Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin öncelikle kendini biraz tanıtırmısın?
Hoşbulduk. 27 yaşındayım.2 yıllık evliyim. Özel bir şekilde insan kaynaklarında çalışıyorum. Aynı zamanda bu sene kayıt oldum. Dışardan Çocuk Gelişimi okuyorum. Aynı zamanda KPSS sınavına hazırlanıyorum. O nedenle mayıs 22ye kadar spor yapamayacağım. Şuan 74 kiloyum. 77 kiloydum 3 kg sadece abur cuburu keserek verdim. Oda aslında kilo değil vücudumdaki şişkin gitti. Nasıl ilerliyoruz peki her gün yediklerimizi mi paylaşıyoruz?

omlet çok iyi oluyor hem lezzetli hem doyurucu.afiyet olsun

hoş geldin. bende yeniyim senin gibi.evet her gün bir önceki günün menüsünü paylaşıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyruz.ayrıca haftada bir gün tartı günü

selam arkadaşlarrr.. en sonunda regl oldum ..

selam haydi gözün aydın

Merhaba kizlar bu ara yazamadim ApriL_2007 kaptanın çok özür dilerim valla ya vaktim olmadı oğlan hala rahatsız kayinpederim ameliyat oldu üstüne netim bitti beni bu hafta affetseniz 27 sinde netim başlıyo
Geçmiş olsun paşaya, çabucak iyileşsin İnşaAllah. Benimde annem bugün oldu ameliyat sizede geçmiş olsun.

Tamam idare ederim de, tatlım yarın cuma tartı günü kilonu mutlaka bildir gerisi önemli değil. Sabah ilk iş aç karnına tartıya çık ve buraya yaz
selam kızlar nasılsınız?ben sonunda regl oldum ama burnumun ortasında devasa büyük sivilce çıktı.hatta çıban gibi sivilce de değil şiş mor tuhaf..sırtımda da aynısı var..keyfim kaçtı..
Ayyyy alemsin minnoş patlat gitsin
Evet canım hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Aktif ol, her cuma sabahı kilo bildiriminde bulunmayı unutma bu kadar şimdilik
selam arkadaşlarrr.. en sonunda regl oldum ..
ohhhh mis darısı başıma çok geçti Çokkk yine düzensizlik vurdu beni bu ay!

Dunku menum
Sabah
Domatesli yumurta sahanda 1 yum ile
Bir dilim ekmek
İki bardak cay

Oglen
Uc kasik pirasa yemegi
Bes tane sivri biber

Aksam
Bir porsiyon makarna

2 lt su icebildim anca diyetisyen yudum yudum iceceksin yarim lt suyu uc saatte tuket on dkda bir yudum dedi r uc ltye zaman kalmiyo :)
Bol bol kosturmaca oldu dun sporum :)

Vallahi değişik diyetisyenmiş.Yrme konusunda bizde sana az yediğini söylemiştik.İnşallah güzel sonuç alırsın.Bizi de bilgilendir afrodit.
ApriL_2007 geçmiş olsun annen ne ameliyatı oldu?

Günaydın ApriL_2007 canm annen için geçmiş olsun şimdi eşimde bağlanıyorum bildirim yapıp çıkayım
Malesef kilom sabit 64.2
Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ederim

kızlar kilo bildirimi yapayım

geçen hafta 76,00 kg

bu hafta 75,40 kg

fark :-600 gr

regl olduğumdan artı çıkarım diye çok korkuyordum spor yapınca işe yaradı.

***1.Takım 462. Etap ***

ApriL_2007 (62.7///%)
afrodit26 (67.2///%)
gulfuren(55///%)
ispanyol (68.2///%)
kanikey (57///%
Keten prenses (66.5///%)
sevilay 80 (72.7///%)
Sevim_mrt (77.2///%)
meryemyalcin3546 (75.8///%)
selma_23_02 (63.5///%)
tektas (70///%)
Merops (76///%)

Semira90 (64.2///%

1.Takım Ortalaması:%

Kızlar siz kilolarınızı yazın ben sonra eklerim. Şimdi annemin çıkış işlemlerini yaptırıyoruz. Yoğunum biraz geleceğim sonra

"**1.Takım 462. Etap ***

ApriL_2007 (62.7///%)
afrodit26 (67.2///%)
gulfuren(55///%)
ispanyol (68.2/67.3/0.9/%1.32)
kanikey (57///%
Keten prenses (66.5///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.7///%)
Sevim_mrt (77.2///%)
meryemyalcin3546 (75.8///%)
selma_23_02 (63.5///%)
tektas (70///%)
Merops (76/75.4/0.6/%0.79)
Semira90 (64.2///%)kilosu sabit

1.Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…