- 4 Haziran 2015
- 266
- 277
- 18
Gülr güle kullan çantalarını.İnşallah bitireyim artık bu olayı değil mi?Yararım olsun takımımıza inşallah.He heee ona bişey almadık iki tane çantayı ben kaptım yineenasiplimiyim neyim yaw
Saol kuzum ayyy İnşaAllah nerde ! hayatımda hiç elli olmadım ki sanırım en son ilkokuldaykendarısı senin başına kuzummm ol İnşaAllah.
Aktif olursan sevinirim, en iyisi bu çünkü daha heyecanlanıyor insan o zaman. Hadi bakalım 4.takımı yenelim bu bir takım işi elele verirsek olur canım
Bak işte tam zamanı kesinlikle yap ablammm hem senin kilon azverirsen yüzden çok oluyor 1.Takım sana muhtaç
Sana da bol şans canım.Herkese bol şans 4 takim ile olacak yarışimizda.
Vallahi listelerin düzene girdi.Bir de iki kasik pekmez ictim kahvaltida
Ve menumden hic disari cikmadim kizlar aferin bana :)
Selam arkadaşlar ben 4. Takımdan derya
Nasılsınız? Bu hafta yarışıyormuşuz
Sıkı birer proğram uygulayıp cuma günü ilk iki takım oluruz umarım
Bana gelince Adım konusunda iddialıyım haberiniz olsun :))
Kesinlikle çok beğendim istikrarını seveyim senin. Aaaa bu arada bu hafta 4.takımla yarışıyoruz elinden geleni yapacağına eminim canım.Bir de iki kasik pekmez ictim kahvaltida
Ve menumden hic disari cikmadim kizlar aferin bana :)
Hoşgeldin kuzummm, olur öyle şeyler. Sonuçta geldin gelmeyenler örnek alsınBugun hic gelemedim kizlar koydeyidm ve tel int cekmiyo anca geldim
Valla canm ya kacamak yapmicam diye hal oluyodum ama boyle rahatim artik yediklerim fazla bile geldi sanki bugun ve ole skmiyo da gozleme bilem vardi daha nosun demiGülr güle kullan çantalarını.İnşallah bitireyim artık bu olayı değil mi?Yararım olsun takımımıza inşallah.
Sana da bol şans canım.
Vallahi listelerin düzene girdi.
Evet aprilcim gordum bazi arkadaslar da ugramis topigimize yazmislar iyi olan kazansin ve gitsin kilolar insallah yarin kontrol gunum bakalim ne olacak ne diyecek tiyetisyencigim :) ama ben simdiden kendimi hafif hissediyorum regl olmus olmama ragmen sislik hissetmiyorum kefir falan cok iyi geldi ozellikle tavsiye exerimKesinlikle çok beğendim istikrarını seveyim senin. Aaaa bu arada bu hafta 4.takımla yarışıyoruz elinden geleni yapacağına eminim canım.güzel olacak bu hafta çekişmeli!
Hoşgeldin kuzummm, olur öyle şeyler. Sonuçta geldin gelmeyenler örnek alsın
Dogru diyosun canm haklisin da disipline almalk sart bizim takimi
Canm sabah o saatlerde klkiyorsan ve engelin yoksa kahvaltini 11 e erteleme bence kalkinca leblebi yerine ceviz suyu yada limonlu balli ilik su icebilrisin gun boyu aclik hissini bastrir hem :)
Ara ogun olarak guzel leblebi..
Bir de diyetisyenim bna yemeklerin yaninda yogurt yemek hem yogurdun hem de yenen sebzenin faydalarini notrledigini soyledi yogurdu yemekten yarim saat sonra yiceksin dedi ayran da oyle :)
Gunaydin hanimlar 5.30 da kizlarim uyandilar.ben de 45 dk leslie 3 miles yaptim ohhh vallahi nasil rahatladim dyn piknikte accik kacirmistim bugun cezami cekmeliyim
Günaydınnnnn mutluuu pazarlarrr beybiler
Kızlar bu hafta kardeş takımımız olan 4.takımla yarışıyoruz haberiniz olaaaaa !!!! Hadi bakalım en iyi yüzdeyi kapalım da kazanalım beybilerherkes lütfen elinden geleni yapsın rica edeceğim.
Yarisma mi? En sevdigim :) hatta bazen kendi aramizda ikili yarismalar bilem yapabilirizz..Bu arada gunaydin herkese. Günesli harika bir pazar gunu bugün, hepimize ilk dilegim mutluluk..diyet kilo fasa fiso bunlar..herkes sevdikleriyle mutlu olsun gulumsesin mucu mucuuuuu :) :*
Bende yarın 5 günlük detoks yapacağım.Regl oldum o da çok şişirdi.
Dunku menum
Sabah10.00
Peynirli tost
Sekersiz cay
Bir avuc badem
Oglen 13.00
5kasik havuc yemegi
Bir silim ekmek
Salatalik
Ara15.00
İki cm cevizli sucuk
Bi kase ygurt
Aksam18.00
Ton balikli makarna yarim porsiyon
Karisik saata
Cay iki lt su
Plates spr
Bu cumanin menusu
Turşu yemeni pek tavsiye etmem ödem yapıyor fenaaiyi haftalar arkadaşlar..musmutlu günler
kızlar ben pazarları internete pek giremiyorum giremiyorum
cumartesi :
saat :8,30
domates-salatalık-peynir -bir dilim kepekli ekmek
öğlen: 13,00
bir tabak tavuklu nohut yemeği
akşam:19,00
bir köfte,bir baget ,bir tabak fasulye kavurması
ara 21,00
bir tabakk yoğurt
3 lt su,1 saat yürüyüş,
pazar:
saat:9,30
bir yumurtalı omlet-domates-salatalık-peynir
öğlen13,00
bir tabak kısır-turşu
akşam:18,00
iki kaşık kısır,kibrit kutusu buyukluğunde browni
ara:yoğurt içine keçi boynuzu tozu ilaveli
2 lt su,bitki çayı,spor :ev işi pazar maratonu :)
Sanada en enn güzel hafta olsunn kuzummgünaydın kızlar umarım herkes iyidir..iyi haftalar olsun.
Sanada en enn güzel hafta olsunn kuzumm
İyiyim işe gelmedim ya 4 gündür onun mahmurluğu var üstümde sadece sen nasılsın
Evet ben zaten her ptesi sendromu yaşarım malesefff! İyi yapmışsın yeğenlerinmi?bende uyanmaya çalışıyorum canım ya malum kara pazartesi.bide biraz keyfim yok sanki şu sıralar..dünden yorgunlukta var bütün gün çocuklarla ilgilendim koşturdum çok özlemiştim.inşallah haftamız güzel geçer..senin annen ne durumda canım o yüzden mi gitmiyorsun işe?
Evet ben zaten her ptesi sendromu yaşarım malesefff! İyi yapmışsın yeğenlerinmi?
Annem iyi canım oyüzden gitmemiştim işe ama malesef geldik yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?