Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağol canım,çok korktum ama buna şükür.Altı yaşına kadar dikkat et dedi,tekrarlayabilir dedi.İnşallah bir daha olmayacak öyle düşünüyorum.

amsterdam12 ben mevzuyu kacirmisim.. ablan icin o zaman da cok uzulmustum simdi de aynisi oldu..guzeller guzeli ve genc olunca olum hic hic yakismiyor..bebislere sevgiler..sana anne mi diyolar yerim onlari ben

günaydın bayanlar .sağlıklı huzurlu günler dilerim.
dünkü menümü yazarak yorumlarınızı bekliyorum.yavaş yavaş azaltmayı düşünüyorum.

sabah :
1 haşlama yumurta - yarım dilim ekmek-bir kaşık lor peyniri - domates salatalık -3 zeytin

öğlen :
bir kaşık bulgur pilavı - 3-4 kaşık türlü yemeği - yoğurt

ara:
iki kaşık yoğurt içine yarım kaşık yulaf kepeği

akşam:
fırın balık-salata

ara:
iki keçi boynuzu

gece:
pulbiberli iki kaşık yoğurt

vay yazarken yoruldum.ne çok yemişim

Ayyyy ozaman anlat çok heycanlı

Ayayyayayayay Ahahhaha Günaydın Günaydınnn gunaydiiinnnn nnnnnnnn resim atayim sizlerede az hirslanin
27 bedennnnn ileeee bennnn
günaydınlaaarrrr
Gunaydin cnm
Gunaydin kaptanim
İçindekileri mi eritti onlar :))))) ayyy ben son günlerde hiç spor yapamıyorum
Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorum

Helal olsun hafta sonunu super atlatmissun
yaaaa masallh supersim ben de oyle olmk istiyorum

Basiniz sagolsun cnm rabbim rahmet eylesin ins.ne hos insanmis ki bizim gibi tanimadigi i nsanlardan da dua aliyo

dünkü menüm
08:00 2 haşlanmış yumurta (maydanoz, baharat ve 1 çay kşğı z. yağı iel birlikte)
12:00 hünkarbeğendinin etlerini yedim yarım kase kadardır, 2 çatal da patlıcanından
16:00 sade nescafe , 3 ceviz
20:00 2.5 köfte, 1 pirzola, yarım domates
su:2 lt
spor yok

Yooo gayet iyi menün, ama daha sık gel ok? Birde saatleri +spor+su da yazarsan sevinirim .

Dunku menum
Sabah10.30
Uc dilim salatalik ama baya buyuk uc dilim:)
İki fincan cay
Bi kasik omlet
Bi dilim k ekmek
Bir ince dilim az yagli peynir
Bi kasik yogurt

Oglen iki kask kuskus pilavi
Bes tane ince citir biber

Aksam yemedim kizlar aciktikca su ictim esim gececi zaten evdr degildi
3 lt su
Plates+30.mekik yaptim

kızlar bugün yediklerimi yazayım

sabah 9,00 2 dilim peynir,domates,5 zeytin,dere otu

öğle 12,00 2 haşlanmış yumurta,roka,tere,domates,zeytin,peynir 3 dilim,dere otu (otluyorum bildiğiniz )

akşam spordan sonra da haşlanmış tavuk ve yoğurt yerim sanırım

spor 7 km yürüyüş

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…