Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar herkes iyi mi?
İyiyim canım gün bitsede eve gitsek yarın annem ameliyat olacak biraz endişeliyiz. Hayırlısıyla olsa da bitse. Sen nasılsın napiyosun?
Canım tabiki yiyebilirsiniz. Ama miktara dikkat ben ara öğünlerimde yiyorum zaten genelde. Hatta şuan da süt ve iki ceviz yedim :)))))

Tatlım biraz az gibi olmuş. Ara öğünlere de önem ver. Ana öğünleride geçiştirme ok doyur karnını canım.

aksine diyetlerde ceviz fındık leblebi kuru üzüm gibi kuruyemişleri ara öğünlerde tavsiye ediyorlar.kahvenin yanında yenen lokum drajelerden çok çok daha yararlılar :) .afiyet olsun ...

teşekkür ederim kızlarrrrr akşam üstü yiyorum o zaman..enerji de veriyor hem spor öncesi leyla gibi gidiyordum önceden spora :)

kızlar spor sonrası içilen bir bardak diyet süt yağ yakımını hızlandırıyormuş.kilo vermeye faydalıymış .bilginize :)

hemen dünkü menümü yaz<ayım
08:00 1 çay kaşığı tereyağıyla 2 yumurta omleti
12:00 3 köfte, yarım tabak z. yağlı taze fasülye
17:00 sade nescafe 3 ceviz
19:00 tavuk kavurma yarım tabak, salata
su:2 lt
spor x body ye gittim demo dersine 20 dk: 400-500 kaloriymiş

Yaaaa süper geçmiş günün bravo babyyy

x body ye gittim demo dersine..ems ya da bilinen adıyla fit in time..
ıslak bir kıyafet giydiriyorlar ve kaslara elektrik uyarısı veriyorlar. sonra çok bazal hareketler yaptırıyorlar mesle asquat, zıplama, mekik gibi .. 20 dk sürüyor 2-3 saat koşmuş gibi kalori harcatıyormş..
spor bittiğinde deli gibi ter atmıştım . sevdim bunu..
elektrik dediğime bakmayın hani şu zayıflama kemerleri var ya titreşimli ona benziyor verilen elektrik..
10 seansı 650, 16 seansı kampanyalı 1150 dedi..
eşimi kandırabilirsem 10 seans gitmek istiyorum

Selam toktorcummmm nasılsın napıyorsun??
iyidir kuşum.. kızım ateşlendi gece uykusuzum biraz..
regl olackmışım gibi belirtiler var umarım bugün olurum.. cumartesi abiye bakmaya gidicem çünkü, ödemim biraz azalır o aman kjadar
sen nasılsın kuzumm

Evet biliyorum şuanda iki arkadaşım gidiyor ona,haftada bir kez bile yeterliymiş. Çok memnunlar sadece göbekten kurtulmak istiyorlar bakalım sonuç ne olacak?

Bende iyiyim canım, annem yarın ameliyat olacak göğsünün yan tarafında ve sırtında yağ bezeleri var onları alacaklar. Onun endişesi var işte onun haricinde iyi herşey. Geçmiş olsun prensese.

Dilerim en güzel abiyeyi alırsın şekerim şans senle olsun.

geçmiş olsun kuzumm inşallah temiz çıkar sonuçları..

Evet biliyorum şuanda iki arkadaşım gidiyor ona,haftada bir kez bile yeterliymiş. Çok memnunlar sadece göbekten kurtulmak istiyorlar bakalım sonuç ne olacak?
sizin için 16 seansta kesin çözüm dedi bana halükaaa bir ficudum olacakmış.. duy da inanmaaa..
10 seans yeter yavv manken olmuycam yaa

geçmiş olsun kuzumm inşallah temiz çıkar sonuçları..
İnşaAllah canım saolasın.
sizin için 16 seansta kesin çözüm dedi bana halükaaa bir ficudum olacakmış.. duy da inanmaaa..
10 seans yeter yavv manken olmuycam yaa
İnan inan senin neyin eksik kuşum ayyy gitsinde 10 seansta gitsin. Sanada haftada bir yada iki kez mi gel dedi ? Aralıkları nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…