- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Cokkkkkkkkk teşekkürler dagatesim
Bak onu doğru dedin, kilo almaya elverişli takımama bazen de başarıyoruz dimi? Hep de kötü değiliz hahah
Aminnnn güzel dileklerin için bitanesin fit hamilemm
Oyyyyy teşekkürler kuzummm,Aaa April doğmuş hoşdoğmuş
Leyyy leyyyy li mi li mi leyyyy :)
Mutlu yıllar kuzuuu hepinize de günaydın :*
Hehee eskiler kıdemlendi bi havalandılarGunaydiin kizlar
aaa eskilerden herkes kayiplardaaa
Canımmm çok teşekkürlerGünaydın kizlarApriL_2007 canm iyiki doğmussun nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere biraz geç oldu ama caktirma
Dün çok yoğunum hiç giremedim habire misafir ağırladm biri geldi biri gitti dün detoxa başlayacaktım misafirlerden çekindim yiyemedim.ama bugün ve yarın yapıyorum inşallah dün tartıldım 500 gr fazla çıktım
Dünkü m3numude yazayım
10 00
1 dilim ekmek
Az peynir
Domates 1 yumurta
Çay
14 00
3 kaşık pilav 5 kaşık güveç
2 bardak ayran
19 00
2 küçük lahmacun
1 ayran
1 saat 10 dakika yürüyüş
Su az içtim. Dün ya 1 litre anca
Hehee eskiler kıdemlendi bi havalandılarçok fit de olamadılar ama
Sen bile gelir onlardan önce mezun olursun bakkk demedi demeAy uzuluyordum herkes mezun olacak ben donene kadar diye ama baksana piyasada kimse yok bi sen mezun olacaksin sanirim aprilim
Sen bile gelir onlardan önce mezun olursun bakkk demedi deme
Ayyyyy kuzummm kolaylıklar dilerim. Kimmiş o misafir kendi evine götürsün :)))))kızlar tunaydın ..bugun ılgaz hasta huzursuz aksama kv misafir getiriyo ev toplancak yemek yapılcak kacım gidesim var ..
bebek görmeye geliyolarmıs cnm bayadır atlatıyodum ama artık bısı dıyemedım ..Ayyyyy kuzummm kolaylıklar dilerim. Kimmiş o misafir kendi evine götürsün :)))))
Duraklama gelmiştir canım yöntem değiştir.NihayETTTTT 1 KG DAHA VERDIM
53 KG ILE BEN kaldi 3 kg. 2 haftadir okdr zorlaniyorum ki gitmiyor kilo durdu resmen
DegistirdimDuraklama gelmiştir canım yöntem değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?