Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olan
Gönlün gibi her günün güzel geçsin. Sen,eşin ve gelecek olan bebeğin ile her zaman mutlu,sağlıklı ve bereketli yıllar geçirmenizi diliyorum.Doğum günün kutlu olsun kardeşim.İyiki doğdun.

@ApriL_2007 apriliiiiimm iyi kii dogmussun kendi guzel kalbi guzel kaptanimmm. Sensiz birinci takim harap olurdu. Tatsiz tuzsuz usteliik habire kilo alan bir grup olma olasiligimiz cok yuksek nice nice fit saglikli bebisli senelere insallahhh
Cokkkkkkkkk teşekkürler dagatesim

Bak onu doğru dedin, kilo almaya elverişli takım ama bazen de başarıyoruz dimi? Hep de kötü değiliz hahah

Aminnnn güzel dileklerin için bitanesin fit hamilemm

Gönlün gibi her günün güzel geçsin. Sen,eşin ve gelecek olan bebeğin ile her zaman mutlu,sağlıklı ve bereketli yıllar geçirmenizi diliyorum.Doğum günün kutlu olsun kardeşim.İyiki doğdun.
Ablammmmm iyiki varsın

Cokkkkkkkkk teşekkürler, ne güzel sözler! Aminnn hayırlısı ile İnşaAllah. Hep beraber mutlu mutlu

Dogumgunun kutlu mutlu olsun April:) nice saglikli mutlu senelere sevdiklerinle beraber..

Kaptanim Sen benim idolumsun ya dogumgununde bile pasta yemedin ya helal olsun sana

Bugunku menumu de bildireyim hemen,

08:0 limonlu ilik su
09:15 kahvalti
1 kk peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
Domates salatalik biber yesillik

13:00 filtre kahve
14:00. 50 dk egzersiz

16:30 aksam yemegi
200 gr tavuk
Salata
2 bardak ayran

18:00 30 dk yuruyus

Su 3 lt

Dogumgunun kutlu mutlu olsun April:) nice saglikli mutlu senelere sevdiklerinle beraber..

Kaptanim Sen benim idolumsun ya dogumgununde bile pasta yemedin ya helal olsun sana

Çokkk teşekkürler Selmacım, güzel dileklerin için iyiki sizlerde varsınız.

Pastanın üstündeki yarım cilek ve incecik kiviyi yedim. Yetti mi yetti

Canım senin menülerinde benimkilerden aşağı değil yani süpper

Güzel kizlarrrrrrr napiyosunuzz?? Benim bu akşam yüksek lisans ta bir sunumum vardi o yuzden iki gundur hatta bir kac gundur baya yogundum.. Neyseki bitti atlattım. Iran eğitim sisteminin altından girdim üstünden çıktım resmen :)) hoca da çok beğendi mutlu mutlu geldim eve :)

Evet canım daha önce 3 takımda yarıştım. Kızımın rahatsızlığı nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldim

ApriL_2007 kaptanimm doğum günün kutlu olsun. Yeni yasin sana hep mutlu luk getirsin inşallah

Saol fıstığım Aminnnn İnşaAllah heppp mutlu olalım...

Evet canım daha önce 3 takımda yarıştım. Kızımın rahatsızlığı nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldim
Tamam canım arşiv bilgine sonra bakarım. Tecrübeli olman güzel, takımlarda ki kuralları az çok biliyorsun. Kızın nasıl oldu şimdi iyimi?
Bugünkü Menüm
Sabah
7 zeytin
Peynir
Havuç
2 yumurta sarısı
3 ceviz

Aksam
Izgara
Piyaz
Kereviz salatası
2.5 lt su
yeşil cay
1 buçuk saat yuruyus
4 mile Leslie
100 mekik

Canım güzel menün, birde saatleri ekleyerek porsiyonları daha açık belirterek kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi yazarsan sevinirim

teşekkür ederim canım bunları deneyeceğim elma tarifi çok iyiymiş.tadı da güzel olur eminim..ben bilinçaltıma aksine sürekli olumsuz mesajlar gönderiyorum hemde her konuda..bunu düzetmem lazım en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…