evet bakalım yarın ne dıyecek dytsyen :)Hoş geldin.Bence tam kararında yemişsin.İnşallah sporada zamanın olursa iyi kilo verirsin.Boy ve kilo kaçtı?
O kaçamaklar olmasa mezun olmuştuk.
Ketejonik protein diyeti gibi mi? Bende 5 günlük detoks yapacağım spor ile birlikte bakalım fark olacak mı?
Akşam hafif bir şeyler yeseydin.Diyetisyen menüsü sana çok gelecek :)
Ohh her şey mükemmel.
Gel gel bizim gruba sohbet lazım.Oğlun kaç yaşında?Benim de iki oğlum var.
Canm daha once de sormustum ama gozunden kacti herhalde..İyi akşamlar herkese bugün diyetisyene gittim. 15 gun onceki gittiğimde 76.5 çıkmıştım. Bu sefer 75.6 çıktım. 1 kilo vermişim. Ayrıca 1.7 kg yağdan gitmiş. 700 gr ı yağı kasa cevirmisim. Diyetisyene göre 2 ayda 7 kilo başarı ama ben nedense çok memnun değilim sonuçtan . Ramazana şurada ne kadar kaldı ki.
Bence de çok iyi gitmiş, sağlıklı olarak eski kilona dön de sen gerisini düşünme canım. Önemli olan o miktar değilİyi akşamlar herkese bugün diyetisyene gittim. 15 gun onceki gittiğimde 76.5 çıkmıştım. Bu sefer 75.6 çıktım. 1 kilo vermişim. Ayrıca 1.7 kg yağdan gitmiş. 700 gr ı yağı kasa cevirmisim. Diyetisyene göre 2 ayda 7 kilo başarı ama ben nedense çok memnun değilim sonuçtan . Ramazana şurada ne kadar kaldı ki.
Sabah 8 den. Aksm 5 e kadar hic acikmadin mi senSlm kızlar birkaç gündür menu paylaşamiyorum. .Okulda 23 nisan etkinlikleri var. Öğleden sonraları çok yorucu geçiyor. Eve gelince de sağolsun kızım rahat bırakmıyor ..Sonunda siziyorum gunlerdir..Neyse bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 bardak ılık limonlu su
8.00 kahvaltı
Az peynir
7 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
Aksam 17.00
Taze fasulye başlaması
Yoğurtlu kuru biber kavurması
3 lt su
Yeşil cay
Spor yok
Gunaydin kaptanimmmmmGünaydınnnnn
Yerim senin bu pozitifliginiBence de çok iyi gitmiş, sağlıklı olarak eski kilona dön de sen gerisini düşünme canım. Önemli olan o miktar değilevet az kaldı ramazanda ne yapacağız bakalım, dahada dikkatli olmalıyız.
HosgeldinnnnMerhabalar bende geldim. Evet nasıl başlıyoruz.
Ooooo super afiyet olsunŞimdi çorbamı yapiyorum
Bir kase yoğurt içine bir salatalık doğrayıp pul biberli naneli
İki dilim kepekli etimek yiyeceğim oldu bitti akşam yemeğim:)))))
Yine de iyi cnmİyi akşamlar herkese bugün diyetisyene gittim. 15 gun onceki gittiğimde 76.5 çıkmıştım. Bu sefer 75.6 çıktım. 1 kilo vermişim. Ayrıca 1.7 kg yağdan gitmiş. 700 gr ı yağı kasa cevirmisim. Diyetisyene göre 2 ayda 7 kilo başarı ama ben nedense çok memnun değilim sonuçtan . Ramazana şurada ne kadar kaldı ki.
Karis canm karis aramiza sorun yoksaol aslında gunduz devamlı masa başındayım ama henüz aranızda yeni olduğum için kaynaşana kadar her konuya karışamıyorum ama devamlı bakınık durumdayım :)
Dikkat et sutun azalmasin dabu hafta böle aprilim azim ettim :)
Ayyyyy benim de basimaHırs iyidir iyiOyyyyy tüm takımın başına İnşaAllah!
gecmis olsun arkadasimSabahtan beri dışarıdayım.Büyük oğlumun boğazı iltihaplandı.Allahtan şimdi oldu,sınavı var haftaya.Şu teogu atlatsak bende rahatlayacağım.Daha yeni oturdum,ev dandini.Şimdi 20 dakika eliptik,5 dakika da hiit yapıp evde koşturmaya başlayacağım. Bugün kaçamaksız gidiyorum şükür.
Güzellll :))))Dunku mnm
Kahvalti 2 ymk ks yulaf ezmesi tarcin 1 su bard kefir
Ara. 1 armut.yesil cy.form cy
Ogle 2 yumurtali omlet salata 2 ksk yogurt.1 dilim tam bugday
Ara 4 gunkurusu.
Aksm 1 tabak soguk yarmali ayranli corba.salata
Ara 1 tam bugdy uzerine 1 cy findik ezmesi
2 lt su.
30 dk sabah yuruyus
He heee çok alakasız bir iş yapıyorsun :))) oda güzelmiş. İzmirdesin sanırım bende İstanbul'da
Tamam canım gelde, istediğin zaman gel. Sende bir görünüp kaybolanlardan olma
meyve ve salatadan bişey olmaz canm ye ben öğle yemegımden önce yapıyorum sporu sonra yıyıorum dun de öğlen yemegını 4te yedım aslında öğle aksam arası bişey oldu ondan yemedım
Sabahtan beri dışarıdayım.Büyük oğlumun boğazı iltihaplandı.Allahtan şimdi oldu,sınavı var haftaya.Şu teogu atlatsak bende rahatlayacağım.Daha yeni oturdum,ev dandini.Şimdi 20 dakika eliptik,5 dakika da hiit yapıp evde koşturmaya başlayacağım. Bugün kaçamaksız gidiyorum şükür.
dünkü menüm :
sabah 9:
bir dilim ekmek , 3 zeytin , domates salatalık ve bir kaşık lor peyniri
öğlen 12:
2 kase mercimek çorbası
saat 5 :
3-4 kaşık türlü
akşam 8:
3-4 kaşık yoğurtlu pancar kavurma
saat 11 de:
2-3 kaşık yoğurt
3 lt su ve 900 ip atlama
kızlar su marketlerde belki görmüşsünüzdür.malatya pazarının küçük atıştırmalıkları var.sağlıklı atıştırmalık diye geçiyo üstünde kalorileri yazıyor.kuruyemiş ve kuru meyve.onlardan aldım spora gitmeden acıkınca yiyorum en kalorilisi 177 diğerleri de 85 100 kalori civarında..zaten onu sporda yakıyorumdur da..siz ne düşünüyorsunuz kuruyemiş konusunda zaten hiç karbonhidrat almıyorum gün içince kuruyemiş ve kurumeyveden bişey olmaz sanırım bir avuc kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?