Hoşbulduk. 27 yaşındayım.2 yıllık evliyim. Özel bir şekilde insan kaynaklarında çalışıyorum. Aynı zamanda bu sene kayıt oldum. Dışardan Çocuk Gelişimi okuyorum. Aynı zamanda KPSS sınavına hazırlanıyorum. O nedenle mayıs 22ye kadar spor yapamayacağım. Şuan 74 kiloyum. 77 kiloydum 3 kg sadece abur cuburu keserek verdim. Oda aslında kilo değil vücudumdaki şişkin gitti. Nasıl ilerliyoruz peki her gün yediklerimizi mi paylaşıyoruz?Hoşgeldin öncelikle kendini biraz tanıtırmısın?
Dunku mnm kahvalti 2 ymk yulaf ezmesi 1 su brd kefir tarcin.
Ara 1 kucuk armut
Ogle 2 yumurtali omlet1 dilim tam bugday ekmegi.salata
Ara 4 gunkurusu
Aksm 4 etsiz cig kofte marul domates 3 ksk yogurt.1 dilim ekmk.1.5 ymk ks humus
Ara 2 ymk ks yogurt.1 lmon.zerdcal karisimi yatmadan once
Su 2 lt spor 30 dk sabah yuruyus
Hoşbulduk. 27 yaşındayım.2 yıllık evliyim. Özel bir şekilde insan kaynaklarında çalışıyorum. Aynı zamanda bu sene kayıt oldum. Dışardan Çocuk Gelişimi okuyorum. Aynı zamanda KPSS sınavına hazırlanıyorum. O nedenle mayıs 22ye kadar spor yapamayacağım. Şuan 74 kiloyum. 77 kiloydum 3 kg sadece abur cuburu keserek verdim. Oda aslında kilo değil vücudumdaki şişkin gitti. Nasıl ilerliyoruz peki her gün yediklerimizi mi paylaşıyoruz?
selam arkadaşlarrr.. en sonunda regl oldum ..
Geçmiş olsun paşaya, çabucak iyileşsin İnşaAllah. Benimde annem bugün oldu ameliyat sizede geçmiş olsun.Merhaba kizlar bu ara yazamadimApriL_2007 kaptanın çok özür dilerim valla ya vaktim olmadı oğlan hala rahatsız kayinpederim ameliyat oldu üstüne netim bitti beni bu hafta affetseniz 27 sinde netim başlıyo
Ayyyy alemsin minnoşselam kızlar nasılsınız?ben sonunda regl oldum ama burnumun ortasında devasa büyük sivilce çıktı.hatta çıban gibi sivilce de değil şiş mor tuhaf..sırtımda da aynısı var..keyfim kaçtı..
Evet canım hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Aktif ol, her cuma sabahı kilo bildiriminde bulunmayı unutma bu kadar şimdilikHoşbulduk. 27 yaşındayım.2 yıllık evliyim. Özel bir şekilde insan kaynaklarında çalışıyorum. Aynı zamanda bu sene kayıt oldum. Dışardan Çocuk Gelişimi okuyorum. Aynı zamanda KPSS sınavına hazırlanıyorum. O nedenle mayıs 22ye kadar spor yapamayacağım. Şuan 74 kiloyum. 77 kiloydum 3 kg sadece abur cuburu keserek verdim. Oda aslında kilo değil vücudumdaki şişkin gitti. Nasıl ilerliyoruz peki her gün yediklerimizi mi paylaşıyoruz?
ohhhh mis darısı başıma çok geçti Çokkkselam arkadaşlarrr.. en sonunda regl oldum ..
İnşaAllahKizlar ben de regl oldum bugun fazla bisey yemedim insallah yarin + cikmam
Ay april guldurdun beniİnşaAllahdiyetisyen gülü
Vallahi değişik diyetisyenmiş.Yrme konusunda bizde sana az yediğini söylemiştik.İnşallah güzel sonuç alırsın.Bizi de bilgilendir afrodit.Canım neler neler demiş öyleiyiki gitmişsin. Bir öyle diyetisyen bulamadık inceleyen, ve iki günde bir çağırması da ilginç çok iyi. Burada bende gidecektim ama 3 haftada bir çağırıyor ve randevuyu kendimiz alıyoruz hatta alamadım o kadar dolu ki! Liste veriyor gönderiyor oysaki
Dimi ama neler bilmiş
günaydın bayanlar ilk cuma bildirimimi yapıyorum
88,45 kg
hayırlı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?