Cok gecmis olsun canmKizlar hepinize merhaba
@gulfuren @dagatesiApriL_2007
Basima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi sanarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama o gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildiginiz sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.yeni saglikli bi hayata basliyorum diyeyim suan 57 kilo cikiyorum sezeryan ameliyat ilaclar falan heralde uzun sure spor ve saglikli beslenmeyle ilaclarla cope cevirdigim bunyemi arindirmak istiyorum gucluyum benden onemli baska birseyin olmadigi kanaatine vardim :) ben geldim kisacasi dikislerim alinanana kadar spor yapmayacagim ama sonrasi bomba gibi olacak sizi cok seviyoum :)
canm gecmmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim ama iyi olduguna sevindm inşallah kısa zamanda iyiles tabiki herseyden önemlisi sensin insallah rabbim sağlıklı bi gebelik ve bebiş nasip eder sana çok gecmiş olsun canmKizlar hepinize merhaba
@gulfuren @dagatesiApriL_2007
Basima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi sanarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama o gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildiginiz sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.yeni saglikli bi hayata basliyorum diyeyim suan 57 kilo cikiyorum sezeryan ameliyat ilaclar falan heralde uzun sure spor ve saglikli beslenmeyle ilaclarla cope cevirdigim bunyemi arindirmak istiyorum gucluyum benden onemli baska birseyin olmadigi kanaatine vardim :) ben geldim kisacasi dikislerim alinanana kadar spor yapmayacagim ama sonrasi bomba gibi olacak sizi cok seviyoum :)
Canm belki kas yapmissindir ondan fazla çıkmış olabilirsin birde bende de adet düzensizliği vardı 2 3 ayda bir olurdum bebeği sütten kesince kontrol hapı başladım yasmine bana çok iyi geliyo kilo verdiriyo düzensiz ken hep bi şişkinlik vardı kilom fazlaydı ama şimdi kilo vermemede yardimci ama böyle bişeye var kontrol hapları kimine kilo aldırıyor kimine verdiriyoGunaydin hayirli cumalar herkese. ben cok mutsuzum iki haftadır spor salonuna gitmeme ayrica yürüyüş yapmama ve diyet de yapmama rağmen kilo almış görünüyorum tartida. İki aydır hastalanmiyorum ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama çok canım sıkıldı.( adet duzensizligi pcos var bende )
Geçen hafta 75.5
Bu sabah 75.8
8 haftadır alismistim haftada yaklasik 1 kilo vermeye. Bu hafta böyle olunca çok şaşırdım. Spor salonundaki hocama da söyledim. Spor yapmaya başladıktan sonra ilk haftalar da kilo bile aliniyormus. Birde hafta da birgünGitmis ya ohhhh ne guzel
Sakin sitres yapma kendinden biliyorum Sitresle daha da artabilir.1 hafta gerilemis oldu diyetin.diyetisyenimin bana soylediklerini yazdim
Insallah canimmm70 i gormussun darisi basima
Çok geçmiş olsun.
Senin iyi olmana çok sevindim.Yaşadıklarına çok üzüldüm.Allahı. sana şifa versin.Kiloyu boşver şimdi,önce kendini toparla.Sen iyi olda ,gerisi her şekilde olur canım.
Ödemdir o .Ödem sökücüçay içseydin.Beşi bir arada çok işe yarıyor.
Aldirmaaaa takilma sakin arada oluyo ben diyetisyene gidip de +1 kilo cikmis insanim napim oleyim mi gitcek o kilolar bisekilde gelecege bak
Kızlar tünaydınben biraz yoğunum akşam listeyi düzenlerim. Siz takılın kilolarınızı yazın boş bırakmayın buraları heee
Ayni dertten mizdaribimGunaydin hayirli cumalar herkese. ben cok mutsuzum iki haftadır spor salonuna gitmeme ayrica yürüyüş yapmama ve diyet de yapmama rağmen kilo almış görünüyorum tartida. İki aydır hastalanmiyorum ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama çok canım sıkıldı.( adet duzensizligi pcos var bende )
Geçen hafta 75.5
Bu sabah 75.8
Kendimi bildim bileli düzensiz benim adetimCanm belki kas yapmissindir ondan fazla çıkmış olabilirsin birde bende de adet düzensizliği vardı 2 3 ayda bir olurdum bebeği sütten kesince kontrol hapı başladım yasmine bana çok iyi geliyo kilo verdiriyo düzensiz ken hep bi şişkinlik vardı kilom fazlaydı ama şimdi kilo vermemede yardimci ama böyle bişeye var kontrol hapları kimine kilo aldırıyor kimine verdiriyo
Sormayın kaptanım. Neden böyle oldu ki. Ki eskiden daha çok spor yapmamız a ve su tuketmemize rağmen. Anlamadım ben bu işi. 2 _3 kilo vermeyi beklerken almışımOoooo herkes dökülmüş!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?