- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyi akşamlar hoşgeldin aramıza. Biraz kendinden bahsedermisin?Hayirli aksamlar
Şimdi izlediğin yolu bilmediğim için pek yorum yapmak istemem. Zamanla tanışırız menülerini görürüz az mı cokmu daha sağlıklı cevaplar verebiliriz tatlımBilmiyorum ama bu surede sanki az kilo vermisim gibi geliyor ne dersiniz
Hahahhyyy tek derdin bu olsun fıstık:))) değişiklikler yap bakalım nasıl olacak miden?Uff...
Zayifladim tamam da mideme uyum saglayamiyorum 2 gundur bocaliyorum karin agrilarim cok var yemek yedikce
Sanirim ara ogunler yapmam lazim az az sık sık yemem lazim heralde napicam bilemedim
3 ogun yiyorum 4. Ogun yemek istesem mide almiyor agriyor kaya gibi sisiyor karnim .
bel cevrem 66 cm kafam karisti simdi 53 kiloda bu haldeyim 50 olsam ne olur bilemedim boyle mi kalsam onuda bilemedim napicam bilmiyorum
Ben eskisi gibi 3 ogun yapip birden yuklenincr oluyor sanirim az az heralde ole yapayim mide kuculdu ya
Bekliyoruz hergün yaz zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar şimdiliktamam yarından itibaren ne yediğimi ve nekadar spor yaptıgımı kac kalori yaktıgımı iletirim
Bos kaldikca neden olmasinBekliyoruz hergün yaz zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar şimdilik
Bu durumda cok kotu ama yaHahahhyyy tek derdin bu olsun fıstık:))) değişiklikler yap bakalım nasıl olacak miden?
Ee canm sana dedik biz vucut dengen bozulacak rahatsiz olursun diye bak cikiyo yavastann dikkaat et kendineUff...
Zayifladim tamam da mideme uyum saglayamiyorum 2 gundur bocaliyorum karin agrilarim cok var yemek yedikce
Sanirim ara ogunler yapmam lazim az az sık sık yemem lazim heralde napicam bilemedim
3 ogun yiyorum 4. Ogun yemek istesem mide almiyor agriyor kaya gibi sisiyor karnim .
bel cevrem 66 cm kafam karisti simdi 53 kiloda bu haldeyim 50 olsam ne olur bilemedim boyle mi kalsam onuda bilemedim napicam bilmiyorum
Ben eskisi gibi 3 ogun yapip birden yuklenincr oluyor sanirim az az heralde ole yapayim mide kuculdu ya
Ayyyy monicim Çokkk teşekkürler gerçekten unutmuşum ! İyiki varsıniyi akşamlar 1.takım
bu hafta liste hazırlama sırası sizde hatırlatmak istedim
15 Nisan / 461. Etap / 1. Takım
rica ederim canımAyyyy monicim Çokkk teşekkürler gerçekten unutmuşum ! İyiki varsınbirazcık işlerim var gecenin ilerleyen saatlerinde hazırlayacağım
Ben burdayım, sonuç listelerini hazırlamakla meşgulüm. Sen napıyorsun?Kizlar uyudunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?