- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ok. Başarılar dilerim daima yeterki azimli ve istekli ol verilir. Öncelikle takım kurallarımız var hergün bir önceki günün menüsünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadarrbaşlamadım henüz ama pazar yada pazartesi başlayacağım .bu haftayı motive ile geçiriyorum
Kuzummm öyle oldu haftaya daha iyi olacağız bana öyle geliyor. Yaz geliyor hanimlarrrr haniii fit'likten tombiklige mi geçelim dedikkkk olmuyor :))))))
Ok. Başarılar dilerim daima yeterki azimli ve istekli ol verilir. Öncelikle takım kurallarımız var hergün bir önceki günün menüsünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadarr
Kuzummm öyle oldu haftaya daha iyi olacağız bana öyle geliyor. Yaz geliyor hanimlarrrr haniii fit'likten tombiklige mi geçelim dedikkkk olmuyor :))))))
Hımm tecrübeli arkadaşımızsin demek bak buda süper olduu :)))) bakarım sonra senin de arşivine neredeymişsin diye.4,5 yıl önce hamilelik öncesi de burada diyet grubundaydım.hamilelik sebebiyle ayrılmıştım.motive edici bir ortam oluyor.o zaman da gayet iyiydi.inşallah gene yararlı olur diye düşünüyorum
4,5 yıl önce hamilelik öncesi de burada diyet grubundaydım.hamilelik sebebiyle ayrılmıştım.motive edici bir ortam oluyor.o zaman da gayet iyiydi.inşallah gene yararlı olur diye düşünüyorum
teşekkür ederim hoşbuldumTakima hosgeldin
Kuşum zorla getirecek halimiz yok ya buraya sorumluluk sahibi arkadaşlar geliyorlar zaten. Ben bisey demiyorum ama bazen de düşünüyorum keşke ilk günkü heveslerinde kalsalaroyle demisler baksanaaa. Bir de herkes kayiplara karismis. Kayiplarda kacamak cok oluyorsen nasilsin april
Canımmm ben yine uyumuşum yaw! Uyandım sanmıştım, ama uykum kaçmıştı 04:30 da yattım. Eee nereye uyanıyorsun tekrar gözler gitmiş saat 11 de kalktımdünün yorgunluğu çıktı
Pek ödüllük bir takım olduğumuzu sanmıyorum şu aralar
Cokkkkkkkkk geçmiş olsun kuzuya acil şifalar diliyorum Rabbim'den. Nesi var?
Senin kuzucuklar nasıl ? Sen nasılsın toktorcummmm?
canlarımmm ben iyiyim.. kuzucuklar da iyileştiler çok şükür.. rutin devam ediyorz .. öpüyorum sisi kocamaaannn
hoş geldin pınarcımmselam bayanlar ben izmirden pınar .88-89 kg civarındayım maalesef.ama bunu düşürmek istiyorum.
Çok şükürcanlarımmm ben iyiyim.. kuzucuklar da iyileştiler çok şükür.. rutin devam ediyorz .. öpüyorum sisi kocamaaannn
Canım sabah ki patates fazla gerisi çok güzel, ebru şallı instagram sayfasında çok güzel karın sıkılaştırma videoları veriyor bir takip et istersen.dünkü menum kızlar
sabah12.00
bir yumurta
bir haslama patates
kkpeynır
cay
bir dilim kepek ekmek
öğlen
bir dilim k ekmek
4zeytın
aksam
4cmlik bir patlıcan ile karnıyarık
bir kase yogurt corbası
salata
bir minnak dolma
3lt su
pilates +30 mekik
pilates sadece bacak basen calıştırıyo sanki benm göbek oldugu gibi duruyo bundan böyle mekik de cekicem..:)
İşte bu takımın böyleeee korkusuz cesaretli arkadaşlara ihtiyacı var. Eeee eeee var mı başka kızlar ??? Sözü söz olann:))))bu arada takım bu hafta kötüymüş kendi kendime söz veriyorum haftaya tartıya kadar bir kilo gidecek her fırsatta spor hareket olacak kızlar sözz:)
He heee iyi yapıyorsun!! Bende teyzeme gidiyorum :))))) iyi yürüyüşler bol yağ yakmalar!!Sizi takip.etmeden duramiyorum yuruyus yapmadan bir bakayim dedim
Çok çok geçmiş olsunKızlar günaydın ben hastayanedeyim bebeğim hasta dünden burdayız eve gidince yazarım bugün belki çıkarır doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?