- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Dunku menum
Sabah10.30
Uc dilim salatalik ama baya buyuk uc dilim:)
İki fincan cay
Bi kasik omlet
Bi dilim k ekmek
Bir ince dilim az yagli peynir
Bi kasik yogurt
Oglen iki kask kuskus pilavi
Bes tane ince citir biber
Aksam yemedim kizlar aciktikca su ictim esim gececi zaten evdr degildi
3 lt su
Plates+30.mekik yaptim
saol aslında gunduz devamlı masa başındayım ama henüz aranızda yeni olduğum için kaynaşana kadar her konuya karışamıyorum ama devamlı bakınık durumdayım :)Yooo gayet iyi menün, ama daha sık gel ok? Birde saatleri +spor+su da yazarsan sevinirim .
meyve ve salatadan bişey olmaz canm ye ben öğle yemegımden önce yapıyorum sporu sonra yıyıorum dun de öğlen yemegını 4te yedım aslında öğle aksam arası bişey oldu ondan yemedımvalla bayağı aç durmuşsun canım maşallah..sizin menüleri okuyunca ben çok yemişim diyorum kendi kendimeakşam yememek lazım aslında en güzeli..ama sporda çok yoruluyorum ve çok aç hissediyorum kendimi.meyve ya da salata yiyorum
Karış canım sorun yok kaynaşma olur hemsaol aslında gunduz devamlı masa başındayım ama henüz aranızda yeni olduğum için kaynaşana kadar her konuya karışamıyorum ama devamlı bakınık durumdayım :)
Canım çok az yemissin dünDunku menum
Sabah10.30
İki fincan cay
Bi kasik omlet
Bi dilim k ekmek
Bi kasik yogurt
3 lt su
Plates+30.mekik yaptim
O yanlış akşam yemeği yemeden olmaz! Yiyeceksin ama gec olmayacak 8 i gecmezse iyidir.valla bayağı aç durmuşsun canım maşallah..sizin menüleri okuyunca ben çok yemişim diyorum kendi kendimeakşam yememek lazım aslında en güzeli..ama sporda çok yoruluyorum ve çok aç hissediyorum kendimi.meyve ya da salata yiyorum
Canım bende çalışıyorum. Evet zor oluyor vakit bulmak ama zamanla düzenini oturtursun belkide yaparsınkızlar ev işi de spordan sayılır mı? ben iş çıkışı spor yapamıyorum.bşr an önce eve gidip oğlumu almam gerekli.şimdi biraz biraz akşamları da dip temel temizlik kısmını halletmeye çalışıyorum.
daha sonraları leslie videoları ile evde yürürüm ama şimdi iş yapmam gerekli.
bu arada da işyerinde bugün 500 ip atlayarak başladım.inşallah motivasyonumu yakalarsam iyi olacak
bu hafta böle aprilim azim ettim :)Canım çok az yemissin dün
O yanlış akşam yemeği yemeden olmaz! Yiyeceksin ama gec olmayacak 8 i gecmezse iyidir.
Canım bende çalışıyorum. Evet zor oluyor vakit bulmak ama zamanla düzenini oturtursun belkide yaparsın
Hırs iyidir iyibu hafta böle aprilim azim ettim :)
Hoş geldin.Bence tam kararında yemişsin.İnşallah sporada zamanın olursa iyi kilo verirsin.Boy ve kilo kaçtı?günaydın bayanlar .sağlıklı huzurlu günler dilerim.
dünkü menümü yazarak yorumlarınızı bekliyorum.yavaş yavaş azaltmayı düşünüyorum.
sabah :
1 haşlama yumurta - yarım dilim ekmek-bir kaşık lor peyniri - domates salatalık -3 zeytin
öğlen :
bir kaşık bulgur pilavı - 3-4 kaşık türlü yemeği - yoğurt
ara:
iki kaşık yoğurt içine yarım kaşık yulaf kepeği
akşam:
fırın balık-salata
ara:
iki keçi boynuzu
gece:
pulbiberli iki kaşık yoğurt
vay yazarken yoruldum.ne çok yemişim
O kaçamaklar olmasa mezun olmuştuk.Gunaydin cnm
Gunaydin kaptanim
Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorum
Ketejonik protein diyeti gibi mi? Bende 5 günlük detoks yapacağım spor ile birlikte bakalım fark olacak mı?ketojenik diyet yapıyorum kızlar. 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ve artık 65 altına inmem lazımmm
Akşam hafif bir şeyler yeseydin.Diyetisyen menüsü sana çok gelecek :)Dunku menum
Sabah10.30
İki fincan cay
Bi kasik omlet
Bi dilim k ekmek
Bi kasik yogurt
3 lt su
Plates+30.mekik yaptim
Ohh her şey mükemmel.kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah 9,00 2 dilim peynir,domates,5 zeytin,dere otu
öğle 12,00 2 haşlanmış yumurta,roka,tere,domates,zeytin,peynir 3 dilim,dere otu (otluyorum bildiğiniz)
akşam spordan sonra da haşlanmış tavuk ve yoğurt yerim sanırım
spor 7 km yürüyüş
2 lt su
Gel gel bizim gruba sohbet lazım.Oğlun kaç yaşında?Benim de iki oğlum var.saol aslında gunduz devamlı masa başındayım ama henüz aranızda yeni olduğum için kaynaşana kadar her konuya karışamıyorum ama devamlı bakınık durumdayım :)
Hoş geldin.Bence tam kararında yemişsin.İnşallah sporada zamanın olursa iyi kilo verirsin.Boy ve kilo kaçtı?
Gel gel bizim gruba sohbet lazım.Oğlun kaç yaşında?Benim de iki oğlum var.
Hosgeldiinnn.. Ben bekarlardan biriyim cocukum yok :) takima yeni girdim sayilir.. Burasi keyifli bi yer hep gel, sık gel :)hoşbuldum teşekkürler.170 boyum 89 kilom var.bu arada da yaş 37 .
allah bağışlasın hepimizin evlatlarını .oğlum 3,5 yaşında
sizinkiler kaç yaşlarındalar.
Boyun güzellllhoşbuldum teşekkürler.170 boyum 89 kilom var.bu arada da yaş 37 .
allah bağışlasın hepimizin evlatlarını .oğlum 3,5 yaşında
sizinkiler kaç yaşlarındalar.
Gunaydin cnm
Gunaydin kaptanim
Bende de spor var ama ara kacamaklarim da var napcm ben o kacamklari bu yuzden cok yavas kilo veriyorum
Geçmiş olsun canım kuzuya. Ve başarılar Rabbim zihin açıklığı versin İnşaAllah.Sabahtan beri dışarıdayım.Büyük oğlumun boğazı iltihaplandı.Allahtan şimdi oldu,sınavı var haftaya.Şu teogu atlatsak bende rahatlayacağım.Daha yeni oturdum,ev dandini.Şimdi 20 dakika eliptik,5 dakika da hiit yapıp evde koşturmaya başlayacağım. Bugün kaçamaksız gidiyorum şükür.
Çıtır bekarHosgeldiinnn.. Ben bekarlardan biriyim cocukum yok :) takima yeni girdim sayilir.. Burasi keyifli bi yer hep gel, sık gel :)
Hosgeldiinnn.. Ben bekarlardan biriyim cocukum yok :) takima yeni girdim sayilir.. Burasi keyifli bi yer hep gel, sık gel :)
Boyun güzellllMaşallah prense, bende 35 yasındayım 9 senelik evliyim çocuk yok henüz. Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyorum. Sen ne iş yapıyorsun?
Hoşgeldin öncelikle kendini biraz tanıtırmısın?Merhabalar bende geldim. Evet nasıl başlıyoruz.
bekarlık sultanlık boşver.gelirim valla.inşallah kilolarda gider
bende ziraat mühendisiyim .sürücü kursu müdürlüğü yapıyorum.
akşamları internete girme şansım pek olamıyor ama gündüz sık sık geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?