Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Harika menü başarılı

denizzeynep tatlım izne 461.etapta ayrılmışsın. Yani kurallar gereği 464.etapta listeye girebileceksin. Bilgine

Ama yine de sen gel hergün takıma adın listeye girmesede :))))

izmirlipinar eski üye olmana rağmen kendi isteğiyle izne ayrıldı bilgine dayanarak, takıma yeni üye gibi geldiğin günden 3 . Cuma günü listeye gireceksin bilgine

Ama biliyorsun deneme süresinde olsanda her zaman takıma uğra ki motivasyon çoğalsın kuzummm. Adının listede olması önemli değil

Kardeş takımdaki arkadaşlar çok naziksiniz. A ApriL_ bizden de ziyarete giden oldu mu 4 takıma?

Ben bugum tartida guzel bi eksi gordum insallah yarin bitaz daha gider
Bravo çok güzel.

4. takımdan sevgiler ara öğün saatimiz kimse çileğe hayır demez değil mi?
Teşekkürler,severiz.

Geçmiş olsun canım.Moralini bozma,pkolu olunca spor zayıflamaya daha çok yardımcı oluyor diye bir yerde okudum sanki.

Oy kuzumm benim sagolasin. Benim hayatimdaki inis cikislar kimsede yoktur. Yasadiklarima gore yine iyiyim ayaktayim.. Sizlerle hayata tutunuyorum iste..Daha iyi olucak ama inaniyorum.. Mesela yarin sabah umarim hedef kilomu gorurum:)
Moralini bozma bakalım.Burada anlatmaya kalksak ah vah deyip duracağız.Hepimiz bir şeyler yaşadık ve yaşıyoruz.Önemli olan anı yaşamak ,bana göre gerisi boş.

Bugun diyetisyen kontrol gunumdu kizlar orda ilk kilomu 68 olctuler bugun 65,5ciktim bugun de..
Bir haftada gayet iyi bir sonuc bence tabi cogu odemden ama bundan sonra yagdan gidecek dedi diytsyn basende 4 cm belden 2 cm incelme var
Harikasın vallahi.Diyetisyen iyi oldu senin için.Bugün güzel bilgiler var mı?

Sabah 8.00
Sütlü neskahve

Ara 10.00
3 tane yulaflı bisküvi
Çay

Öğle 13.00
Yarım kaşarlı poğça
Salat
Domates
1 katı yumurta

Ara 17.30
3 çilek
10 erik

Akşam 20.00
Amaranth lı kısır
1 bardak ayran
10 tane çekirdekli kuru üzüm
4 ceviz

2 litre su
1 bardak tarçınlı yeşil çay
6300 adım ve 150 sn plank,30 squat

Pardon neyli kısır ? Menün çok güzel Vayyy

Hiç bilmiyorum ki ben gittim diğer arkadaşları bilmiyorum sende gitmişsin bide Merops gitmişti sanırım gerisinden haberim yok. Ama onlar çok aktifler maşallah ve çok tatlılar

Canım Çokkk geçmiş olsun. Bol şanslar İnşaAllah çabucak geçer çözüme ulaşırsın kuzummm. İlk önce sağlık tabi
Kızlar bisey sormak istiyorum benim telde şuan yazılar kocaman gözüküyor bu sitede bunu nasıl duzeltebilirim
Hiç bir fikrim yok tatlım. Belki ekran yakınlaşmıştır.

Canım Çokkk geçmiş olsun. Bol şanslar İnşaAllah çabucak geçer çözüme ulaşırsın kuzummm. İlk önce sağlık tabi
Hiç bir fikrim yok tatlım. Belki ekran yakınlaşmıştır.
Selam kaptan tel bozuk hiç giremiyor um ya beni sabit yaz yarın regl oldum tel alican bu hafta sonu inşallah haber veririm o zaman eğer problem oluyorsa izinlide yazabalırsın

Amaranth tohumları, baklagillerden olmamasına rağmen yüksek oranda protein içermektedir. Bu oran % 14-16 arasında değişiklik göstermektedir. Pek çok tahılda mevcut olmayan lizin aminoasidini içermesi, amarantha tam protein kaynağı özelliğini kazandırır. Arginin, histidin, izolösin, lösin, linoleik asit, lisin, metiyonin, oleik asit, palmitik asit, fitosteroller, treonin, triptofan ve aynı zamanda phytonutrientler bakımından geniş bir içeriğe sahiptir. Ayrıca vitamin bakımından da oldukça yüksek olan bu bitki içeriğinde B2 vitamini (riboflavin), folik asit, kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, fosfor, potasyum ve çinko açısından da oldukça zengindir. Tohumdaki yüksek tokotrienol seviyeleri de besleyici faydalara sahiptir.

Amaranth, kolesterol düşürücü ve kanserle savaşan bir fıtokimyasal olan skualeni içerir. Skualen, amaranthta doğal olarak bulunan, tümörlere kan gidişini durdurabilecek bir antioksidandır. Amaranth yağı yüzde sekiz skualen içerirken, daha yaygın olarak kullanılan bir skualen kaynağı olan köpekbalığı yağı, sadece yüzde bir oranında skualen içerir. Amarantın hipergliseminin önlenmesine yardımcı olabileceği ve diyabete bağlı komplikasyonları azaltabileceği keşfedilmiştir. Diyabetli fareler üzerinde yapılan bir çalışmada, amaranthın kandaki glikoz değerini belirgin şekilde düşürdüğü, insülin değerini arttırdığı ve yükselmiş karaciğer fonksiyonu belirtilerini normale çevirdiği gözlemlenmiştir.

Canım ne kadar yararlı bir şeymiş. Ama ilginç bu zamana kadar benim haberim hiç olmadı varda var yani bu güzel yararlı bilgi için teşekkürler bebem

***1.TAKIM 462.ETAP*** Onuncusu
ApriL_2007 (62.7///%)kilosu sabit
afrodit26 (67.2/66.5/0.7/%1.04)
gulfuren(55/55.5/+0.5/%-0.91)
ispanyol (68.2/67.3/0.9/%1.32)
kanikey (57///%) bildirimde bulunmadı
Keten prenses (66.5///%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü kilosu sabit olduğu için yüzdesi sıfır
sevilay 80 (72.7/73/+0.3/%-0.41)
Sevim_mrt (77.2///%)bildirimde bulunmadı
meryemyalcin3546 (75.8/75/0.8/%1.06)
selma_23_02 (63.5///%)bildirimde bulunmadı
tektas (70/69.8/0.2/%0.26)
Merops (76/75.4/0.6/%0.79)

Semira90 (64.2///%)kilosu sabit

1.Takım Ortalaması:%0.242

Evet arkadaşlar geçen haftamıza şöyle bir bakalım . Neler olmuş? Neler olacak?

günaydın kızlar bildirimi yapayım

geçen hafta 75,40

bu hafta 75,20

fark 200 gr

valla sonuca şaşırdım çok spor yapmıştım kaçamakta çok yoktu..spordan sonra çok meyve yedim o mu etkiledi bilemedim.ya da durgunluk dönemi..haftaya daha iyi olur umarım menulerı değişmem gerek sanırım

kilo verdikçe de moral bulacağız inşllah

Merhaba kızlar bugünkü Menüm
Sabah
Az peynir
6 zeytin
1 havuç
Domates salatalık
Aksam
4 kaşık kısır
Taze fasulye
Yoğurt
2 lt su
Yeşil cay

çok güzel menü

Evet kaptanimizla gurur duyuyoruz. Bosuna kaptanim demiyoruz :)

kaptan valla iyi bir örneksin.

Bugun diyetisyen kontrol gunumdu kizlar orda ilk kilomu 68 olctuler bugun 65,5ciktim bugun de..
Bir haftada gayet iyi bir sonuc bence tabi cogu odemden ama bundan sonra yagdan gidecek dedi diytsyn basende 4 cm belden 2 cm incelme var

oh çok güzel maşallah

liste önemli değil ben listedeymişim gibi katılımdayım kaptanım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…