bakalım 500 ml daha içerim ben yatana kadar al sana 3 lt:))))))2.5 lt su da tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?