Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gecmis olsun tatlim bu havalara cok dikkat etmek lazim gunes ruzgar anlamadan hasta oluyor insan..

Bugunku yediklerim;

07:30 limonlu ilik su
09:00 kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalik biber yesillik
1 tatli kasigi fistik ezmesi, 1 ceviz, 1 gunkurusu
1 kucuk kase yaban mersini ve cilek

11:00 yarim saat yuruyus

13:00 filtre kahve
14:00 45 dk egzersiz

16:30 aksam yemegi
8 yk firinda kabak(yagsiz)
5 yk yogurt
Yesil salata

18:00 yarim saat yuruyus

19:30 iki lokma nutellali ekmek( ufaklik yemeyince bana kaldi.. Ara ogun diyelim artik)

Su yaklasik 3 lt

Bugunu de atlattik sukur:)

Günaydınlar...
Diyetime sirkeli suda ekledim
Maydonoz dan once sabah 6'ta 1 bardak ilik su 1 tatli kasigi sirke koyup iciyorum gun icinde 50g yag yakiyormus

Bugünku menum de
Sabah
4 ymk kasigi ev yogurdu
1 dilim cavdar ekmegi

Oglen
2 mezgit balik izgarada
Yarim tabak mevsim salata
2 lt su
Yuruyusler egzersizler vsvsvsvs
O kadar

Günaydın kızlar
Dünkü menumu yazayim hemen
Sabah
7.00 iki bardak limonlu su
8.00 kahvaltı
8 zeytin
Az peynir
1 havuç
2 yumurta sarısı
1 avuç badem ceviz
3 gününüzü kayısı

18.00Aksam
Izgara balık
Salata
2.5 lt su
1 saat egzersiz

günaydın kızlar..ben de kendimi inanılmaz halsiz ve hasta hissediyorum dün zorla spor yaptım sanırım bu akşam yapamayacağım..zaten vize işlerim var onları da halletmem gerek..üstüne regl dönemim yaklaşıyor çok mutsuz ve gerginim her zamanki gibi :'(

kuzu vallahi sendeki irade hiçbirimizde yok ama bu kadar aç bırakıyorsun kendini saçların falan dökülür bak dikkat et..benim saçlarım çok dökülmüştü sürekli az yediğimden bir dönem..

abloşummmm çok geçmiş olsun.haftaya toparlarsın inşallah spora da başlarsın.ben de çok bitkinim bişey yapasım yok..

Yolculuk nereye??

Yolculuk nereye??

valla bu sabaha kadar karar verememiştim mayıs'ta giderim biyerlere diyordum da..sabah uyandım baltık ülkelerine gideyim dedim..bi anda estii kafama.Finlandiya,Litvanya,Letonya,Estonya yaparım 8-9 gün yeter..çoooook sıkıldımmmm..hadi sizde gelin hadi bekar olanlar buyursun ben çok geziyorum genelde yalnız..gerçi çok seyahat arkadaşı yaptım farklı yerleri onlarla da gezdim

kuzu vallahi sendeki irade hiçbirimizde yok ama bu kadar aç bırakıyorsun kendini saçların falan dökülür bak dikkat et..benim saçlarım çok dökülmüştü sürekli az yediğimden bir dönem..
Dogumdan sonra evet benim de cok dokulmeye baslamisti
Onada care buldum :)
1 su dolu kavanoza 1 avuc karanfil atiyorum 1 gun kuru yerde bekletiyorum daha sonra suzup bos sprey kutusuna bosalttim. Banyo da durur gidip geldikce sikarim sac diplerime cok iyi geldi yaklasik 2 ay boyunca yaptim simdi kullanmiyorum nerdeyse hem kokusu cok guzel hemde ise yaradi dokulme sorunum kalmadi :)

kızlar selaammm.. giremiyorum pek.. nasılsınız biz evcek dökülüyoruz. ben iyiim de kuzular ve eşim rahatsız ...öpüldünüz şekerler

hemen deneyeyim canım çooook sağol..biotin kullandım ben de ama o saç dışında heryerimde tüylenme yaptı işe yaradı saçım için ama epilasyona verdiğim paralar boşa gitti :)

günaydın herkeseee
dünkü menüm
sabah:3 sigara böreği
5 zeytin
çay
öğlen:5 çiğköfte
1 dilim süzme peynir
3 dilim çeçil peynir
3 galeta
çay
akşam:bir küçük ekmek
bol salata
10-12 tane istavrit
45 dk yürüyüş 2 litre su

Bu kadarcik yemeye nasil doyuyosunz bunun bi sirri mi var

Ben yine kacaktim bi kacgun.arada kacamaklar olunca fircadan cekindim
Ama bugun menum iyi yazicam az sonra gururla

dunku mnm
sabah
2ymyurta
domates salata
ıkı dılım k ekmek
cay

öglen
hatırlamıyorum yemedim sanırım :)

aksam
kıymalı karnabahar yarım porsiyon
bi dilim k ekmek
salata

2 lt su
30 mekik cekebildim gerisi ev işi

dunku mnm
sabah
2ymyurta
domates salata
ıkı dılım k ekmek
cay

öglen
hatırlamıyorum yemedim sanırım :)

aksam
kıymalı karnabahar yarım porsiyon
bi dilim k ekmek
salata

2 lt su
30 mekik cekebildim gerisi ev işi
Oooo tartı öncesi menü guzelllll :)))) nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…