- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
dünkü menüm yani pazaaaarrr..(ilk defa bir haftasonunu sıfır kaçamakla kapattım gururluyumm)
09:00 2 haşlanmış yumurta, ( maydanoz , baharat ve n1 çay kaşığı z. yağı ile ), yarım domates, 1 salatalık, çay
13:00 3 ceviz, 1 sade nescafe
17:00 kavrulmuş tavuk (1 çy kaşığı köri ile) , salata
20:00 sade t. kahvesi, 1 ceviz
su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş
canımmm az kaldı mezun olmana süpersinDünkü menüm
Sabah 11
1 yumurta Omlet
5 zeytin
İki dilim peynir
Domates salatalik
İki dilim ekmek
Ara 14
2 karalahana dolması
İki ceviz
1 kaşık yoğurt
Akşam 19
1 karalahana dolması
Salata
1 kase pulbiberli yoğurt
Ara 22
5 çilek
2 ceviz
1 kaşık kuru üzüm
1.5 lt su spor yok ama 4 saat yürüdük aşkımla
ayy benim bile içim parçalandı.. A llah geride kalanlara yavrularına size sabır versinevet trafik kazası geçirdi 34 yaşında..yeğenlerim var bide küçücük onlar için de cok uzuluyorum babayla babannede yaşıyorlar..bizde büyümüşlerdi halbuki şimdi daha az görüyoruz uzaktalar..bana anne diyolar fln..amin yapacak bişey yok..alışmaya çalışıyoruz ama çok zor
Bugun saglik ocaguna gittim ama yeisemedim kan aldirmaya artik yarin.. Bide ilgazin kontrolu var ordan dolap rengi secmeye gidecegiz ordan tekrar sonic gostermeye yarin yine bana uyku yok. İnsallah iyi cikar cnm ama sanmiyom cunku saclarim cok dokuluyo bu ara bi de eklem agrilari oluyoAaaa Öyle şey olur mu kimse olmasın sen yine yaz, herkes bakıp çıkarsa yazmadan çok sıkıcı olur buralar tatlım. Umarım tahliller iyi çıkar bende geçenlerde yaptırmıştım sadece d vitamini yokmuş bakalım sende durumlar nasıl olacak?
yaa bugun baktim sifii 350 tl esime gosterdim hadi hadi yuru dedi bana :)Çok geçmiş olsun.İnşallah büyüdükçe iyileşir.
Ah ahh sendeki azimden bende olsa şimdiye 26 beden kot giyiyordum.
Hafta sonu çok yoğun geçti.Baya bir gezdim,tozdum.İnşallah diyetisyen ile kilolardan kurtulursun.Bende bugün yine karatay beslenmeye başladım.Eliptik ilr destekleyeceğim.Artık kalan kilolar gitsede huzura ersem.
Sen her şeyini bu hafta hazırla bence.Elin ayağına karışmasın.Normal doğum mu yapacaktın?
Merhaba canım.
Ablamın duası derken hayır olsun.Moralin niye bozuk?
Aç git ok? Ilgazın sonuçları da iyi çıkar İnşaAllah.Bugun saglik ocaguna gittim ama yeisemedim kan aldirmaya artik yarin.. Bide ilgazin kontrolu var ordan dolap rengi secmeye gidecegiz ordan tekrar sonic gostermeye yarin yine bana uyku yok. İnsallah iyi cikar cnm ama sanmiyom cunku saclarim cok dokuluyo bu ara bi de eklem agrilari oluyo
yaa bugun baktim sifii 350 tl esime gosterdim hadi hadi yuru dedi bana :)
evet canm dedi ama kurtulamiyicik aliciğim bi eliptik :) evet canm mayıs basında teslimmiş ev artık tasınma telası baslıcak bi de o girmesin araya diyetisyen 150 tl ayda onu duyunca bi gözleri acıldı ama bişey diyemedi kararlılığımı görünce :)Aç git ok? Ilgazın sonuçları da iyi çıkar İnşaAllah.
Hahayy hadi hadi dedi demekolsun canım şimdilik boşver sonra alırsın.
Hep masrafsın hepppevet canm dedi ama kurtulamiyicik aliciğim bi eliptik :) evet canm mayıs basında teslimmiş ev artık tasınma telası baslıcak bi de o girmesin araya diyetisyen 150 tl ayda onu duyunca bi gözleri acıldı ama bişey diyemedi kararlılığımı görünce :)
insallah canm ona da rutın kan tahlılı olacak bende varsa onda da vardır ilaç baslamadık hiç kan ilacı belki verir..
Hep masrafsın hepppev işinize sevindim az kalmış ne güzel bir çırpıda bitsin işlerin İnşaAllah Dr ne derse artık o baby.
Ne oldu fıstığım?hey allahım ya şu siteyi cok seviyorum ama binbir çeşit insan içinde cinsleri bana denk geliyo..
kadının biri gelmiş bnm satıs topiğime benle dalga gecıyor haddini bildirince de hakaret dıyor hayret bişey aksam aksam sinir etti..Ne oldu fıstığım?
Amann canım gelip geçici şeyler onlar takma kafanakadının biri gelmiş bnm satıs topiğime benle dalga gecıyor haddini bildirince de hakaret dıyor hayret bişey aksam aksam sinir etti..
Haha yeme icme manasinda degil :)) gonul isleri manasindaBence de anlatma
Ayyyy ozaman anlatHaha yeme icme manasinda degil :)) gonul isleri manasindavurdun mu kiz sen bana :)))))
Sey benimki cok ozur dileyerek geri dondu de.. surundurme asamasi cok keyifli yahu uzattikca uzatiyorum:) sanirim evlenmeyi dusunuyor benimle, bakalim neler olacak..size bildiririm asama asama..cok acilandim sen biliyon april simdi daha iyiyimAyyyy ozaman anlatçok heycanlı
Başınız sağ olsun.Allah yatığı yeri cennet mekanı eylesin.Bende ablamı kaybettim,seni anlıyorum canım.İnsan aynı acıyı tekrar tekrar yaşıyor.ablam vefat etti 2 yıl olcak yarın..ama koca hafta sanki sürekli o 10 gün'ü tekrar yaşadım sanki yoğun bakımda kalmıştı..çok zor.zaten aklımdan çıkmıyo ama şimdi daha bi kötü hissediyorum haliyle..yarın akşam okuması olcak işte.hala inanamıyorum
Maşallah çok iyisin kaptanım.Dünkü menüm
Sabah 11
1 yumurta Omlet
5 zeytin
İki dilim peynir
Domates salatalik
İki dilim ekmek
Ara 14
2 karalahana dolması
İki ceviz
1 kaşık yoğurt
Akşam 19
1 karalahana dolması
Salata
1 kase pulbiberli yoğurt
Ara 22
5 çilek
2 ceviz
1 kaşık kuru üzüm
1.5 lt su spor yok ama 4 saat yürüdük aşkımla
Allah çocuklarına sağlık versin.Sizin acı da büyükmüş.Çocuklara üzüldüm ama onları sevenler olması çok güzel.Yalnız değiller en azından.evet trafik kazası geçirdi 34 yaşında..yeğenlerim var bide küçücük onlar için de cok uzuluyorum babayla babannede yaşıyorlar..bizde büyümüşlerdi halbuki şimdi daha az görüyoruz uzaktalar..bana anne diyolar fln..amin yapacak bişey yok..alışmaya çalışıyoruz ama çok zor
Geçmiş olsun,inşallah iyi çıkar.Benim oğlumun sonuçları iyi çıktı.Ateşsiz havaleymiş,beyinde sorun olmamış şükür.Bugun saglik ocaguna gittim ama yeisemedim kan aldirmaya artik yarin.. Bide ilgazin kontrolu var ordan dolap rengi secmeye gidecegiz ordan tekrar sonic gostermeye yarin yine bana uyku yok. İnsallah iyi cikar cnm ama sanmiyom cunku saclarim cok dokuluyo bu ara bi de eklem agrilari oluyo
yaa bugun baktim sifii 350 tl esime gosterdim hadi hadi yuru dedi bana :)
Diyetisyene başlayacaksın,o daha önemli.Evde leslie yap,bir sürü video var.Onlardan yap canım.evet canm dedi ama kurtulamiyicik aliciğim bi eliptik :) evet canm mayıs basında teslimmiş ev artık tasınma telası baslıcak bi de o girmesin araya diyetisyen 150 tl ayda onu duyunca bi gözleri acıldı ama bişey diyemedi kararlılığımı görünce :)
insallah canm ona da rutın kan tahlılı olacak bende varsa onda da vardır ilaç baslamadık hiç kan ilacı belki verir..
Hadi hayırlısı olsun.Sevindim.Sey benimki cok ozur dileyerek geri dondu de.. surundurme asamasi cok keyifli yahu uzattikca uzatiyorum:) sanirim evlenmeyi dusunuyor benimle, bakalim neler olacak..size bildiririm asama asama..cok acilandim sen biliyon april simdi daha iyiyimbu arada daha tamam demedim affettim demedim iyi yapmısım demi :)
Süpersin ablammmÖğle 13.00
1 katı yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
Bir dilim peynir
Domates,salatalık acı biber.
Ara 17.30
1 türk kahvesi
1 minik lokum
Akşama 20.00
2 kepçe yoğurtlu iç bakla
3 ince dilim patates kızartması
2.5 litre su,1 fincan beşi bir arada,30 dakika eliptik
Karataya başlayacaktım ama olmadı.
Kendime çok kızıyorum.Hala istediğim kiloda değilim.Bu hafta mideyi küçülteyim.Perşembeden itibaren umay villanın detoksları var beş gün yapıp iki gün ara ile ona devam edeceğim.Bakalım yapabilecek miyim?Süpersin ablammm
yapıyorum canm ebru sallı 2 haftada 2 beden incelme diye pilatesi var onu aldım yapıyom her gunBaşınız sağ olsun.Allah yatığı yeri cennet mekanı eylesin.Bende ablamı kaybettim,seni anlıyorum canım.İnsan aynı acıyı tekrar tekrar yaşıyor.
Maşallah çok iyisin kaptanım.
Allah çocuklarına sağlık versin.Sizin acı da büyükmüş.Çocuklara üzüldüm ama onları sevenler olması çok güzel.Yalnız değiller en azından.
Geçmiş olsun,inşallah iyi çıkar.Benim oğlumun sonuçları iyi çıktı.Ateşsiz havaleymiş,beyinde sorun olmamış şükür.
Boşver eliptiği şimdilik.Evde de spor yapabilirsin.
Diyetisyene başlayacaksın,o daha önemli.Evde leslie yap,bir sürü video var.Onlardan yap canım.
Hadi hayırlısı olsun.Sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?