Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim misafirimiz geliyo da evle odalarla falan ugrastik.. Simdi muhabbetteyiz muzik falan oyle bi ugrayayim dedim:)
Ayy bende çok iş yaptım akşam akşam! 10 buçukta bir başladım 1 de bitti. Halılar gelmişti yıkamadan, bütün evi düzelt yerleri sil derken bende bittim ama işimde bitti mutluyum haftasonuna iş kalmadı gezmeler beni bekler

Ohh eeline saglik. Simdi senden iyisi yok.. Yasasin haftasonu :)) bu hafta hepimiz dikkat edelim o zaman. Ekip sozu verelim.

Ohh eeline saglik. Simdi senden iyisi yok.. Yasasin haftasonu :)) bu hafta hepimiz dikkat edelim o zaman. Ekip sozu verelim.
Saol bebem aynen oyleeee

Ben zaten çoktan verdim bile, haftaya İnşaAllah herşey daha güzel olacak spor spor spor eksik olmamalı hayatımızdan.

Kesinlikle ise yarar canm ben öyle yapıyorum cuma günü ödül günü sayıyorum Kendime ben 80 kilodan geldim bu kiloya sıkı diyet yaptığım zamanlar haftanın 1 günü ama 1 öğün istediğimi yiyodum

Gunaydin canimm

En gec yatan ve en erken uyananlariz April :)
Canımmm ben yine uyumuşum yaw! Uyandım sanmıştım, ama uykum kaçmıştı 04:30 da yattım. Eee nereye uyanıyorsun tekrar gözler gitmiş saat 11 de kalktım dünün yorgunluğu çıktı

Pek ödüllük bir takım olduğumuzu sanmıyorum şu aralar
Kızlar günaydın ben hastayanedeyim bebeğim hasta dünden burdayız eve gidince yazarım bugün belki çıkarır doktor
Cokkkkkkkkk geçmiş olsun kuzuya acil şifalar diliyorum Rabbim'den. Nesi var?
çok geçmiş olsun canımmm .. nesi var kuzuucğunn.. kıyamam minnoşumaa
Senin kuzucuklar nasıl ? Sen nasılsın toktorcummmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…