Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

başlamadım henüz ama pazar yada pazartesi başlayacağım .bu haftayı motive ile geçiriyorum
Ok. Başarılar dilerim daima yeterki azimli ve istekli ol verilir. Öncelikle takım kurallarımız var hergün bir önceki günün menüsünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadarr

Gunaydiin kizlat. Takim dokulmus ( uzuldum ya.

@Semira90 gecmis olsun

ispanyol senin kuzular nasil oldu

@gulfuren epeydir gozukmuyor mu bana mi oyle geliyor yoksaa
Kuzummm öyle oldu haftaya daha iyi olacağız bana öyle geliyor. Yaz geliyor hanimlarrrr haniii fit'likten tombiklige mi geçelim dedikkkk olmuyor :))))))

4,5 yıl önce hamilelik öncesi de burada diyet grubundaydım.hamilelik sebebiyle ayrılmıştım.motive edici bir ortam oluyor.o zaman da gayet iyiydi.inşallah gene yararlı olur diye düşünüyorum

Kuzummm öyle oldu haftaya daha iyi olacağız bana öyle geliyor. Yaz geliyor hanimlarrrr haniii fit'likten tombiklige mi geçelim dedikkkk olmuyor :))))))

oyle demisler baksanaaa. Bir de herkes kayiplara karismis. Kayiplarda kacamak cok oluyor sen nasilsin april

4,5 yıl önce hamilelik öncesi de burada diyet grubundaydım.hamilelik sebebiyle ayrılmıştım.motive edici bir ortam oluyor.o zaman da gayet iyiydi.inşallah gene yararlı olur diye düşünüyorum
Hımm tecrübeli arkadaşımızsin demek bak buda süper olduu :)))) bakarım sonra senin de arşivine neredeymişsin diye.

oyle demisler baksanaaa. Bir de herkes kayiplara karismis. Kayiplarda kacamak cok oluyor sen nasilsin april
Kuşum zorla getirecek halimiz yok ya buraya sorumluluk sahibi arkadaşlar geliyorlar zaten. Ben bisey demiyorum ama bazen de düşünüyorum keşke ilk günkü heveslerinde kalsalar

Kesinlikle kaçamak çok oluyor gelmeyen kesin + çıkıyor cuma günü ama dediğim gibi yapacak bişey yok herkes kendi bilir:))))))

Ben iyiyim canım biraz geç kalktım teyzemde Mevlüt var ona gideceğim ama sanırım bu gidisle işin sadece pilav kısmına yetisecegim geç kaldım. Daha duş alıp hazirlanacagim sen nasılsın baby?

Gunaydiin kizlat. Takim dokulmus ( uzuldum ya.

@Semira90 gecmis olsun

ispanyol senin kuzular nasil oldu

@gulfuren epeydir gozukmuyor mu bana mi oyle geliyor yoksaa
canlarımmm ben iyiyim.. kuzucuklar da iyileştiler çok şükür.. rutin devam ediyorz .. öpüyorum sisi kocamaaannn

canlarımmm ben iyiyim.. kuzucuklar da iyileştiler çok şükür.. rutin devam ediyorz .. öpüyorum sisi kocamaaannn
Çok şükür oğluşunun dgünü vardı dimi bu ay geç mi kaldım bilmiyorum ama iyiki doğmuş sıpaaaa bende seni kokulu kokulu kırmızı öpüyorum

dünkü menum kızlar
sabah12.00
bir yumurta
bir haslama patates
kkpeynır
cay
bir dilim kepek ekmek

öğlen
bir dilim k ekmek
4zeytın

aksam
4cmlik bir patlıcan ile karnıyarık
bir kase yogurt corbası
salata
bir minnak dolma

3lt su
pilates +30 mekik
pilates sadece bacak basen calıştırıyo sanki benm göbek oldugu gibi duruyo bundan böyle mekik de cekicem..:)

Canım sabah ki patates fazla gerisi çok güzel, ebru şallı instagram sayfasında çok güzel karın sıkılaştırma videoları veriyor bir takip et istersen.

bu arada takım bu hafta kötüymüş kendi kendime söz veriyorum haftaya tartıya kadar bir kilo gidecek her fırsatta spor hareket olacak kızlar sözz:)
İşte bu takımın böyleeee korkusuz cesaretli arkadaşlara ihtiyacı var. Eeee eeee var mı başka kızlar ??? Sözü söz olann:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…