Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

afiyet olsun canım bayağı iyi olmuş.

canımmm az kaldı mezun olmana süpersin
ayy benim bile içim parçalandı.. A llah geride kalanlara yavrularına size sabır versin

Bugun saglik ocaguna gittim ama yeisemedim kan aldirmaya artik yarin.. Bide ilgazin kontrolu var ordan dolap rengi secmeye gidecegiz ordan tekrar sonic gostermeye yarin yine bana uyku yok. İnsallah iyi cikar cnm ama sanmiyom cunku saclarim cok dokuluyo bu ara bi de eklem agrilari oluyo
yaa bugun baktim sifii 350 tl esime gosterdim hadi hadi yuru dedi bana :)

Aç git ok? Ilgazın sonuçları da iyi çıkar İnşaAllah.

Hahayy hadi hadi dedi demek olsun canım şimdilik boşver sonra alırsın.

Aç git ok? Ilgazın sonuçları da iyi çıkar İnşaAllah.

Hahayy hadi hadi dedi demek olsun canım şimdilik boşver sonra alırsın.
evet canm dedi ama kurtulamiyicik aliciğim bi eliptik :) evet canm mayıs basında teslimmiş ev artık tasınma telası baslıcak bi de o girmesin araya diyetisyen 150 tl ayda onu duyunca bi gözleri acıldı ama bişey diyemedi kararlılığımı görünce :)
insallah canm ona da rutın kan tahlılı olacak bende varsa onda da vardır ilaç baslamadık hiç kan ilacı belki verir..

Hep masrafsın heppp ev işinize sevindim az kalmış ne güzel bir çırpıda bitsin işlerin İnşaAllah Dr ne derse artık o baby.

hey allahım ya şu siteyi cok seviyorum ama binbir çeşit insan içinde cinsleri bana denk geliyo..

kadının biri gelmiş bnm satıs topiğime benle dalga gecıyor haddini bildirince de hakaret dıyor hayret bişey aksam aksam sinir etti..
Amann canım gelip geçici şeyler onlar takma kafana şansına öyle olmuş fıstığım.

Heee tabi hep öyle olur gerçek hayatta da öyle değilmi bişey yapar kasten sonra aaaa ben şaka yapmıştım ki der. Çoktur :)))

Ayyyy ozaman anlat çok heycanlı
Sey benimki cok ozur dileyerek geri dondu de.. surundurme asamasi cok keyifli yahu uzattikca uzatiyorum:) sanirim evlenmeyi dusunuyor benimle, bakalim neler olacak..size bildiririm asama asama..cok acilandim sen biliyon april simdi daha iyiyim bu arada daha tamam demedim affettim demedim iyi yapmısım demi :)

Başınız sağ olsun.Allah yatığı yeri cennet mekanı eylesin.Bende ablamı kaybettim,seni anlıyorum canım.İnsan aynı acıyı tekrar tekrar yaşıyor.

Maşallah çok iyisin kaptanım.
Allah çocuklarına sağlık versin.Sizin acı da büyükmüş.Çocuklara üzüldüm ama onları sevenler olması çok güzel.Yalnız değiller en azından.
Geçmiş olsun,inşallah iyi çıkar.Benim oğlumun sonuçları iyi çıktı.Ateşsiz havaleymiş,beyinde sorun olmamış şükür.
Boşver eliptiği şimdilik.Evde de spor yapabilirsin.
Diyetisyene başlayacaksın,o daha önemli.Evde leslie yap,bir sürü video var.Onlardan yap canım.

Hadi hayırlısı olsun.Sevindim.

Öğle 13.00
1 katı yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
Bir dilim peynir
Domates,salatalık acı biber.

Ara 17.30
1 türk kahvesi
1 minik lokum

Akşama 20.00
2 kepçe yoğurtlu iç bakla
3 ince dilim patates kızartması

2.5 litre su,1 fincan beşi bir arada,30 dakika eliptik

Karataya başlayacaktım ama olmadı.

Süpersin ablammm

yapıyorum canm ebru sallı 2 haftada 2 beden incelme diye pilatesi var onu aldım yapıyom her gun

Kizlar hepsini okudum uzun uzun yazacagim ama 2 sey kaynamasin yazamazsam diye.

amsterdam12 basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin sizlere de sevgisi kadar sabir versin kalp huzuru versin. Okuyunca icime cok dokundu..

gulfuren icim meropsu yazdiklarina cok uzulmustu senin yazdigini gordum. Garip oldu. Coook cok sevindim sonuclara. En son randevu almistiniz. Rahatlamissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…