Kesinlikle katiliyorum@sevim_mrt spor yapmaya başladıysan kaslar bazen su tutuyor.Az çok önemli değil,önemli olan her hafta eksiyi görebilmek canım.
Spor dan sonra meyve yerine protein mi alinmali bilmiyordum.ben de tam tersi spor sonrai acikiyorum seker krizim tutiyo meyve yiyirdum tarcinli falanHayırlı cumalar.
Hayirli cumalr arkadasim
Spordan sonra meyve yerine protein ye canım.Sen çok da az yiyiorsun.Bence biraz arttır ama protein ve sebze ile arttır.
Çok iyi keşke listede olabilseydin.
Kaptanım ne yaptın sen,maşallah.
İspanyol sende çok güzel kilo vermeye başladın.Sakın bırakma.Yağ oranında baya düşmüş.Kutlarım canım.
Bu hafta girersin heralde april gelsin bi bakalimKızlar 2 hafta oldu biz listeye giremiyormuyuz bu hafta ben yinede kilomu yazayım
Başlangıç 75
Bugun 73.1
ay masallh boyun kac arkadasimBende hedef kiloma yaklaştım ama tutturamadım. Geçen hafta 55.5 bu hafta 54.6 -900 giden.Buna da şükür.
3.5 lt su içiyorum ama spor yapamıyorum evde hareket yapmaya çalışıyorum bebeği var birde çlışıyorumÇok güzel peki su ve spor miktarın nedir.?
tişikkür beybiiiii :)Sende iyi gidiyorsun bravo.
Kızlar 2 hafta oldu biz listeye giremiyormuyuz bu hafta ben yinede kilomu yazayım
Başlangıç 75
Bugun 73.1
Bende hedef kiloma yaklaştım ama tutturamadım. Geçen hafta 55.5 bu hafta 54.6 -900 giden.Buna da şükür.
ooooo süpersiniz arkadaşlarımmmmmm tebrikleriMerhabalar herkese bende yazayım çok çok iyi olmasa da
Gecen cuma 75.0
Bugün 74.4
NOT. 4 ay sonra ptesi hastalandım bugün adetimin 5.günü
Kusura bakma canm geç oldu biraz ama yazdım
Teswkkur ettim canimmmdaha ne olsun yavru kuşumm harika vermişsinnn.. tebrik ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?