Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyyy çok heyecanlı, ver ver
mersi şekerim her zaman beklerim yoksaa bilirsiniz napim şekerim önlem almak sart
Dogru diyosun canm haklisin da disipline almalk sart bizim takimi
Canm sabah o saatlerde klkiyorsan ve engelin yoksa kahvaltini 11 e erteleme bence kalkinca leblebi yerine ceviz suyu yada limonlu balli ilik su icebilrisin gun boyu aclik hissini bastrir hem :)

Ara ogun olarak guzel leblebi..

Bir de diyetisyenim bna yemeklerin yaninda yogurt yemek hem yogurdun hem de yenen sebzenin faydalarini notrledigini soyledi yogurdu yemekten yarim saat sonra yiceksin dedi ayran da oyle :)

Çok güzel bilgiler bunlar teşekkürler Afroditcim

Iyiyim april sen nasilsiiin. Takim yine firarda
İyiyim canım bende annemdeyim. Evet haftasonu firarı, ama sert kurallar gelecek kuzum en yakın zamanda. Ne kadar sanal olsada ortam, sorumluluk sahibi olmayan arkadaşlarımızla malesef yollarımızı ayırmak zorunda olacağım.

Bu bir kişisel ego değil takım insiyatifi önce geldiği için mecburen bunu uygulamak zorundayım

Canim ne egosu. Sen fazla fazla tolerans gosteriyorsun. Dedigin gibi bir duzen gelmek zorunda. Hem bu kadar kalabalik hem de bu kadar sessiz grup oldugumuz olmamisti sanki.

annen nasil oldu iyi mi

Canim ne egosu. Sen fazla fazla tolerans gosteriyorsun. Dedigin gibi bir duzen gelmek zorunda. Hem bu kadar kalabalik hem de bu kadar sessiz grup oldugumuz olmamisti sanki.

annen nasil oldu iyi mi
Evet iyi canım, çok az acısı var.

Gunaydinlarr opucuklerr kislar napiyosunuz. Ben hafta sonu tembelligindeyim aman bir keyifli bir keyifli ohhh uzattim ayaklarimi. Sabah guzel bi kahvalti yaptik ev arkadasimla. Simdi de erik yedim bi tane..Oyle takiliyorum kendi halimde..Hepimizin bayrami kutlu olsun bu arada.. Canimiz cigerimiz Atamızı anmadan olmaz ♡

Sabah pozitifi hoşgeldin, bende keyifteyim. Ama hala ruhum yorgun! Afiyet olsunn .

Oyyyyy bayramımız kutlu ola tabiii ahhhh yıllar önce ne de güzel oynamıştım atabarını çocukluğumun neşesinde. Atam iyiki varmış ne güzel asker.Rabbim izin vermişse bizede anmak düşer tabi.

Annecigine gecmis olsun canim. Saglik olsun da dinlenirsin zaman bol.. Hem bu yorgunluklari kalori atımı olarak dusunursek bizim isimize gelen bisey oluyor.. Bugunlerde hareketsizim ama ciddi bi atilim yapicam bir haftaya kadar. Kilolarima da yansiycak isallak masallak :)
23 Nisaaannn kutluu olsunnnn.. benim de aklima okudugum siir geliyor minicikken :) ne guzel bayramlar yasamisiz kucukken. Sagolsun ogretmenlerimiz cok etkinlik yaparlardi onceden. Simdi ilkogretimde bu kadari var mi bilmiyorum.

Annene çok geçmiş olsun canım.Tez zamanda iyileşsin inşallah.Ruhun neden yorgun bakayım?
23 nisan hepimize kutlu olsun.Sabahtan okuldaydık oğluşum şiir okudu,şarkı söyledi.Çokk mutlu oldu.Bu hafta büyük oğlumun sınavı var,çok stersliyiz çok.İnşallah iyi bir puan alır.Dualarınızı bekliyorum kızlar.

kızlar selam nasılsınız?alışverişe gittim resmen canım çıktı.uzun zamandır alışveriş yapmıyordum yapmayı da hiç sevmem aslında :) ama öğle yemeğini ızgara ve salatayla geçiştirdim.akşam da konsere biletim var ama çok üşeniyorum şu an gitmeye

Aaa kimin konseri ?

Bende olsaydım yemezdim. Afferim diyet arkadaşım. ayrıca emeğine sağlık ben yokken yardımın icin kuzum ben geldim listeyi toparlayayım grsrz.
ne demek kuşumm biz bir tkımız değil mi amaaa..annen nasıl oldu kuzumm
bu arada yemedim pastadaaannnn
okudummmm
ayy minnoşum .. ne kadar duygulanmışsındır..
Allah zihin açıklığı versin yavruma dualrım sizinle

,

canımmm eşimle bana abiye almaya çıkmıştık. çocuklar kv deydi. oraya geçtik sonra.. ancak geldik eve.. çok şükür aldım elbisemi ..
Ne güzellll bulmuşsun güle güle giy canım. Miniklere de aldınız mı? Düğün ne zaman?

Annem iyi canım İnşaAllah sonuçta temiz çıkar da rahatlarız. Birazcık acısı var bikaç güne geçer ama. Şimdi oradayım birazdan bizde eve geçeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…