Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kefiri kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun canım?light olanlar pek işe yaramıyor diye biliyorum.

Bende yarın 5 günlük detoks yapacağım.Regl oldum o da çok şişirdi.

canım selam.detoksu nasıl uyguluyorsun ?ben de sabah maydanoz suyu işe başladım güne.hiç protein yemiyormusun detoks gününde..karbonhidrat zaten yememeye çalışıyorum..ben de detoks istiyorum tarif eder misin

canım selam.detoksu nasıl uyguluyorsun ?ben de sabah maydanoz suyu işe başladım güne.hiç protein yemiyormusun detoks gününde..karbonhidrat zaten yememeye çalışıyorum..ben de detoks istiyorum tarif eder misin
Bu hafta yarışta var yapın yapın ama sağlıklı olsunn

Selamlar 4. Takımdan ziyerete geldim kardeş takımımız nasılsınız, nasıl gidiyor kilo vermeler.

Hoşgeldin gogocum iyiyiz sen nasılsın?? Az emeğin yok 1.takımda tekrardan teşekkürlerimi sunarım sana. Biz bir aileyiz zaten 4.takımın yeri çok ayrı bendede

Nasıl gitsin kilo vermeler bir alıyoruz bir veriyoruz. Bu hafta bakalım neler olacak herkese başarılar dilerim bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum herkese. Sevgilerle

Kardeş kardeş yarışacağız işte Ebrucum başarılar diliyorum.
Bu tür yarislarin her iki takim icinde faydali olacagina eminim canim, karsilikli birbirimizi kirmadan gaza getirelim. Motivasyonumuz tavan yapsin eee dolayisiyla da iki takimdan biri birinci digeri ikinci olsun

Bu tür yarislarin her iki takim icinde faydali olacagina eminim canim, karsilikli birbirimizi kirmadan gaza getirelim. Motivasyonumuz tavan yapsin eee dolayisiyla da iki takimdan biri birinci digeri ikinci olsun
Kesinlikle canım hemde çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…