canım benimm tekrar geçmiş olsun.. sen işlerine bak biz burdayızzKızlar siz kilolarınızı yazın ben sonra eklerim. Şimdi annemin çıkış işlemlerini yaptırıyoruz. Yoğunum biraz geleceğim sonra
gecmis olsun canim yeni gordum nasilsin ameliyat nasil gecti iyidir umarim ben bu ara yogunum isten ayrildim hatta oglum dis cikarmaya calisiyo cok huysuz sureklli ates kusma vs. artik evde olup onla zaman gecircem kilom ayni 59,1 falan o aralarda 100- 200 gr inip cikiyo ama her goren artacagina gitgide zayiflamissin diyorlar icten ice mutlu oluyorum tabi :) ama pek yeme istegim yok hele tatlilari agzima alamiyorum huyum suyum deisti yeme istegim varken azda olsa kacamak yapmak beni cok mutlu ederdi yakinlara o gunlere donerim zaten eminim :)Bende iyiyim canım, annem yarın ameliyat olacak göğsünün yan tarafında ve sırtında yağ bezeleri var onları alacaklar. Onun endişesi var işte onun haricinde iyi herşey. Geçmiş olsun prensese.
Dilerim en güzel abiyeyi alırsın şekerim şans senle olsun.
inşallah 50 leri de görürsün canımmmBende durumlar malesef cok iyi degil. Yogunluktan spora vakit bulamiyorum. Yine de 69lari gormek guzel. Gecen hafta 70.0 bu hafta 69.8 fark 200 gr..Opuyorum kislarrr
ooo maaşallah iyi gidiyorsun canımİyi akşamlar herkese 75.0 kilom
canımm teşekkürler..regl olmasam daha çok gidecekti.. ketojenik diyet yapıyorum 1 haftadır ..bunla gidicem biraz bakalım en azından 65 altına inene kadar..ispanyol yuzden muhtesem tebrikler kuzucum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?