Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaa kimsecikler yok yine yahu kizlar tel elinizin altinda degil mi yazip cikiverin 15 sn nolur buralar sessiz hepten..

Saol bebem. Ruhum hastanede koşuşturmacadan yoruldu, Rabbim düşürmesin de eksik etmesinde. Yoksa iyiyim yani ablammm ne güzel heyecanlar yaşatıyor bak oğulların sana Maşallah yakışıklılara canım sınavda iyi geçecek inan bana dualarımız hep sizle bol bol şanslar...

Aaa kimsecikler yok yine yahu kizlar tel elinizin altinda degil mi yazip cikiverin 15 sn nolur buralar sessiz hepten..
İşte tamda bunu diyorum ben!!!kız kız Afroditcim

Yarisma mi? En sevdigim :) hatta bazen kendi aramizda ikili yarismalar bilem yapabilirizz..Bu arada gunaydin herkese. Günesli harika bir pazar gunu bugün, hepimize ilk dilegim mutluluk..diyet kilo fasa fiso bunlar..herkes sevdikleriyle mutlu olsun gulumsesin mucu mucuuuuu :) :*

Tamamdır ozaman birara ayarlarım onuda yaparız evet güneşli ama biraz serin güzel mi güzel bir gün. Birazdan bizde eşimle alışverişe gideceğiz ama tabii ona yoksa bana olsa pek keyifli gelmez:))))))

Hep mutluuu olalım heppp her derde deva tabi minik kuşummm

Sen de kendine aralardan kap biseyler bence. Erkeklerin zayif oldugu anlar bunlar hemen avantaja cevir :)
evet ya gunes harikaydi ama hafiften kayboldu gibi amann olsun gene de nesemi bozamaz.. april 62 kilosun ne guzel yahu masallak 50leri de gor isallak en kisa zamanda :)

Gunaydin hanimlar 5.30 da kizlarim uyandilar.ben de 45 dk leslie 3 miles yaptim ohhh vallahi nasil rahatladim dyn piknikte accik kacirmistim bugun cezami cekmeliyim
Senin kızlarda pek erkenci maşallah.Kaçta uyudular ki.Pazar günü erken erken uyanmışsın.Olsun ama spor yapmışsın, o da güzel.

Hastane insanı ruhen çökertiyor gerçekten.Geçti,gittii şükür.Annende iyi şükür.Allah sanada yaşatsın kuzum.İnşallah şu sınavı hayırlısı ile atlatalım.

Senin için de güzel bir pazar olsun canım.Haydi kolay grlsin bakalım.

Amin Allah önce huzur,sağlık versin.

selamlar benim minnak tatlı kuşlarımm
Merhaba doktorcuğummm.

Selamlar guzel rakibelerimiz, kardes takim, 4. takimdan sizlere yesil cay ikram etmeye geldim
Bu hafta ki yarisimiz icin takim olarak cok heyecanliyiz,iyi olan kazansin.
Eki Görüntüle 1819844
Ayyy çok teşekkürler, ellerine sağlık kuzummm bizde de heyecan çok sıkı tutmalı herşeyi sizlerede kolay gelsin kardeş takımımız hakeden kazansın

He heee ona bişey almadık iki tane çantayı ben kaptım yinee nasiplimiyim neyim yaw

Saol kuzum ayyy İnşaAllah nerde ! hayatımda hiç elli olmadım ki sanırım en son ilkokuldaykendarısı senin başına kuzummm ol İnşaAllah.
İyi pazarlar herkese. Bende yarından itibaren inş çok daha aktif olacağım inş. Önümüzdeki hafta bizim gurubun haftasi olacak ins ben elimden geleni yapıcam bu noktada.

Aktif olursan sevinirim, en iyisi bu çünkü daha heyecanlanıyor insan o zaman. Hadi bakalım 4.takımı yenelim bu bir takım işi elele verirsek olur canım

Bende yarın 5 günlük detoks yapacağım.Regl oldum o da çok şişirdi.
Bak işte tam zamanı kesinlikle yap ablammm hem senin kilon az verirsen yüzden çok oluyor 1.Takım sana muhtaç

Kizlar merhaba kardes takimimiz sizinle yarisimiz varmis bu hafta iyi sanslaaaarrr iyi olan cok su icen en saglikli beslenen sporun dibine vuran kazansiiinnn :)
Teşekkürler sizede bol şanslar kesinlikle emeklerin karşılığı gelir. Yeter ki istekli ve azimli olalım sevgiler baby.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…