- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
günaydın kızlar haftasonu o kadar yoğun geçti ki hiç uğrayamadımherkes iyi mi?
7 nisandaydı kuşummm.. iyiki doğmuş sıpalaaaarrrÇok şüküroğluşunun dgünü vardı dimi bu ay geç mi kaldım bilmiyorum ama iyiki doğmuş sıpaaaa bende seni kokulu kokulu kırmızı öpüyorum
ben deeeebu arada takım bu hafta kötüymüş kendi kendime söz veriyorum haftaya tartıya kadar bir kilo gidecek her fırsatta spor hareket olacak kızlar sözz:)
söüm sözzz en az %1İşte bu takımın böyleeee korkusuz cesaretli arkadaşlara ihtiyacı var. Eeee eeee var mı başka kızlar ??? Sözü söz olann:))))
hoşgeldiinnSelam ben geldim
ayyy kıuyamam kuzucuğaa..nerede yaşıyorsun takipli mi? ben göğüs hastalıkları uzmanıyım.. çocuklardan pek anlamam ama yine de aklına bişey takılırsa her zaman yardımcı olurum tatlımmSağol canım benim bebisin astımı var surekli hastahanedeyiz boyle
aman haaa... ben ilk oğlanda patadanak doğum yaptıum hiçbişeyim hazır değildi.pazrtesi günü gidip doğum öncesi izne ayrıldım.. bir sürü de plan yaptım. salı günü dinlenme çarşamba temilikiçi gelecek perşembe yatağını kurucam doğum çantamo hazırlıycam, cma ağdaya gidicem ki c.tesi dr çatı muayenesi yapcak vss.. yaa p.tesi akşamına suyum geldi acil sezaryan hooop. ne çanta hazır ne de ben..kız da 2 ay önceden hazırladım hepsini..bence sen de hazırlan bu sıpaların belli olmuyo ne zaman ne yapacaklarıBen de iyiyim april az kaldi evet. Bizim oglan aceleci doktor 20sinden sonra gelmeye kalkarsa engel olmayacagim dedi ama bakalim insallah gununu gecirmez ya da cok erken gelmez cunku anasi hala pek rahat. Ortada ne hastane cantasi ne de baska bisi var! 10 kilo aldim insallah daha da artmaz hemencecik geri veririmgorenler sadece karnin var diyo mutlu oluyorum :))
!
Ben iyiyim canım, benimde yoğun geçti. Bir baktım ki dün kimse uğramamış şaşırdım tabiki herkesin işi var ama yinede sorumluluk bilinmeli diye düşünüyorum. Özellikle bu hafta +lardan sonra!!
Menün güzel canım bakalım neler olacak? Bu hafta hepimiz İnşaAllah veririz gram da olsa!!
Çok geçmiş olsun.İnşallah büyüdükçe iyileşir.Sağol canım benim bebisin astımı var surekli hastahanedeyiz boyle
Ah ahh sendeki azimden bende olsa şimdiye 26 beden kot giyiyordum.27 beden kot pant girmek gibisi yok
Darisi basiniza
Hafta sonu çok yoğun geçti.Baya bir gezdim,tozdum.İnşallah diyetisyen ile kilolardan kurtulursun.Bende bugün yine karatay beslenmeye başladım.Eliptik ilr destekleyeceğim.Artık kalan kilolar gitsede huzura ersem.Valla kactir bakiyorum kimse yok geri cikiyorum buhun ben listemi yazdim mi ki off kafa kalmadi gunduz temiLik aksam yine misafir bugun de boyleydi ben de kizlar pek pazar olmadi bana:/ amaaaa pilatesimi mekiggimi 3 lt suyumu yaptim ictim carsamba diyetisyen yolu gorundu yarin kan degerlrime baktircam
Sen her şeyini bu hafta hazırla bence.Elin ayağına karışmasın.Normal doğum mu yapacaktın?Ben de iyiyim april az kaldi evet. Bizim oglan aceleci doktor 20sinden sonra gelmeye kalkarsa engel olmayacagim dedi ama bakalim insallah gununu gecirmez ya da cok erken gelmez cunku anasi hala pek rahat. Ortada ne hastane cantasi ne de baska bisi var! 10 kilo aldim insallah daha da artmaz hemencecik geri veririmgorenler sadece karnin var diyo mutlu oluyorum :))
Baktir canim ya. Diyette degerler hizli degisebiliyor ara ara hep baktirmak lazim. Kolay gelsin bu arada. Bizim de bedense son zamanlarda hmsonlari h.icinsen daha yorucu olur oldu!
Merhaba canım.günaydınlaaarrrr
Ablamın duası derken hayır olsun.Moralin niye bozuk?evet canım sıkıcam kendimi ben de bu hafta..ya bu haftaiçi ablamın duası var...moralsizim bikaç gündür..bide koşturmacayla geçti.o yüzden pek uğrayamadım ama toparlıcam inşallah..herkes eksi görür umarım bu cuma .
Çok geçmiş olsun.İnşallah büyüdükçe iyileşir.
Ah ahh sendeki azimden bende olsa şimdiye 26 beden kot giyiyordum.
Hafta sonu çok yoğun geçti.Baya bir gezdim,tozdum.İnşallah diyetisyen ile kilolardan kurtulursun.Bende bugün yine karatay beslenmeye başladım.Eliptik ilr destekleyeceğim.Artık kalan kilolar gitsede huzura ersem.
Sen her şeyini bu hafta hazırla bence.Elin ayağına karışmasın.Normal doğum mu yapacaktın?
Merhaba canım.
Ablamın duası derken hayır olsun.Moralin niye bozuk?
canım benimm başın sağolsun, mekanı cennet olsun ablanın..ablam vefat etti 2 yıl olcak yarın..ama koca hafta sanki sürekli o 10 gün'ü tekrar yaşadım sanki yoğun bakımda kalmıştı..çok zor.zaten aklımdan çıkmıyo ama şimdi daha bi kötü hissediyorum haliyle..yarın akşam okuması olcak işte.hala inanamıyorum
Bence de anlatmaAyyy haftasonunu ben hic anlatmiyim :))
Kuzummm üzme kendini bol bol dua et, Allah rahmet eylesin sadece sabır sabır başkada diyecek bişey yok. Güzel anılarınızı düşün, herşey Allah 'tan demekki kaderi buymuş. Kaza falan mı geçirmişti?evet canım sıkıcam kendimi ben de bu hafta..ya bu haftaiçi ablamın duası var...moralsizim bikaç gündür..bide koşturmacayla geçti.o yüzden pek uğrayamadım ama toparlıcam inşallah..herkes eksi görür umarım bu cuma .
Süpper olmuş ! Gerçekten hsonu menüsüne göre Çokkk iyidünkü menüm yani pazaaaarrr..(ilk defa bir haftasonunu sıfır kaçamakla kapattım gururluyumm)
09:00 2 haşlanmış yumurta, ( maydanoz , baharat ve n1 çay kaşığı z. yağı ile ), yarım domates, 1 salatalık, çay
13:00 3 ceviz, 1 sade nescafe
17:00 kavrulmuş tavuk (1 çy kaşığı köri ile) , salata
20:00 sade t. kahvesi, 1 ceviz
su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş
tuttum kendimi kaptanım..eşim yanımda çikolata da yedi, muhallebi de, oğlan koca dondurmayı götürdü vs.. ama sıfır kaçamak..Süpper olmuş ! Gerçekten hsonu menüsüne göre Çokkk iyi
Oyyy neler yapmışlar oyleeee :))) aferin sana toktorcummmmtuttum kendimi kaptanım..eşim yanımda çikolata da yedi, muhallebi de, oğlan koca dondurmayı götürdü vs.. ama sıfır kaçamak..
cumartesi de hiç kaçamak yapmadım..ama bu hafta reglolcam umarım cumaya kadar olurum..bugün eksideydim ama yuppiii..
Kuzummm üzme kendini bol bol dua et, Allah rahmet eylesin sadece sabır sabır başkada diyecek bişey yok. Güzel anılarınızı düşün, herşey Allah 'tan demekki kaderi buymuş. Kaza falan mı geçirmişti?
canım benimm başın sağolsun, mekanı cennet olsun ablanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?