Sağol canım,çok korktum ama buna şükür.Altı yaşına kadar dikkat et dedi,tekrarlayabilir dedi.İnşallah bir daha olmayacak öyle düşünüyorum.Kizlar hepsini okudum uzun uzun yazacagim ama 2 sey kaynamasin yazamazsam diye.
amsterdam12 basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin sizlere de sevgisi kadar sabir versin kalp huzuru versin. Okuyunca icime cok dokundu..
gulfuren icim meropsu yazdiklarina cok uzulmustu senin yazdigini gordum. Garip oldu. Coook cok sevindim sonuclara. En son randevu almistiniz. Rahatlamissindir.
süpersin canım artık korumaya geçersin ..Ayayyayayayay Ahahhaha Günaydın Günaydınnn gunaydiiinnnn nnnnnnnn resim atayim sizlerede az hirslanin
27 bedennnnn ileeee bennnn
Başınız sağ olsun.Allah yatığı yeri cennet mekanı eylesin.Bende ablamı kaybettim,seni anlıyorum canım.İnsan aynı acıyı tekrar tekrar yaşıyor.
sağol canım.senin de başın sağolsun
İçindekileri mi eritti onlar :))))) ayyy ben son günlerde hiç spor yapamıyorumgünaydın kızlar herkes iyi mi?ben akşam spordan sonra koca bir kase yeşil erik yedim biraz da çilek..sabah bayağı aç hissediyordum :)
İçindekileri mi eritti onlar :))))) ayyy ben son günlerde hiç spor yapamıyorum
Gunaydin cnmgünaydınlaaarrrr
Gunaydin kaptanimGünaydınnnnn
Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorumİçindekileri mi eritti onlar :))))) ayyy ben son günlerde hiç spor yapamıyorum
Ayyyy ozaman anlatçok heycanlı
Ayayyayayayay Ahahhaha Günaydın Günaydınnn gunaydiiinnnn nnnnnnnn resim atayim sizlerede az hirslanin
27 bedennnnn ileeee bennnn
Gunaydin cnmgünaydınlaaarrrr
Gunaydin kaptanimGünaydınnnnn
Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorumİçindekileri mi eritti onlar :))))) ayyy ben son günlerde hiç spor yapamıyorum
Helal olsun hafta sonunu super atlatmissundünkü menüm yani pazaaaarrr..(ilk defa bir haftasonunu sıfır kaçamakla kapattım gururluyumm)
09:00 2 haşlanmış yumurta, ( maydanoz , baharat ve n1 çay kaşığı z. yağı ile ), yarım domates, 1 salatalık, çay
13:00 3 ceviz, 1 sade nescafe
17:00 kavrulmuş tavuk (1 çy kaşığı köri ile) , salata
20:00 sade t. kahvesi, 1 ceviz
su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş
yaaaa masallh supersim ben de oyle olmk istiyorumtuttum kendimi kaptanım..eşim yanımda çikolata da yedi, muhallebi de, oğlan koca dondurmayı götürdü vs.. ama sıfır kaçamak..
cumartesi de hiç kaçamak yapmadım..ama bu hafta reglolcam umarım cumaya kadar olurum..bugün eksideydim ama yuppiii..
Basiniz sagolsun cnm rabbim rahmet eylesin ins.ne hos insanmis ki bizim gibi tanimadigi i nsanlardan da dua aliyoevet trafik kazası geçirdi 34 yaşında..yeğenlerim var bide küçücük onlar için de cok uzuluyorum babayla babannede yaşıyorlar..bizde büyümüşlerdi halbuki şimdi daha az görüyoruz uzaktalar..bana anne diyolar fln..amin yapacak bişey yok..alışmaya çalışıyoruz ama çok zor
Zaman ne çabuk geçiyor düğün de geldi demek! Amacına ulaşman dileğiyle kuzum. Ayyyyy senin kokoş diyetlerin yok mu :))))) süpersinketojenik diyet yapıyorum kızlar. 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ve artık 65 altına inmem lazımmm
Yooo gayet iyi menün, ama daha sık gel ok? Birde saatleri +spor+su da yazarsan sevinirim .günaydın bayanlar .sağlıklı huzurlu günler dilerim.
dünkü menümü yazarak yorumlarınızı bekliyorum.yavaş yavaş azaltmayı düşünüyorum.
sabah :
1 haşlama yumurta - yarım dilim ekmek-bir kaşık lor peyniri - domates salatalık -3 zeytin
öğlen :
bir kaşık bulgur pilavı - 3-4 kaşık türlü yemeği - yoğurt
ara:
iki kaşık yoğurt içine yarım kaşık yulaf kepeği
akşam:
fırın balık-salata
ara:
iki keçi boynuzu
gece:
pulbiberli iki kaşık yoğurt
vay yazarken yoruldum.ne çok yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?