Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar ben bu yeni saati sevmedim.onceden ne guzel okuldan gelip az dinlenip sporumu yapiyordum.simdi 12.30 da eve geliyorum yemek hazirla ye diyene kadar 13.30 oluyo.sonra kizla ilgilen yemegi falan derken. Bi bakiyorum 15.30 olmus buyuk kizim okuldan donuyo.hayda bu kez de onla ilgilen.arada tabi evi de toparla temizle bulasiklar falan .e sonra da aksm telasi.
Aksmla kizimla oyun oynuyoruz oyunlarin adini sayayim.camasir katlamaca oyunu.bulasim yikamaca oyunu.oyuncaklari toplamaca oyunu.toz alma oyunu

Kanal d renkli sayfalar da diyetisyen selehattin dönmez'in 1 haftada 3 kilo verdiren yag yakan tok tutan sabah ogle aksam menusu var malzemeler cok basit hazırlayıp yanınızda goturebilirsiniz. Bulunmicka seyler degil gunluk hep yedigimiz seyler Netten bakin derim takip edin

Son düzenleme:
Çok güzelmis. ayrıca malzemeler de kesinlikle kolaylıkla bulunabilir. Teşekkürler. Çok yavaşladi benim kilo vermem ya. Üstelik spora gitmeme rağmen iki haftâ dir . İnş iyi gelir

Sen hala pilav patates kurabiye Ye bakalım dikkatttt kuzum...
Yaaaa ben napim?19 da ancak eve geliyorum, yemek bulaşık etrafı topla derken saat 21. Zaten bir iki saat sonrada uyku! Yaaaa beterin beteri var unutma!!!!

selam kızlar umarım herkes iyidir..dün yediklerimi yazayım

sabah 9,30 peynir,domates,zeytin

öğle 13,00 bir tabak kıymalı karnıbahar,yoğurt

ara da yeşil elma yedim

akşam 20,00 yumurta tavada 2 tane,2 dilim ekmek,biraz yeşillik

spor yapamadım üstümü almışım altımı unutmuşum boşa gittim sauna yaptım bende dinlendim

su 2 lt

yine regl dönemim yaklaşıyo ve şişmeye başladığımı hissediyorum.deli gibi iştahım açıldı zor tutuyorum kendimi :)

yine regl dönemim yaklaşıyo ve şişmeye başladığımı hissediyorum.deli gibi iştahım açıldı zor tutuyorum kendimi :)
Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olan

Dunku menum
Sabah11
Bir yymurta haslama sarisi pasamin
Domates salata birer tane
Cay
Kkpeynir
Bir silim kepek ekmek

Ara
İki tane bebe biskuvi

Oglen dort kasik bakla yogurtlu

Aksam19.00
Bi dilim kepek ekmek
Dort yemek kasigi patlican oturtma tamamen firinda pisti
Bi kase cacik

İki lt su
Spor olarak da saat veremem ama ebru salliyi takip edyorum instagramda gun icinde egzersiz videolari yayinliyo onlari yapiyorum dun de oyle yaptim diyim

Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olan

valla helal olsun kuzu..benim istikrar haftasonları hep bozuluyo..yenilsin içilsin derken :) onu da yapmasam vereceğim kiloları da hep stres su sıralar :'(

@ApriL_2007 apriliiiiimm iyi kii dogmussun kendi guzel kalbi guzel kaptanimmm. Sensiz birinci takim harap olurdu. Tatsiz tuzsuz usteliik habire kilo alan bir grup olma olasiligimiz cok yuksek nice nice fit saglikli bebisli senelere insallahhh

Kendine boyle deme. Bilincalti cok onemli. Ben de surekli sen gibi dolasirdim sonra bilincaltima soyle mesajlar gonderdim. Regl doneminde tatli krizim tutmaz, regl donrminde istahim artmaz manasina gelen olumlu mesajlar. Simdi tutmaz acmaz gibi olumsuz mesajlari almiyormus bilincalti. O yuzden tatlisiz regl gecirebilirim ya da normal beslenmemle regl doneminj atlatabilirim vs de.

Tatli icin tarcin tuketebilirsin tarcinli su vsm ya da elmayi rendele tavada biraz cevir icine ceviz ve tarcin ekle. Harika bi tatli ve istah kapatici. Tarcin kan sekerini duzenliyor. Cok ac birakiyorsan kendini ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…