Gunaydiiin apriilGünaydınnnnn beybiler
Nasılsın kuşummmGunaydiiin apriil
Dogru diyosun canm haklisin da disipline almalk sart bizim takimiAyyyy çok heyecanlı, ver ver
mersi şekerim her zaman beklerim yoksaa bilirsiniznapim şekerim önlem almak sart
Canm sabah o saatlerde klkiyorsan ve engelin yoksa kahvaltini 11 e erteleme bence kalkinca leblebi yerine ceviz suyu yada limonlu balli ilik su icebilrisin gun boyu aclik hissini bastrir hem :)günaydın çıtır kızlar :)
dünkü listemi bildiriyorum:
sabah :9
bir avuç leblebi
saat :11 de
yumurta 1 adet haşlanmış -salatalık-domates-2 parça peynir -ve iki pişi küçük ama :)
(cuma işyerinde bizim bütün kurumlarımız toplanıpdaki elemanlar toplanıp kahvaltı yapıyoruz.haftalık değerlendirme vs o yüzden cuma şaşırıyorum biraz)
saat:5
bir avuç leblebi
akşam 8:
bir tabak haşlama fasulye ve yanında yoğurt
3 lt su,bitki çayları, ve 600 ip atlama
Çok güzel bilgiler bunlar teşekkürler AfroditcimDogru diyosun canm haklisin da disipline almalk sart bizim takimi
Canm sabah o saatlerde klkiyorsan ve engelin yoksa kahvaltini 11 e erteleme bence kalkinca leblebi yerine ceviz suyu yada limonlu balli ilik su icebilrisin gun boyu aclik hissini bastrir hem :)
Ara ogun olarak guzel leblebi..
Bir de diyetisyenim bna yemeklerin yaninda yogurt yemek hem yogurdun hem de yenen sebzenin faydalarini notrledigini soyledi yogurdu yemekten yarim saat sonra yiceksin dedi ayran da oyle :)
Iyiyim april sen nasilsiiin. Takim yine firardaNasılsın kuşummm
İyiyim canım bende annemdeyim. Evet haftasonu firarı, ama sert kurallar gelecek kuzum en yakın zamanda. Ne kadar sanal olsada ortam, sorumluluk sahibi olmayan arkadaşlarımızla malesef yollarımızı ayırmak zorunda olacağım.Iyiyim april sen nasilsiiin. Takim yine firarda
İyiyim canım bende annemdeyim. Evet haftasonu firarı, ama sert kurallar gelecek kuzum en yakın zamanda. Ne kadar sanal olsada ortam, sorumluluk sahibi olmayan arkadaşlarımızla malesef yollarımızı ayırmak zorunda olacağım.
Bu bir kişisel ego değil takım insiyatifi önce geldiği için mecburen bunu uygulamak zorundayım
Evet iyi canım, çok az acısı var.Canim ne egosu. Sen fazla fazla tolerans gosteriyorsun. Dedigin gibi bir duzen gelmek zorunda. Hem bu kadar kalabalik hem de bu kadar sessiz grup oldugumuz olmamisti sanki.
annen nasil oldu iyi mi
Sabah pozitifi hoşgeldin, bende keyifteyim. Ama hala ruhum yorgun! Afiyet olsunn .Gunaydinlarr opucuklerr kislar napiyosunuz. Ben hafta sonu tembelligindeyim aman bir keyifli bir keyifli ohhh uzattim ayaklarimi. Sabah guzel bi kahvalti yaptik ev arkadasimla. Simdi de erik yedim bi tane..Oyle takiliyorum kendi halimde..Hepimizin bayrami kutlu olsun bu arada.. Canimiz cigerimiz Atamızı anmadan olmaz ♡
Annecigine gecmis olsun canim. Saglik olsun da dinlenirsin zaman bol.. Hem bu yorgunluklari kalori atımı olarak dusunursek bizim isimize gelen bisey oluyor.. Bugunlerde hareketsizim ama ciddi bi atilim yapicam bir haftaya kadar. Kilolarima da yansiycak isallak masallak :)Sabah pozitifi hoşgeldin, bende keyifteyim. Ama hala ruhum yorgun! Afiyet olsunn .
Oyyyyy bayramımız kutlu ola tabiiiahhhh yıllar önce ne de güzel oynamıştım atabarını çocukluğumun neşesinde. Atam iyiki varmış ne güzel asker.Rabbim izin vermişse bizede anmak düşer tabi.
A afrodit26gulfuren ispanyol @kanikey @keten prenses @sevilay80 @sevim_mrt @meryemyalcin3546 @selma_23_02 T tektas amsterdam12 @Semira90 lütfen üstteki msji okuyunuz!!!
Aaa kimin konseri ?kızlar selam nasılsınız?alışverişe gittim resmen canım çıktı.uzun zamandır alışveriş yapmıyordum yapmayı da hiç sevmem aslında :) ama öğle yemeğini ızgara ve salatayla geçiştirdim.akşam da konsere biletim var ama çok üşeniyorum şu an gitmeye
Hoşgeldin baby, napıyorsun?selam minnoşlaarrr
ne demek kuşumm biz bir tkımız değil mi amaaa..annen nasıl oldu kuzummBende olsaydım yemezdim. Afferim diyet arkadaşım.ayrıca emeğine sağlık ben yokken yardımın icin kuzum ben geldim listeyi toparlayayım grsrz.
okudummmmDikkatinize arkadaşlar ;
Mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşımı bundan sonra diskalifiye edeceğim. Malesef sorumluluk sahibi olmamız için şart, kilo veren arkadaşlarımızın emeğine yazık etmek istemiyorum artık. Kilo verin demiyorum, sadece kurallara uymanızı rica ediyorum.
Anlayışla karşılayacağınızı umarak öpüyorum
ayy minnoşum .. ne kadar duygulanmışsındır..Annene çok geçmiş olsun canım.Tez zamanda iyileşsin inşallah.Ruhun neden yorgun bakayım?
23 nisan hepimize kutlu olsun.Sabahtan okuldaydık oğluşum şiir okudu,şarkı söyledi.Çokk mutlu oldu.Bu hafta büyük oğlumun sınavı var,çok stersliyiz çok.İnşallah iyi bir puan alır.Dualarınızı bekliyorum kızlar.
,Hoşgeldin baby, napıyorsun?
Ne güzellll bulmuşsun güle güle giy canım. Miniklere de aldınız mı? Düğün ne zaman?,
canımmm eşimle bana abiye almaya çıkmıştık. çocuklar kv deydi. oraya geçtik sonra.. ancak geldik eve.. çok şükür aldım elbisemi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?