- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kesinlikle canım ama az miktarda olacak tabikiaksine diyetlerde ceviz fındık leblebi kuru üzüm gibi kuruyemişleri ara öğünlerde tavsiye ediyorlar.kahvenin yanında yenen lokum drajelerden çok çok daha yararlılar :) .afiyet olsun ...
İyiyim canım gün bitsede eve gitsek yarın annem ameliyat olacak biraz endişeliyiz. Hayırlısıyla olsa da bitse. Sen nasılsın napiyosun?selam kızlar herkes iyi mi?
Canım tabiki yiyebilirsiniz. Ama miktara dikkatkızlar su marketlerde belki görmüşsünüzdür.malatya pazarının küçük atıştırmalıkları var.sağlıklı atıştırmalık diye geçiyo üstünde kalorileri yazıyor.kuruyemiş ve kuru meyve.onlardan aldım spora gitmeden acıkınca yiyorum en kalorilisi 177 diğerleri de 85 100 kalori civarında..zaten onu sporda yakıyorumdur da..siz ne düşünüyorsunuz kuruyemiş konusunda zaten hiç karbonhidrat almıyorum gün içince kuruyemiş ve kurumeyveden bişey olmaz sanırım bir avuc kadar
Tatlım biraz az gibi olmuş. Ara öğünlere de önem ver. Ana öğünleride geçiştirme ok doyur karnını canım.dünkü menüm :
sabah 9:
bir dilim ekmek , 3 zeytin , domates salatalık ve bir kaşık lor peyniri
öğlen 12:
2 kase mercimek çorbası
saat 5 :
3-4 kaşık türlü
akşam 8:
3-4 kaşık yoğurtlu pancar kavurma
saat 11 de:
2-3 kaşık yoğurt
3 lt su ve 900 ip atlama
aksine diyetlerde ceviz fındık leblebi kuru üzüm gibi kuruyemişleri ara öğünlerde tavsiye ediyorlar.kahvenin yanında yenen lokum drajelerden çok çok daha yararlılar :) .afiyet olsun ...
Teşekkürlerkızlar spor sonrası içilen bir bardak diyet süt yağ yakımını hızlandırıyormuş.kilo vermeye faydalıymış .bilginize :)
Yaaaa süper geçmiş günün bravo babyyyhemen dünkü menümü yaz<ayım
08:00 1 çay kaşığı tereyağıyla 2 yumurta omleti
12:00 3 köfte, yarım tabak z. yağlı taze fasülye
17:00 sade nescafe 3 ceviz
19:00 tavuk kavurma yarım tabak, salata
su:2 lt
spor x body ye gittim demo dersine 20 dk: 400-500 kaloriymiş
Selam toktorcummmm nasılsın napıyorsun??selam minnoşlaaarrr
iyidir kuşum.. kızım ateşlendi gece uykusuzum biraz..Selam toktorcummmm nasılsın napıyorsun??
Evet biliyorum şuanda iki arkadaşım gidiyor ona,haftada bir kez bile yeterliymiş. Çok memnunlar sadece göbekten kurtulmak istiyorlar bakalım sonuç ne olacak?x body ye gittim demo dersine..ems ya da bilinen adıyla fit in time..
ıslak bir kıyafet giydiriyorlar ve kaslara elektrik uyarısı veriyorlar. sonra çok bazal hareketler yaptırıyorlar mesle asquat, zıplama, mekik gibi .. 20 dk sürüyor 2-3 saat koşmuş gibi kalori harcatıyormş..
spor bittiğinde deli gibi ter atmıştım . sevdim bunu..
elektrik dediğime bakmayın hani şu zayıflama kemerleri var ya titreşimli ona benziyor verilen elektrik..
10 seansı 650, 16 seansı kampanyalı 1150 dedi..
eşimi kandırabilirsem 10 seans gitmek istiyorum
Bende iyiyim canım, annem yarın ameliyat olacak göğsünün yan tarafında ve sırtında yağ bezeleri var onları alacaklar. Onun endişesi var işte onun haricinde iyi herşey. Geçmiş olsun prensese.iyidir kuşum.. kızım ateşlendi gece uykusuzum biraz..
regl olackmışım gibi belirtiler var umarım bugün olurum.. cumartesi abiye bakmaya gidicem çünkü, ödemim biraz azalır o aman kjadar
sen nasılsın kuzumm
geçmiş olsun kuzumm inşallah temiz çıkar sonuçları..Bende iyiyim canım, annem yarın ameliyat olacak göğsünün yan tarafında ve sırtında yağ bezeleri var onları alacaklar. Onun endişesi var işte onun haricinde iyi herşey. Geçmiş olsun prensese.
Dilerim en güzel abiyeyi alırsın şekerim şans senle olsun.
sizin için 16 seansta kesin çözüm dedi bana halükaaa bir ficudum olacakmış.. duy da inanmaaa..Evet biliyorum şuanda iki arkadaşım gidiyor ona,haftada bir kez bile yeterliymiş. Çok memnunlar sadece göbekten kurtulmak istiyorlar bakalım sonuç ne olacak?
İnşaAllah canım saolasın.geçmiş olsun kuzumm inşallah temiz çıkar sonuçları..
İnan inan senin neyin eksik kuşumsizin için 16 seansta kesin çözüm dedi bana halükaaa bir ficudum olacakmış.. duy da inanmaaa..
10 seans yeter yavv manken olmuycam yaa
haftada 2 seans dediİnşaAllah canım saolasın.
İnan inan senin neyin eksik kuşumayyy gitsinde 10 seansta gitsin. Sanada haftada bir yada iki kez mi gel dedi ? Aralıkları nasılmış?
Karatay diyeti yapıyorum canım arada en az 6 saat geçmesi gerekiyor..Arada bol su ve bitki çayı ve yeşil çay iciyorumSabah 8 den. Aksm 5 e kadar hic acikmadin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?