Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah kahvaltımı yazayım hemen

uyanınca maydanoz suyu içtim 7,30

9,00 2 dilim az tuzlu köy peyniri,1 çarliston,dereotu bolca,4 çilek

öğlen 12,30 kahvaltı yapacağım yine peynir,zeytin,roka,tere,dere otu belki bir yumurta eklerim

spordan önce çilek yerim 1 kase yoğurtla

akşam spordan sonra da 22,00 gibi acıkırsam marul yerim ya da biraz ananas

spor 7 km yürüyüş ve ağırlık çalışmam gerek

su 2 lt

günaydın kızlar haftasonu o kadar yoğun geçti ki hiç uğrayamadım herkes iyi mi?

Ben iyiyim canım, benimde yoğun geçti. Bir baktım ki dün kimse uğramamış şaşırdım tabiki herkesin işi var ama yinede sorumluluk bilinmeli diye düşünüyorum. Özellikle bu hafta +lardan sonra!!

Menün güzel canım bakalım neler olacak? Bu hafta hepimiz İnşaAllah veririz gram da olsa!!

Çok şükür oğluşunun dgünü vardı dimi bu ay geç mi kaldım bilmiyorum ama iyiki doğmuş sıpaaaa bende seni kokulu kokulu kırmızı öpüyorum
7 nisandaydı kuşummm.. iyiki doğmuş sıpalaaaarrr
bu arada takım bu hafta kötüymüş kendi kendime söz veriyorum haftaya tartıya kadar bir kilo gidecek her fırsatta spor hareket olacak kızlar sözz:)
ben deeee
İşte bu takımın böyleeee korkusuz cesaretli arkadaşlara ihtiyacı var. Eeee eeee var mı başka kızlar ??? Sözü söz olann:))))
söüm sözzz en az %1
Selam ben geldim
hoşgeldiinn
Sağol canım benim bebisin astımı var surekli hastahanedeyiz boyle
ayyy kıuyamam kuzucuğaa..nerede yaşıyorsun takipli mi? ben göğüs hastalıkları uzmanıyım.. çocuklardan pek anlamam ama yine de aklına bişey takılırsa her zaman yardımcı olurum tatlımm

aman haaa... ben ilk oğlanda patadanak doğum yaptıum hiçbişeyim hazır değildi.pazrtesi günü gidip doğum öncesi izne ayrıldım.. bir sürü de plan yaptım. salı günü dinlenme çarşamba temilikiçi gelecek perşembe yatağını kurucam doğum çantamo hazırlıycam, cma ağdaya gidicem ki c.tesi dr çatı muayenesi yapcak vss.. yaa p.tesi akşamına suyum geldi acil sezaryan hooop. ne çanta hazır ne de ben..kız da 2 ay önceden hazırladım hepsini..bence sen de hazırlan bu sıpaların belli olmuyo ne zaman ne yapacakları

evet canım sıkıcam kendimi ben de bu hafta..ya bu haftaiçi ablamın duası var...moralsizim bikaç gündür..bide koşturmacayla geçti.o yüzden pek uğrayamadım ama toparlıcam inşallah..herkes eksi görür umarım bu cuma .

Sağol canım benim bebisin astımı var surekli hastahanedeyiz boyle
Çok geçmiş olsun.İnşallah büyüdükçe iyileşir.

27 beden kot pant girmek gibisi yok
Darisi basiniza
Ah ahh sendeki azimden bende olsa şimdiye 26 beden kot giyiyordum.

Hafta sonu çok yoğun geçti.Baya bir gezdim,tozdum.İnşallah diyetisyen ile kilolardan kurtulursun.Bende bugün yine karatay beslenmeye başladım.Eliptik ilr destekleyeceğim.Artık kalan kilolar gitsede huzura ersem.

Sen her şeyini bu hafta hazırla bence.Elin ayağına karışmasın.Normal doğum mu yapacaktın?

günaydınlaaarrrr
Merhaba canım.

Ablamın duası derken hayır olsun.Moralin niye bozuk?

ablam vefat etti 2 yıl olcak yarın..ama koca hafta sanki sürekli o 10 gün'ü tekrar yaşadım sanki yoğun bakımda kalmıştı..çok zor.zaten aklımdan çıkmıyo ama şimdi daha bi kötü hissediyorum haliyle..yarın akşam okuması olcak işte.hala inanamıyorum

canım benimm başın sağolsun, mekanı cennet olsun ablanın..

Kuzummm üzme kendini bol bol dua et, Allah rahmet eylesin sadece sabır sabır başkada diyecek bişey yok. Güzel anılarınızı düşün, herşey Allah 'tan demekki kaderi buymuş. Kaza falan mı geçirmişti?

dünkü menüm yani pazaaaarrr..(ilk defa bir haftasonunu sıfır kaçamakla kapattım gururluyumm)
09:00 2 haşlanmış yumurta, ( maydanoz , baharat ve n1 çay kaşığı z. yağı ile ), yarım domates, 1 salatalık, çay
13:00 3 ceviz, 1 sade nescafe
17:00 kavrulmuş tavuk (1 çy kaşığı köri ile) , salata
20:00 sade t. kahvesi, 1 ceviz
su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş

Süpper olmuş ! Gerçekten hsonu menüsüne göre Çokkk iyi

Süpper olmuş ! Gerçekten hsonu menüsüne göre Çokkk iyi
tuttum kendimi kaptanım..eşim yanımda çikolata da yedi, muhallebi de, oğlan koca dondurmayı götürdü vs.. ama sıfır kaçamak..
cumartesi de hiç kaçamak yapmadım..ama bu hafta reglolcam umarım cumaya kadar olurum..bugün eksideydim ama yuppiii..

Dünkü menüm
Sabah 11
1 yumurta Omlet
5 zeytin
İki dilim peynir
Domates salatalik
İki dilim ekmek

Ara 14
2 karalahana dolması
İki ceviz
1 kaşık yoğurt

Akşam 19
1 karalahana dolması
Salata
1 kase pulbiberli yoğurt

Ara 22
5 çilek
2 ceviz
1 kaşık kuru üzüm

1.5 lt su spor yok ama 4 saat yürüdük aşkımla

Oyyy neler yapmışlar oyleeee :))) aferin sana toktorcummmm

Kuzummm üzme kendini bol bol dua et, Allah rahmet eylesin sadece sabır sabır başkada diyecek bişey yok. Güzel anılarınızı düşün, herşey Allah 'tan demekki kaderi buymuş. Kaza falan mı geçirmişti?

evet trafik kazası geçirdi 34 yaşında..yeğenlerim var bide küçücük onlar için de cok uzuluyorum babayla babannede yaşıyorlar..bizde büyümüşlerdi halbuki şimdi daha az görüyoruz uzaktalar..bana anne diyolar fln..amin yapacak bişey yok..alışmaya çalışıyoruz ama çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…