- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Valla canm ya kacamak yapmicam diye hal oluyodum ama boyle rahatim artik yediklerim fazla bile geldi sanki bugun ve ole skmiyo da gozleme bilem vardi daha nosun demi
Evet aprilcim gordum bazi arkadaslar da ugramis topigimize yazmislar iyi olan kazansin ve gitsin kilolar insallah yarin kontrol gunum bakalim ne olacak ne diyecek tiyetisyencigim :) ama ben simdiden kendimi hafif hissediyorum regl olmus olmama ragmen sislik hissetmiyorum kefir falan cok iyi geldi ozellikle tavsiye exerim
Bende yarın 5 günlük detoks yapacağım.Regl oldum o da çok şişirdi.
Bu hafta yarışta var yapın yapıncanım selam.detoksu nasıl uyguluyorsun ?ben de sabah maydanoz suyu işe başladım güne.hiç protein yemiyormusun detoks gününde..karbonhidrat zaten yememeye çalışıyorum..ben de detoks istiyorum tarif eder misin
Bu hafta yarışta var yapın yapınama sağlıklı olsunn
selammmmm
ben 4.takımdan bi merhaba diyeyim dedim
İyi yapmışsın canım hoşgeldinselammmmm
ben 4.takımdan bi merhaba diyeyim dedim
hoşbuldumİyi yapmışsın canım hoşgeldinnasılsın nasıl gidiyor herşey? Başarılar diliyorum hepimize emek verenler kazansın .sevgilerle
Teşekkürler bende iyiyim, heyecanlıyızhoşbuldum
iyiyim saol sen nasılsın
kilolar gidince dahada mutlu oluyoruz tabi
Selamlar 4. Takımdan ziyerete geldim kardeş takımımız nasılsınız, nasıl gidiyor kilo vermeler.
Kardeş kardeş yarışacağız işte EbrucumIyi olan kazansin kardes takimcim
Bu tür yarislarin her iki takim icinde faydali olacagina eminim canim, karsilikli birbirimizi kirmadan gaza getirelim. Motivasyonumuz tavan yapsinKardeş kardeş yarışacağız işte Ebrucumbaşarılar diliyorum.
Kesinlikle canım hemde çok eğlenceliBu tür yarislarin her iki takim icinde faydali olacagina eminim canim, karsilikli birbirimizi kirmadan gaza getirelim. Motivasyonumuz tavan yapsineee dolayisiyla da iki takimdan biri birinci digeri ikinci olsun
O zamaaaaan hop bir ki, hop bir ki - spor vaktiiiiKesinlikle canım hemde çok eğlenceli
Ayyyy çok tatlılarO zamaaaaan hop bir ki, hop bir ki - spor vaktiiii
hoşbuldumİyi yapmışsın canım hoşgeldinnasılsın nasıl gidiyor herşey? Başarılar diliyorum hepimize emek verenler kazansın .sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?