- 10 Mart 2016
- 87
- 130
- 8
- 37
Gecmis olsun tatlimKislar iyi geceler ceylan cok iyi gorunuyorsun nazar degmesin.. Benim bugunku menum
Sabah
08.40 yarim simit
1 pinar beyaz ve cay
Ogle 12.15
Bahratli biskuvi 5-6 tane
Zeytinyagli grisini 2 tane
16.00 yagsiz makarna ve salata
Aksam 9 gibi de karisik meyve yedik
Kizlar hastayim toparlanamiyorum. Bunlar yediklerim. BIR DE ictigim ilaclari saysam amanin..Serum dahil baya ilac var vucudumda.. Form cayi ve yesil cayi ihmal etmiyorum ama yine de. Su 1,5 litre civari. Spor yapicak gucum yok henuz.. opcukler :*
Degistirdimac geziyorum
Bugun yedigim menu okadar az ki
Sabah 1 bardak sirkeli su
1 bardak maydonoz suyu
1 kase arpa sehriye corba
1 dilim cavdar ekmek
Oglen
4 ymk kasg ev yogurdu icine
3 tane badem
2 lt su
bu kadar
Aldigim kalori cok dusuk 280 civari falan
Kislar iyi geceler ceylan cok iyi gorunuyorsun nazar degmesin.. Benim bugunku menum
Sabah
08.40 yarim simit
1 pinar beyaz ve cay
Ogle 12.15
Bahratli biskuvi 5-6 tane
Zeytinyagli grisini 2 tane
16.00 yagsiz makarna ve salata
Aksam 9 gibi de karisik meyve yedik
Kizlar hastayim toparlanamiyorum. Bunlar yediklerim. BIR DE ictigim ilaclari saysam amanin..Serum dahil baya ilac var vucudumda.. Form cayi ve yesil cayi ihmal etmiyorum ama yine de. Su 1,5 litre civari. Spor yapicak gucum yok henuz.. opcukler :*
Yolculuk nereye??günaydın kızlar..ben de kendimi inanılmaz halsiz ve hasta hissediyorum dün zorla spor yaptım sanırım bu akşam yapamayacağım..zaten vize işlerim var onları da halletmem gerek..üstüne regl dönemim yaklaşıyor çok mutsuz ve gerginim her zamanki gibi :'(
Yolculuk nereye??
Dogumdan sonra evet benim de cok dokulmeye baslamistikuzu vallahi sendeki irade hiçbirimizde yokama bu kadar aç bırakıyorsun kendini saçların falan dökülür bak dikkat et..benim saçlarım çok dökülmüştü sürekli az yediğimden bir dönem..
Dogumdan sonra evet benim de cok dokulmeye baslamisti
Onada care buldum :)
1 su dolu kavanoza 1 avuc karanfil atiyorum 1 gun kuru yerde bekletiyorum daha sonra suzup bos sprey kutusuna bosalttim. Banyo da durur gidip geldikce sikarim sac diplerime cok iyi geldi yaklasik 2 ay boyunca yaptim simdi kullanmiyorum nerdeyse hem kokusu cok guzel hemde ise yaradi dokulme sorunum kalmadi :)
kızlar selaammm.. giremiyorum pek.. nasılsınız biz evcek dökülüyoruz. ben iyiim de kuzular ve eşim rahatsız ...öpüldünüz şekerler
Bu kadarcik yemeye nasil doyuyosunz bunun bi sirri mi vargünaydın herkeseee
dünkü menüm
sabah:3 sigara böreği
5 zeytin
çay
öğlen:5 çiğköfte
1 dilim süzme peynir
3 dilim çeçil peynir
3 galeta
çay
akşam:bir küçük ekmek
bol salata
10-12 tane istavrit
45 dk yürüyüş 2 litre su
Eeee hanii?? Menü üüüüüü :)))))Ben yine kacaktim bi kacgun.arada kacamaklar olunca fircadan cekindim
Ama bugun menum iyi yazicam az sonra gururla
Oooo tartı öncesi menü guzelllll :)))) nasılsın canım?dunku mnm
sabah
2ymyurta
domates salata
ıkı dılım k ekmek
cay
öglen
hatırlamıyorum yemedim sanırım :)
aksam
kıymalı karnabahar yarım porsiyon
bi dilim k ekmek
salata
2 lt su
30 mekik cekebildim gerisi ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?