Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oooo kimse gelmemiş !

Pazar ne oluyor ki acaba??? Bir slm vercek kadarda mı vakit yoktu kızlar??

Valla kactir bakiyorum kimse yok geri cikiyorum buhun ben listemi yazdim mi ki off kafa kalmadi gunduz temiLik aksam yine misafir bugun de boyleydi ben de kizlar pek pazar olmadi bana:/ amaaaa pilatesimi mekiggimi 3 lt suyumu yaptim ictim carsamba diyetisyen yolu gorundu yarin kan degerlrime baktircam

Malesefff öyle!

Sen nasılsın canım? Çok az kaldı doğuma dimi

Ben de iyiyim april az kaldi evet. Bizim oglan aceleci doktor 20sinden sonra gelmeye kalkarsa engel olmayacagim dedi ama bakalim insallah gununu gecirmez ya da cok erken gelmez cunku anasi hala pek rahat. Ortada ne hastane cantasi ne de baska bisi var! 10 kilo aldim insallah daha da artmaz hemencecik geri veririm gorenler sadece karnin var diyo mutlu oluyorum :))

Baktir canim ya. Diyette degerler hizli degisebiliyor ara ara hep baktirmak lazim. Kolay gelsin bu arada. Bizim de bedense son zamanlarda hmsonlari h.icinsen daha yorucu olur oldu!

Aaaa Öyle şey olur mu kimse olmasın sen yine yaz, herkes bakıp çıkarsa yazmadan çok sıkıcı olur buralar tatlım. Umarım tahliller iyi çıkar bende geçenlerde yaptırmıştım sadece d vitamini yokmuş bakalım sende durumlar nasıl olacak?

dagatesi kuzummm en iyisini yapıyorsun. Stres iyi degilki bebiş rahat rahat takılıyor işte kesede :))))) amannn herşey olur sende benim kafadasın! Yeterki sağlık olsun hayırlısıyla gelsinde paşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…