- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Harika menü başarılıDunku menumu yazayim
Sabah 10
Köz biber
Bir silim ekmek
Cay
Peynir
Zeytin
Ceviz
Ara11
Uc kuru kayisi
Oglen 13.00
Dort kofte
Bir dilim ekmek
Salata
Ara
Elma
Aksam18.00
Az corba
Altikasik taze asulye
Salata 10 ksik
Ara meyve
İki lt su
Spor 50 mekik plates
Çok iyi gitmiş dimi? Süper
İyiki gidiyorsun bak ne güzel yararı oldu beybi
Yaa evet valla ucarak ciktim diyetisyenden :)Harika menü başarılı
Kardeş takımdaki arkadaşlar çok naziksiniz. A ApriL_ bizden de ziyarete giden oldu mu 4 takıma?
Bravo çok güzel.Ben bugum tartida guzel bi eksi gordum insallah yarin bitaz daha gider
Teşekkürler,severiz.
4. takımdan sevgiler ara öğün saatimiz kimse çileğe hayır demez değil mi?
Geçmiş olsun canım.Moralini bozma,pkolu olunca spor zayıflamaya daha çok yardımcı oluyor diye bir yerde okudum sanki.Selam kızlar hepinizi çok özledim internetim başladı umarım buda böyle erken bitmez islerimi hallettim geldim ama kilo almış gibiyim haftasonu oğlumun doğum günüydü sonra üst üste misafir aldım e kaçamak ta oldu.
Ama benim asıl sorunum pko lu olmak varmı acaba başka benim gibi olan kilo vermemi engelliyo onun için kontrol hapı kullanıyorldum onuda bıraktım bu ay iyi gelmiyordu bana b12 eksikligi var iğne kullanıyorum buda kilo yapıyo
Bugunde doktora gittim bütün tahlillerimi tekrar yaptırdım haftaya sonuç çıkacak insülin direnci olabilir bende umarım yoktur ama bakalım haftaya ne çıkacak
Moralini bozma bakalım.Burada anlatmaya kalksak ah vah deyip duracağız.Hepimiz bir şeyler yaşadık ve yaşıyoruz.Önemli olan anı yaşamak ,bana göre gerisi boş.Oy kuzumm benim sagolasin. Benim hayatimdaki inis cikislar kimsede yoktur. Yasadiklarima gore yine iyiyim ayaktayim.. Sizlerle hayata tutunuyorum iste..Daha iyi olucak ama inaniyorum.. Mesela yarin sabah umarim hedef kilomu gorurum:)
Harikasın vallahi.Diyetisyen iyi oldu senin için.Bugün güzel bilgiler var mı?Bugun diyetisyen kontrol gunumdu kizlar orda ilk kilomu 68 olctuler bugun 65,5ciktim bugun de..
Bir haftada gayet iyi bir sonuc bence tabi cogu odemden ama bundan sonra yagdan gidecek dedi diytsyn basende 4 cm belden 2 cm incelme var
Pardon neyli kısır ? Menün çok güzel VayyySabah 8.00
Sütlü neskahve
Ara 10.00
3 tane yulaflı bisküvi
Çay
Öğle 13.00
Yarım kaşarlı poğça
Salat
Domates
1 katı yumurta
Ara 17.30
3 çilek
10 erik
Akşam 20.00
Amaranth lı kısır
1 bardak ayran
10 tane çekirdekli kuru üzüm
4 ceviz
2 litre su
1 bardak tarçınlı yeşil çay
6300 adım ve 150 sn plank,30 squat
yarın yine allerji için doktora gidicem inş artık çözüme kavuşur kızlar ya..4 aydır nerdeyse ne yesem ya da yemesem de vücudumda kızarıklık yanma ve kasıntı oluyor.kaç doktora gittim anlamadı.stres dediler kurdeşen dediler..şimdi alerji bölümü olan bir devlet hastanesine yönlendirdiler.sadece orası bakıyomus..zaten alerjim çok bide bu çıktı basıma.bana şans dileyin
Hiç bir fikrim yok tatlım. Belki ekran yakınlaşmıştır.Kızlar bisey sormak istiyorum benim telde şuan yazılar kocaman gözüküyor bu sitede bunu nasıl duzeltebilirim
Selam kaptan tel bozuk hiç giremiyor um ya beni sabit yaz yarın regl oldum tel alican bu hafta sonu inşallah haber veririm o zaman eğer problem oluyorsa izinlide yazabalırsınCanım Çokkk geçmiş olsun. Bol şanslar İnşaAllah çabucak geçer çözüme ulaşırsın kuzummm. İlk önce sağlık tabi
Hiç bir fikrim yok tatlım. Belki ekran yakınlaşmıştır.
Tamam canım sorun değil yeterki bildirimleri aksatmaSelam kaptan tel bozuk hiç giremiyor um ya beni sabit yaz yarın regl oldum tel alican bu hafta sonu inşallah haber veririm o zaman eğer problem oluyorsa izinlide yazabalırsın
Amaranth tohumları, baklagillerden olmamasına rağmen yüksek oranda protein içermektedir. Bu oran % 14-16 arasında değişiklik göstermektedir. Pek çok tahılda mevcut olmayan lizin aminoasidini içermesi, amarantha tam protein kaynağı özelliğini kazandırır. Arginin, histidin, izolösin, lösin, linoleik asit, lisin, metiyonin, oleik asit, palmitik asit, fitosteroller, treonin, triptofan ve aynı zamanda phytonutrientler bakımından geniş bir içeriğe sahiptir. Ayrıca vitamin bakımından da oldukça yüksek olan bu bitki içeriğinde B2 vitamini (riboflavin), folik asit, kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, fosfor, potasyum ve çinko açısından da oldukça zengindir. Tohumdaki yüksek tokotrienol seviyeleri de besleyici faydalara sahiptir.Pardon neyli kısır ? Menün çok güzel Vayyy
Hiç bilmiyorum ki ben gittim diğer arkadaşları bilmiyorum sende gitmişsin bide Merops gitmişti sanırım gerisinden haberim yok. Ama onlar çok aktifler maşallah ve çok tatlılar
Canım ne kadar yararlı bir şeymiş. Ama ilginç bu zamana kadar benim haberim hiç olmadıAmaranth tohumları, baklagillerden olmamasına rağmen yüksek oranda protein içermektedir. Bu oran % 14-16 arasında değişiklik göstermektedir. Pek çok tahılda mevcut olmayan lizin aminoasidini içermesi, amarantha tam protein kaynağı özelliğini kazandırır. Arginin, histidin, izolösin, lösin, linoleik asit, lisin, metiyonin, oleik asit, palmitik asit, fitosteroller, treonin, triptofan ve aynı zamanda phytonutrientler bakımından geniş bir içeriğe sahiptir. Ayrıca vitamin bakımından da oldukça yüksek olan bu bitki içeriğinde B2 vitamini (riboflavin), folik asit, kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, fosfor, potasyum ve çinko açısından da oldukça zengindir. Tohumdaki yüksek tokotrienol seviyeleri de besleyici faydalara sahiptir.
Amaranth, kolesterol düşürücü ve kanserle savaşan bir fıtokimyasal olan skualeni içerir. Skualen, amaranthta doğal olarak bulunan, tümörlere kan gidişini durdurabilecek bir antioksidandır. Amaranth yağı yüzde sekiz skualen içerirken, daha yaygın olarak kullanılan bir skualen kaynağı olan köpekbalığı yağı, sadece yüzde bir oranında skualen içerir. Amarantın hipergliseminin önlenmesine yardımcı olabileceği ve diyabete bağlı komplikasyonları azaltabileceği keşfedilmiştir. Diyabetli fareler üzerinde yapılan bir çalışmada, amaranthın kandaki glikoz değerini belirgin şekilde düşürdüğü, insülin değerini arttırdığı ve yükselmiş karaciğer fonksiyonu belirtilerini normale çevirdiği gözlemlenmiştir.
Günaydınn hayırlı cumalar beybi
Hıhh sen öyle san neler neler var sadece insana kendi yaşadığı çok ağır geliyor tatlım. Tabiki bizler varız, bende burada huzur buluyorum keyif alıyorum. Beraberce herşeyi hallederiz kuzummm :)
Ayyyy zaten sorma çok heyecanlı umarım herkes kilo verirde birinci oluruz. Mutlu oluruz
Merhaba kızlar bugünkü Menüm
Sabah
Az peynir
6 zeytin
1 havuç
Domates salatalık
Aksam
4 kaşık kısır
Taze fasulye
Yoğurt
2 lt su
Yeşil cay
Evet kaptanimizla gurur duyuyoruz. Bosuna kaptanim demiyoruz :)
Bugun diyetisyen kontrol gunumdu kizlar orda ilk kilomu 68 olctuler bugun 65,5ciktim bugun de..
Bir haftada gayet iyi bir sonuc bence tabi cogu odemden ama bundan sonra yagdan gidecek dedi diytsyn basende 4 cm belden 2 cm incelme var
izmirlipinar eski üye olmana rağmen kendi isteğiyle izne ayrıldı bilgine dayanarak, takıma yeni üye gibi geldiğin günden 3 . Cuma günü listeye gireceksin bilgine
Ama biliyorsun deneme süresinde olsanda her zaman takıma uğra ki motivasyon çoğalsın kuzummm. Adının listede olması önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?