Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün görümcemin doğumgünü pasta alıp annemlere gidicem veeee o pastadan bir çatal bile yemiycemmmm..
Bende olsaydım yemezdim. Afferim diyet arkadaşım. ayrıca emeğine sağlık ben yokken yardımın icin kuzum ben geldim listeyi toparlayayım grsrz.

***1.TAKIM 462.ETAP***
ApriL_2007 (62.7///%)kilosu sabit
afrodit26 (67.2/66.5/0.7/%1.04)
gulfuren(55/55.5/+0.5/%-0.91)
ispanyol (68.2/67.3/0.9/%1.32)
kanikey (57///%) bildirimde bulunmadı
Keten prenses (66.5///%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü kilosu sabit olduğu için yüzdesi sıfır
sevilay 80 (72.7/73/+0.3/%-0.41)
Sevim_mrt (77.2///%)bildirimde bulunmadı
meryemyalcin3546 (75.8/75/0.8/%1.06)
selma_23_02 (63.5///%)bildirimde bulunmadı
tektas (70/69.8/0.2/%0.26)
Merops (76/75.4/0.6/%0.79)

Semira90 (64.2///%)kilosu sabit

1.Takım Ortalaması:%0.242

Son düzenleme:
Dikkatinize arkadaşlar ;

Mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşımı bundan sonra diskalifiye edeceğim. Malesef sorumluluk sahibi olmamız için şart, kilo veren arkadaşlarımızın emeğine yazık etmek istemiyorum artık. Kilo verin demiyorum, sadece kurallara uymanızı rica ediyorum.

Anlayışla karşılayacağınızı umarak öpüyorum

İyidir şekerim senden naber? Yorulduk biraz ancak fırsat buldum vallahi.

Ortalama yerlerde yine ama çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var onlara ayrı teşekkür ederim kuzummm sanada
Iyidir beybicim ne olsun..Daha iyi de kilo verecegim gunler geliyo..Guzel kilo veren herkese tebrikler

günaydın çıtır kızlar :)

dünkü listemi bildiriyorum:

sabah :9
bir avuç leblebi

saat :11 de
yumurta 1 adet haşlanmış -salatalık-domates-2 parça peynir -ve iki pişi küçük ama :)

(cuma işyerinde bizim bütün kurumlarımız toplanıpdaki elemanlar toplanıp kahvaltı yapıyoruz.haftalık değerlendirme vs o yüzden cuma şaşırıyorum biraz)

saat:5
bir avuç leblebi

akşam 8:
bir tabak haşlama fasulye ve yanında yoğurt

3 lt su,bitki çayları, ve 600 ip atlama

Günaydın güzel canım menün akşam hafif iyi olmuş. Amannn en önemlisi hsonu onuda atlatırsan kacamaksız senden iyisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…