Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizar bugun uce kadar cok yogundum giremedim sarj da yoktu zaten pcnin de basini yedim su dktum acilmiyo neyse :)
Diyetisyene gittim iyi ki gitmisim megerse ben beslenmiyormusum
İceri girmeden kadin degerlrime ve vucut analizime bakmis hemrn saymaya basladi sabah yorgun kalkiyorsun sabah kahvaltilarini yapmiyorsun ara ogunlrri atliyosun meyve yemiyosun miden asiri genislemis kaburga kemiklerin acilmis miden hem bagirsaklara hem akcigerlere hem de kalbe baski yapoyor rahatsizlanmiyor musun dedi evet arada kalp carpontim oliyor dedim bundan iste dedi.. Hersey duEleck merak etmw dedi
Kahvaltiyi erken yapman erek bizim metabolzmamiz sabah sekiz aksam sekiz calisiyo onun disinda yediklerin hep yaga donusur ki donusmus dedi insulin direnci cikti bi de..
Yememem gereken herseyu yiyormusim bunlar da benm basen karin bel ve kollarimda toplaniyomus yag olarak mesela domates asiti bana zaraliis cig hali..tavuk tarcin kekeik muz kepekli urunler kahve cikolata maydanoz daha bicok sey zararliymis .
Uzattim nryse :) pazartesi tekrar gidic kontrollerim iki gumde bir olcak diyet vermiyorum duzenli nasil beslenilir pnu ogreticem dedi ok dedim bakalim yarin basliyorum neler olacak :)

çok iyi yaptın tabii ki gitmekle.. york testi mi yaptırdın nereden bildi nelerin zararlı olduğunu?

Bence de çok iyi gitmiş, sağlıklı olarak eski kilona dön de sen gerisini düşünme canım. Önemli olan o miktar değil evet az kaldı ramazanda ne yapacağız bakalım, dahada dikkatli olmalıyız.
Kesinlikle canim. benim ramazan sonrasında da kuzenimin düğünü var. Zayıflamam ve sikilasmam şart en acilinden. Bu arada üçüncü haftamdayim sporda. Kilo kaybi olarak birsey yok henüz. Ramazan a kadar devam edicem inş.

Estağfurullah cevapalmayi unutmuş olmalıyım afedersin. Ben yaşadığım sehirde özel hastanede diyetisyene gidiyorum 30 tl veriyorum. Ayrıca kan tahlilleri paralı 50 lira vermiştim en son. Şeker kolestrol hormon testlerine bakılmisti. Bana bi kaç sayfalık Liste verdi. Orada neyim ne yeröne geçtiği yazıo. Örneğin 1 dilim ekmek yerine ne geçer ya da meyve porsiyonunda 1 orta boy elma yerine kaç çilek yemeliyim gibi. Anlayacagin Kendim menu oluşturuyorum. Kesinlikle spor öneriyor hafta da 5 gün 1 saat en az olmak şartıyla. 3 litre su şartı da var. Aynı zamanda ben süt olsun diye diye yedikçe yemisim kolesterol 250 260 lara kadar çıkmıştı
Onun içinde bana krilom diye bir kapsül yazmıştı 70 lira 3 kutu kullandım
Kolesterol suan normale düştü çok şükür
Aynı zamanda diyetisyen bana Liste vermişti oraya her gün yediklerimi ictiklerimi sporumu hepsini yazıyorum
Ayrica muhakkak da haftalık 70000 adım atmami söylemişti. Benim süt ile ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükür. Zaten kızım da 14.5 aylık oldu eskisi kadar emmiyor.

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun iyi ki gitmiş sin

Çok çok geçmiş olsun iyi ki gitmiş sin
:) olsun canm ne demek bazen ben de cevaplayackken bisey karisiyor yada gorsugum haldr yazamiyorym oluyo oyle ben merak ettigim icin israrla sordum :)
Sagol canm..
Brn bebegini 4.5 aylik anlamisim canm ondan merak etmistim en cok da sagol yazmisssin uzun uzun :)

Canım neler neler demiş öyle iyiki gitmişsin. Bir öyle diyetisyen bulamadık inceleyen, ve iki günde bir çağırması da ilginç çok iyi. Burada bende gidecektim ama 3 haftada bir çağırıyor ve randevuyu kendimiz alıyoruz hatta alamadım o kadar dolu ki! Liste veriyor gönderiyor oysaki
çok iyi yaptın tabii ki gitmekle.. york testi mi yaptırdın nereden bildi nelerin zararlı olduğunu?
Dimi ama neler bilmiş

Durumu o kadr vahim gordu demek ki :) umitliyim canm guzel sonuclar alicam bundan ben.. Sen hedefine ulastin aprilcim darisi bize :)

Çok sağol canm benim teşekkür ederim
Ben bitliste oturuyorum burda gosterebilecegim bu bölüm çocuk doktoru yok ankarada doktor araştırdık bulduk bitane görüştük en kisa zamanda oraya götürmeyi düşünüyoruz.

günaydın bayanlar

haala birden nasıl soğudu hayret vallahi.rüzgar fırtına sabaha kadar uyuyamadım.

gelelim dünkü menüme:

sabah 9:
iki haşlama yumurta , bir dilim ekmek , domates salatalık

ara:
3 keçi boynuzu

öğlen 1:taze fasulye ve birkaç kaşık bulgur pilavı,cacık

ara:
bir avuç leblebi

akşam 8:
bir tabak bakla yemeği,küçük kase yoğurt

gece:bir kase cacık

3 lt su,bitki çayı,spor yok (oğlumla alışveriş yaklaşık iki saat spordan sayılmaz galiba)

Dunku mnm kahvalti 2 ymk yulaf ezmesi 1 su brd kefir tarcin.
Ara 1 kucuk armut
Ogle 2 yumurtali omlet1 dilim tam bugday ekmegi.salata
Ara 4 gunkurusu
Aksm 4 etsiz cig kofte marul domates 3 ksk yogurt.1 dilim ekmk.1.5 ymk ks humus
Ara 2 ymk ks yogurt.1 lmon.zerdcal karisimi yatmadan once
Su 2 lt spor 30 dk sabah yuruyus

selam kızlar nasılsınız?ben sonunda regl oldum ama burnumun ortasında devasa büyük sivilce çıktı.hatta çıban gibi sivilce de değil şiş mor tuhaf..sırtımda da aynısı var..keyfim kaçtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…