- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İnşaAllahBbenim de sozum soz.. Daha iyi bi sonuc bekliyorum. Insallah 69 u bi gorurum tartida ahh ahh :)
edıyorum cnm yapıyorum:)Canım sabah ki patates fazla gerisi çok güzel, ebru şallı instagram sayfasında çok güzel karın sıkılaştırma videoları veriyor bir takip et istersen.
Dogru bi soz valla bayildim kitaplari da cok ozledim artik gidip bi kitapcida raflarin arasinda kaybolmak istiyom eakisi gibi
Bende uzun zamandır okumuyorum, gerçekten büyük bir kayıp. Ahhhh o vakitsizlik yokmu? İşten güçten!Dogru bi soz valla bayildim kitaplari da cok ozledim artik gidip bi kitapcida raflarin arasinda kaybolmak istiyom eakisi gibi
Sağol canım benim bebisin astımı var surekli hastahanedeyiz boyleçok geçmiş olsun canımmm .. nesi var kuzuucğunn.. kıyamam minnoşumaa
Sağol canm benim şimdi iyi çıktık hastahaneden ama bu iş böyle olmuyo sürekli hastahanedeyiz bi araştırmaya götürmeye niyetim varÇok çok geçmiş olsun
Şimdi nasıl iyidir inş kuzucuk
Oooo kimse gelmemiş !
Pazar ne oluyor ki acaba??? Bir slm vercek kadarda mı vakit yoktu kızlar??
Malesefff öyle!Herkes cok bosladi sanirim april o yuzden
Ohhh miss güle güle giy tatlım27 beden kot pant girmek gibisi yok
Darisi basiniza
Malesefff öyle!
Sen nasılsın canım? Çok az kaldı doğuma dimi
Valla kactir bakiyorum kimse yok geri cikiyorum buhun ben listemi yazdim mi ki off kafa kalmadi gunduz temiLik aksam yine misafir bugun de boyleydi ben de kizlar pek pazar olmadi bana:/ amaaaa pilatesimi mekiggimi 3 lt suyumu yaptim ictim carsamba diyetisyen yolu gorundu yarin kan degerlrime baktircam
Aaaa Öyle şey olur mu kimse olmasın sen yine yaz, herkes bakıp çıkarsa yazmadan çok sıkıcı olur buralar tatlım. Umarım tahliller iyi çıkar bende geçenlerde yaptırmıştım sadece d vitamini yokmuş bakalım sende durumlar nasıl olacak?Valla kactir bakiyorum kimse yok geri cikiyorum buhun ben listemi yazdim mi ki off kafa kalmadi gunduz temiLik aksam yine misafir bugun de boyleydi ben de kizlar pek pazar olmadi bana:/ amaaaa pilatesimi mekiggimi 3 lt suyumu yaptim ictim carsamba diyetisyen yolu gorundu yarin kan degerlrime baktircam
Evt ihtiyac i olan sey biziz digerlrri saglik olsn halledilir.dagatesi kuzummm en iyisini yapıyorsun. Stres iyi degilki bebiş rahat rahat takılıyor işte kesede :))))) amannn herşey olur sende benim kafadasın! Yeterki sağlık olsun hayırlısıyla gelsinde paşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?