Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla bayağı aç durmuşsun canım maşallah..sizin menüleri okuyunca ben çok yemişim diyorum kendi kendime akşam yememek lazım aslında en güzeli..ama sporda çok yoruluyorum ve çok aç hissediyorum kendimi.meyve ya da salata yiyorum

kızlar ev işi de spordan sayılır mı? ben iş çıkışı spor yapamıyorum.bşr an önce eve gidip oğlumu almam gerekli.şimdi biraz biraz akşamları da dip temel temizlik kısmını halletmeye çalışıyorum.
daha sonraları leslie videoları ile evde yürürüm ama şimdi iş yapmam gerekli.
bu arada da işyerinde bugün 500 ip atlayarak başladım.inşallah motivasyonumu yakalarsam iyi olacak

meyve ve salatadan bişey olmaz canm ye ben öğle yemegımden önce yapıyorum sporu sonra yıyıorum dun de öğlen yemegını 4te yedım aslında öğle aksam arası bişey oldu ondan yemedım

Canım çok az yemissin dün

O yanlış akşam yemeği yemeden olmaz! Yiyeceksin ama gec olmayacak 8 i gecmezse iyidir.

Canım bende çalışıyorum. Evet zor oluyor vakit bulmak ama zamanla düzenini oturtursun belkide yaparsın

bu hafta böle aprilim azim ettim :)

Hoş geldin.Bence tam kararında yemişsin.İnşallah sporada zamanın olursa iyi kilo verirsin.Boy ve kilo kaçtı?
Gunaydin cnm

Gunaydin kaptanim

Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorum
O kaçamaklar olmasa mezun olmuştuk.

ketojenik diyet yapıyorum kızlar. 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ve artık 65 altına inmem lazımmm
Ketejonik protein diyeti gibi mi? Bende 5 günlük detoks yapacağım spor ile birlikte bakalım fark olacak mı?

Akşam hafif bir şeyler yeseydin.Diyetisyen menüsü sana çok gelecek :)

Ohh her şey mükemmel.

saol aslında gunduz devamlı masa başındayım ama henüz aranızda yeni olduğum için kaynaşana kadar her konuya karışamıyorum ama devamlı bakınık durumdayım :)
Gel gel bizim gruba sohbet lazım.Oğlun kaç yaşında?Benim de iki oğlum var.

Sabahtan beri dışarıdayım.Büyük oğlumun boğazı iltihaplandı.Allahtan şimdi oldu,sınavı var haftaya.Şu teogu atlatsak bende rahatlayacağım.Daha yeni oturdum,ev dandini.Şimdi 20 dakika eliptik,5 dakika da hiit yapıp evde koşturmaya başlayacağım. Bugün kaçamaksız gidiyorum şükür.

Hoş geldin.Bence tam kararında yemişsin.İnşallah sporada zamanın olursa iyi kilo verirsin.Boy ve kilo kaçtı?

Gel gel bizim gruba sohbet lazım.Oğlun kaç yaşında?Benim de iki oğlum var.

hoşbuldum teşekkürler.170 boyum 89 kilom var.bu arada da yaş 37 .
allah bağışlasın hepimizin evlatlarını .oğlum 3,5 yaşında
sizinkiler kaç yaşlarındalar.

Hosgeldiinnn.. Ben bekarlardan biriyim cocukum yok :) takima yeni girdim sayilir.. Burasi keyifli bi yer hep gel, sık gel :)

Boyun güzellll Maşallah prense, bende 35 yasındayım 9 senelik evliyim çocuk yok henüz. Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun?

Gunaydin cnm

Gunaydin kaptanim

Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorum

Ne demek ne yapacağım? Kaçamak yapmayacaksın hatunnn !!!

Geçmiş olsun canım kuzuya. Ve başarılar Rabbim zihin açıklığı versin İnşaAllah.

İyi sporlar en iyisi işte bir işin ucundan tutmadan spora başlamak yoksa kalıyor...

Hosgeldiinnn.. Ben bekarlardan biriyim cocukum yok :) takima yeni girdim sayilir.. Burasi keyifli bi yer hep gel, sık gel :)

bekarlık sultanlık boşver.gelirim valla.inşallah kilolarda gider

Boyun güzellll Maşallah prense, bende 35 yasındayım 9 senelik evliyim çocuk yok henüz. Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun?

bende ziraat mühendisiyim .sürücü kursu müdürlüğü yapıyorum.

akşamları internete girme şansım pek olamıyor ama gündüz sık sık geleceğim.

He heee çok alakasız bir iş yapıyorsun :))) oda güzelmiş. İzmirdesin sanırım bende İstanbul'da

Tamam canım gelde, istediğin zaman gel. Sende bir görünüp kaybolanlardan olma

Şimdi çorbamı yapiyorum
Bir kase yoğurt içine bir salatalık doğrayıp pul biberli naneli
İki dilim kepekli etimek yiyeceğim oldu bitti akşam yemeğim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…