Gönlün gibi her günün güzel geçsin. Sen,eşin ve gelecek olan bebeğin ile her zaman mutlu,sağlıklı ve bereketli yıllar geçirmenizi diliyorum.Doğum günün kutlu olsun kardeşim.İyiki doğdun.Sakın yeme!bakkk bugün benim doğum günüm işyerinde ki arkadaşlar pasta almışlar ağzıma bile sürmedim. İstikrar canım bize lazım olan
Cokkkkkkkkk teşekkürler dagatesim@ApriL_2007 apriliiiiimm iyi kii dogmussun kendi guzel kalbi guzel kaptanimmm. Sensiz birinci takim harap olurdu. Tatsiz tuzsuz usteliik habire kilo alan bir grup olma olasiligimiz cok yuksek nice nice fit saglikli bebisli senelere insallahhh
Ablammmmm iyiki varsınGönlün gibi her günün güzel geçsin. Sen,eşin ve gelecek olan bebeğin ile her zaman mutlu,sağlıklı ve bereketli yıllar geçirmenizi diliyorum.Doğum günün kutlu olsun kardeşim.İyiki doğdun.
Dogumgunun kutlu mutlu olsun April:) nice saglikli mutlu senelere sevdiklerinle beraber..
Kaptanim Sen benim idolumsun ya dogumgununde bile pasta yemedin ya helal olsun sana
Canım senin menülerinde benimkilerden aşağı değil yani süpperBugunku menumu de bildireyim hemen,
08:0 limonlu ilik su
09:15 kahvalti
1 kk peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
Domates salatalik biber yesillik
13:00 filtre kahve
14:00. 50 dk egzersiz
16:30 aksam yemegi
200 gr tavuk
Salata
2 bardak ayran
18:00 30 dk yuruyus
Su 3 lt
Sorma AprilCanım senin menülerinde benimkilerden aşağı değil yani süpper
Zamanla herşey daha düzenli olur. Zaten tek sebep zayıflamak değil ki sağlıklı yaşamak için herseyyySorma Aprildun lacamak yaptim onu telafi etmeye calisiyorum..
Bi duzen oturtamadim galiba diyet psikolojim bozuk
Doğum gününüz kutlu olsun kaptancım. Sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl dilerim sizlere.deadline kuşummm nerdesin ? Benim doğum günüm bugün kutlamayacak mısın ayyyy biraz şımarayım dedimde
Canımmm çok teşekkürlerDoğum gününüz kutlu olsun kaptancım. Sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl dilerim sizlere.
3.5 lt oldu :)Benimkisi de çoktan tamam dur bakalım 500 ml daha içerim ben yatana kadar al sana 3 lt:))))))
aman dikkat.
Hoşgeldin, başarılarının devamını dilerim. Daha önce takımlarda yarıştınmı? Şimdi iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım.
Oooo az kalmış
ApriL_2007 kaptanimm doğum günün kutlu olsun. Yeni yasin sana hep mutlu luk getirsin inşallah
Tamam canım arşiv bilgine sonra bakarım. Tecrübeli olman güzel, takımlarda ki kuralları az çok biliyorsun. Kızın nasıl oldu şimdi iyimi?Evet canım daha önce 3 takımda yarıştım. Kızımın rahatsızlığı nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldim
Bugünkü Menüm
Sabah
7 zeytin
Peynir
Havuç
2 yumurta sarısı
3 ceviz
Aksam
Izgara
Piyaz
Kereviz salatası
2.5 lt su
yeşil cay
1 buçuk saat yuruyus
4 mile Leslie
100 mekik
Kendine boyle deme. Bilincalti cok onemli. Ben de surekli sen gibi dolasirdim sonra bilincaltima soyle mesajlar gonderdim. Regl doneminde tatli krizim tutmaz, regl donrminde istahim artmaz manasina gelen olumlu mesajlar. Simdi tutmaz acmaz gibi olumsuz mesajlari almiyormus bilincalti. O yuzden tatlisiz regl gecirebilirim ya da normal beslenmemle regl doneminj atlatabilirim vs de.
Tatli icin tarcin tuketebilirsin tarcinli su vsm ya da elmayi rendele tavada biraz cevir icine ceviz ve tarcin ekle. Harika bi tatli ve istah kapatici. Tarcin kan sekerini duzenliyor. Cok ac birakiyorsan kendini ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?