- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ıyıyım canm ılgazcıkla geciyo tüm günüm nezlem olmus iyice yavrum pek de yazamadım bikaç gündür ama okuyup cıkıyorum :)Oooo tartı öncesi menü guzelllll :)))) nasılsın canım?
Geçmiş olsun kuzuya , çabucak iyileşsin İnşaAllah. Bende çok yoğunum son günlerde okuyorum bazılarına cvp veremiyorum bile, vakit kalmıyor ! Bendede o şişkinlikden var benimde regl zamanlarım olur canım arada öyle şeyler. Ne yaptın diyetisyen işini? Gittinmi?ıyıyım canm ılgazcıkla geciyo tüm günüm nezlem olmus iyice yavrum pek de yazamadım bikaç gündür ama okuyup cıkıyorum :)
inşallah gitmiştir valla sanki hiç vermemişim gibi şişkinim regl mi geliyo nedir:/
randevu aldım canm bakalım gidicem önümüz hafta eşimin maas almasını bekledim..bakalım nolcak ne dicek cok hevesliyim ınsallah işe yarar akıp gider kilolar..Geçmiş olsun kuzuya , çabucak iyileşsin İnşaAllah. Bende çok yoğunum son günlerde okuyorum bazılarına cvp veremiyorum bile, vakit kalmıyor ! Bendede o şişkinlikden var benimde regl zamanlarım olur canım arada öyle şeyler. Ne yaptın diyetisyen işini? Gittinmi?
İnşaAllah canım, gitsin bidaha da gelmesinrandevu aldım canm bakalım gidicem önümüz hafta eşimin maas almasını bekledim..bakalım nolcak ne dicek cok hevesliyim ınsallah işe yarar akıp gider kilolar..
ayyy kuzummm çok üzüldüm ..canım benimmm .. neyseki atlattın inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak kuşumm. kiloyu falan boşver şimdi.. önce bedenini ve ruhunu dinlendir rahatla .. seni çok seviyoruz hep yanındayız canım kardeşimmKizlar hepinize merhaba
gulfuren dagatesi ApriL_2007
Basima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi sanarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama o gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildiginiz sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.yeni saglikli bi hayata basliyorum diyeyim suan 57 kilo cikiyorum sezeryan ameliyat ilaclar falan heralde uzun sure spor ve saglikli beslenmeyle ilaclarla cope cevirdigim bunyemi arindirmak istiyorum gucluyum benden onemli baska birseyin olmadigi kanaatine vardim :) ben geldim kisacasi dikislerim alinanana kadar spor yapmayacagim ama sonrasi bomba gibi olacak sizi cok seviyoum :)
Unuttum cocuklarla ugrasirkenEeee hanii?? Menü üüüüüü :)))))
Aldirmaaaa takilma sakin arada oluyo ben diyetisyene gidip de +1 kilo cikmis insanim napim oleyim mi gitcek o kilolar bisekilde gelecege bakgecen hafta verdigimi almisim
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 76,00
sporu fazla yapamadim diye sanirim yoksa kacamak yoktu pek
Çok geçmiş olsun.ıyıyım canm ılgazcıkla geciyo tüm günüm nezlem olmus iyice yavrum pek de yazamadım bikaç gündür ama okuyup cıkıyorum :)
inşallah gitmiştir valla sanki hiç vermemişim gibi şişkinim regl mi geliyo nedir:/
Senin iyi olmana çok sevindim.Yaşadıklarına çok üzüldüm.Allahı. sana şifa versin.Kiloyu boşver şimdi,önce kendini toparla.Sen iyi olda ,gerisi her şekilde olur canım.Kizlar hepinize merhaba
gulfuren dagatesi ApriL_2007
Basima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi sanarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama o gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildiginiz sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.yeni saglikli bi hayata basliyorum diyeyim suan 57 kilo cikiyorum sezeryan ameliyat ilaclar falan heralde uzun sure spor ve saglikli beslenmeyle ilaclarla cope cevirdigim bunyemi arindirmak istiyorum gucluyum benden onemli baska birseyin olmadigi kanaatine vardim :) ben geldim kisacasi dikislerim alinanana kadar spor yapmayacagim ama sonrasi bomba gibi olacak sizi cok seviyoum :)
Ödemdir o .Ödem sökücüçay içseydin.Beşi bir arada çok işe yarıyor.gecen hafta verdigimi almisim
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 76,00
sporu fazla yapamadim diye sanirim yoksa kacamak yoktu pek
Gitmis ya ohhhh ne guzelGünaydın kizlar bu kaç gündür yazamadım kayinpederim ameliyat olmuş hastane yakın oraya gidip geliyorum kilom da geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Az gitmiş ama gitmiş
Sakin sitres yapma kendinden biliyorum Sitresle daha da artabilir.1 hafta gerilemis oldu diyetin.diyetisyenimin bana soylediklerini yazdimGunaydin hayirli cumalar herkese. ben cok mutsuzum iki haftadır spor salonuna gitmeme ayrica yürüyüş yapmama ve diyet de yapmama rağmen kilo almış görünüyorum tartida. İki aydır hastalanmiyorum ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama çok canım sıkıldı.( adet duzensizligi pcos var bende )
Geçen hafta 75.5
Bu sabah 75.8
70 i gormussun darisi basimacanımın içleri geçen hafta 70.2
bu hafta 70.0 fark 200 gr
yetersiz ama bu kadarı oldu hastalıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?