Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar
Ben Mehtap
30 yaşındayım. Evlenirken 58 le başladım. 2013 te dogum yaptım dogum oncesi 63 tum. Doğumda sadece 8 kilo aldım. Normal doğum yaptım sonrasında 62 e dusmustum ki Lenfoma oldum zayıflamam gerekıyor dıye bır yedırdıler, tedavı bitti şükür sonrasında 70-72 kilo arasında gidip geliyorum. Ben de 60 kiloya inmek istiyorummmm birkaç ayda çünkü 2. yi çocuğu düşünebiliriz bu yıl içinde acil zayıflamam lazım...Yardımmm

Bu haftada 8.takımla yarışıyoruz bakalım neler olacak? aslında varlarda neredeler kimbilir heee birde deadline vardı sanırım formunu koruyor şu sıralar

hahah deadline bizi görmezden geliyor kaptaaaan. baksana ne zamandır laf atıyorum ama hiiç tepki yoook

Ahhhh ben onları doyasıya yemeyeli iki sene olacak yaaa unuttum tadlarını bile ama şu bir gerçek ki yedikçe insanın yiyesi geliyor o tür şeyleri!!!

aprilim ya inan öyle değil, yani insanın midesi küçülünce ve psikolojik yemek yeme huyu yoksa az tadımlık yiyorsun ve bırakıyorsun. 2 senede yeme alıskanlıgın coktaaan değişmiş oluyor. ayrıca masallah sanaaa cok az kaldı

ispanyol kalp kalp :) inşallah bakalım :))

Ben varim bennnnn bu hafta istiyorum artik 72 yi gormeyi

basarılaaar!

huryurekliseyyah jillian yapmıstım ben bir ara ve bel ölcüm 60'a düşmüştü süperdi. kilon kac bilmiyorum ama fazla kilon coksa yani 10-15 fln varsa jillianın bazı hareketleri diz için cok saglıklı olmayabilir. hedefine yakınsan mutlaka yap, değilsen dezıplamaları yerinde sayma gibi hareketlerle değişmeni tavsiye ederim

ispanyol april de seni seviyorrrrrr ve bayılıyor sanaaa toktorcummmm

Hanimlar hanimlar napiyorsunuz bakim
45 dk leslie 3 miles yaptim ohhhhh
oyyy maaşallah sanaaaa
Oooooo rabbim muhabbetinizi arttirsin
kıskanma kuşummm seni de çok seviyoruz kiiiii
merhaba mehtapçım hoşgeldişnnn.. çok çok geçmiş olsun öncelikle.. 10 kilocuk bişey değil çabucak verirsin merak etmeee

Oooooo rabbim muhabbetinizi arttirsin
Aminnn kuzum hepimizin ....sende cokkkkk seviliyoree bıcırığımmcukkk kk
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım herşey yolunda gider yeter ki sen iste beybi

Daha önce takımlarda yarıştınmı?

yok ilk defa deniyorum. Süreci de tam bilmiyorum ama
Zamanla öğrenirsin tatlım. Öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Aktif olursan takımda zaten gerisi gelir.

İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar zor bişey yok :))))

Selam nasilsiniz?
Var mi zayiflayan?
Bu arada bende 53 kg yu sabitledim ne asagi ne yukaridayim artik bakalim son 3 kg da onuda yavaş yavas vericem zaten istsemde hmen olmuyor artik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…