- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Sen napıyorsun fıstığım bu saatte??Ben de burdayim. Kolay gelsin April
İyi yapmışsınUyumadan bakim dedim
Canim misafirimiz geliyo da evle odalarla falan ugrastik.. Simdi muhabbetteyiz muzik falan oyle bi ugrayayim dedim:)Sen napıyorsun fıstığım bu saatte??
Yaaaa yerlerdeyiz, diplerdeyiz bide ben hazırladım depresyona girdimBu arada sonuncu mu olmusuz? Dogru mu gordum?
Ayy bende çok iş yaptım akşam akşam! 10 buçukta bir başladım 1 de bitti. Halılar gelmişti yıkamadan, bütün evi düzelt yerleri sil derken bende bittim ama işimde bitti mutluyumCanim misafirimiz geliyo da evle odalarla falan ugrastik.. Simdi muhabbetteyiz muzik falan oyle bi ugrayayim dedim:)
Ohh eeline saglik. Simdi senden iyisi yok.. Yasasin haftasonu :)) bu hafta hepimiz dikkat edelim o zaman. Ekip sozu verelim.Ayy bende çok iş yaptım akşam akşam! 10 buçukta bir başladım 1 de bitti. Halılar gelmişti yıkamadan, bütün evi düzelt yerleri sil derken bende bittim ama işimde bitti mutluyumhaftasonuna iş kalmadı gezmeler beni bekler
Saol bebem aynen oyleeeeOhh eeline saglik. Simdi senden iyisi yok.. Yasasin haftasonu :)) bu hafta hepimiz dikkat edelim o zaman. Ekip sozu verelim.
günaydın kuzummGünaydınnnnn beybiler en sevdiğimden merhabalar herkese
günaydın canımm, eeee çalışkan insanın hali bir başka oluyorGunaydin canimm
En gec yatan ve en erken uyananlariz April :)
Kesinlikle ise yarar canm ben öyle yapıyorum cuma günü ödül günü sayıyorum Kendime ben 80 kilodan geldim bu kiloya sıkı diyet yaptığım zamanlar haftanın 1 günü ama 1 öğün istediğimi yiyodumKendimi bildim bileli düzensiz benim adetim
En kisa surede kadın doğum doktoruna gitmem gerek. Bir de spor hocam hafta da bir gun kendine izin ver herseyi ye canının istediği. Metabolizma ni şaşırt dedi. İse yarar minl bilmiyorum
çok geçmiş olsun canımmm .. nesi var kuzuucğunn.. kıyamam minnoşumaaKızlar günaydın ben hastayanedeyim bebeğim hasta dünden burdayız eve gidince yazarım bugün belki çıkarır doktor
Canımmm ben yine uyumuşum yaw! Uyandım sanmıştım, ama uykum kaçmıştı 04:30 da yattım. Eee nereye uyanıyorsun tekrar gözler gitmiş saat 11 de kalktımGunaydin canimm
En gec yatan ve en erken uyananlariz April :)
Pek ödüllük bir takım olduğumuzu sanmıyorum şu aralarKesinlikle ise yarar canm ben öyle yapıyorum cuma günü ödül günü sayıyorum Kendime ben 80 kilodan geldim bu kiloya sıkı diyet yaptığım zamanlar haftanın 1 günü ama 1 öğün istediğimi yiyodum
Cokkkkkkkkk geçmiş olsun kuzuya acil şifalar diliyorum Rabbim'den. Nesi var?Kızlar günaydın ben hastayanedeyim bebeğim hasta dünden burdayız eve gidince yazarım bugün belki çıkarır doktor
Senin kuzucuklar nasıl ? Sen nasılsın toktorcummmm?çok geçmiş olsun canımmm .. nesi var kuzuucğunn.. kıyamam minnoşumaa
Hoşgeldin diyete de başladın mı peki?selam bayanlar ben izmirden pınar .88-89 kg civarındayım maalesef.ama bunu düşürmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?