Ben varim bennnnn bu hafta istiyorum artik 72 yi gormeyiKızlar bakın bu hafta 8.takımı yenelim hadiiiiiiıçaba gösterecek cesaretliler varmı hu huuu
Hedefleri alalım beybiler
ApriL_2007 En az 500 gr
A afrodit26
gulfuren
ispanyol 65 !!!!!
baronnes
@keten prenses
sevilay80 en az 500 gr
sevim_mrt
M meryemyalcin3546
T tektas 68 kilo olmak
@Merops
Semira90 62 kilo olmak
izmirlipinar
Bu haftada 8.takımla yarışıyoruz bakalım neler olacak?aslında varlarda neredeler kimbilir heee birde deadline vardı sanırım formunu koruyor şu sıralar
Ahhhh ben onları doyasıya yemeyeli iki sene olacak yaaa unuttum tadlarını bile ama şu bir gerçek ki yedikçe insanın yiyesi geliyor o tür şeyleri!!!
evet haklısın canım ama benim diyet biraz farklı.. düşük karbonhidrat diyeti hatta ketojenik diyebilrim...2 haftada bir kez bir öğün karnonhidrat açısından serbest oluyor glikojen depolarını dolduruyormuşuz ayrıca motivasyon sağlıyormuş...
canooommmm seviyorum uleeeyyynnn seniiii
sen hayırlısdıyla bir doğum yap da başlarsın ...eminim 3 aya varmadan manken gibi olurusn
yenelimm yeelimmm yenelimmmmm
Ben varim bennnnn bu hafta istiyorum artik 72 yi gormeyi
oyyy maaşallah sanaaaaHanimlar hanimlar napiyorsunuz bakim
45 dk leslie 3 miles yaptim ohhhhh
kıskanma kuşummm seni de çok seviyoruz kiiiiiOooooo rabbim muhabbetinizi arttirsin
merhaba mehtapçım hoşgeldişnnn.. çok çok geçmiş olsun öncelikle.. 10 kilocuk bişey değil çabucak verirsin merak etmeeeMerhabalar
Ben Mehtap
30 yaşındayım. Evlenirken 58 le başladım. 2013 te dogum yaptım dogum oncesi 63 tum. Doğumda sadece 8 kilo aldım. Normal doğum yaptım sonrasında 62 e dusmustum ki Lenfoma oldum zayıflamam gerekıyor dıye bır yedırdıler, tedavı bitti şükür sonrasında 70-72 kilo arasında gidip geliyorum. Ben de 60 kiloya inmek istiyorummmm birkaç ayda çünkü 2. yi çocuğu düşünebiliriz bu yıl içinde acil zayıflamam lazım...Yardımmm
Hedefleri alalım beybiler
ApriL_2007 En az 500 gr
A afrodit26
gulfuren
ispanyol 65 !!!!!
baronnes 56.500 olmak
@keten prenses
sevilay80
sevim_mrt
M meryemyalcin3546
T tektas 68 kilo olmak
@Merops
Semira90 62 kilo olmak
izmirlipinar 85 kilo olmak
haftalık hedef di mi?
Aminnn kuzum hepimizin ....sende cokkkkk seviliyoree bıcırığımOooooo rabbim muhabbetinizi arttirsin
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım herşey yolunda gider yeter ki sen iste beybiMerhabalar
Ben Mehtap
30 yaşındayım. Evlenirken 58 le başladım. 2013 te dogum yaptım dogum oncesi 63 tum. Doğumda sadece 8 kilo aldım. Normal doğum yaptım sonrasında 62 e dusmustum ki Lenfoma oldum zayıflamam gerekıyor dıye bır yedırdıler, tedavı bitti şükür sonrasında 70-72 kilo arasında gidip geliyorum. Ben de 60 kiloya inmek istiyorummmm birkaç ayda çünkü 2. yi çocuğu düşünebiliriz bu yıl içinde acil zayıflamam lazım...Yardımmm
Zamanla öğrenirsin tatlım. Öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Aktif olursan takımda zaten gerisi gelir.yok ilk defa deniyorum. Süreci de tam bilmiyorum ama
İyiyiz kuşummm sen nasılsın??Selam nasilsiniz?
Var mi zayiflayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?