Bende iyiyim tesekkur ederimmİyiyiz kuşummm sen nasılsın??
Var tabi hepimizbu hafta çok iyiydik
Var o da sendirsin Canımmm seni geçemeyiz :)))))Bende iyiyim tesekkur ederimm
Oh oh ne guzel eriyin tabi :)
Kus gibi hisseden var mi kendini?
Estfr canim :))Var o da sendirsin Canımmm seni geçemeyiz :)))))
Baya bir dolu tabak pirinc pilavi. Uzerine paatatesli tavuk yemegi gbi bisi koymuslar isteprinç pilavı mı bulgur pilavı mu.ona göre ceza verelim :)
Olur kuzum 30 dk yükselt bakalım :)))) bayaaa yemissin Ohhh!Baya bir dolu tabak pirinc pilavi. Uzerine paatatesli tavuk yemegi gbi bisi koymuslar iste
Kizlar ip atlamayi iyi diyonuz da benim dizler sorunlu vede ipim yok:) kardiyo egzersizimi 20 dakika arttirsam olur mu sizce?
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım benimMerhaba arkadaşlar bende bugün sıkı diyete başladım. 109.2 kiloyum 165 boy bekarım eylülde düğünüm var ve aktif olmayan bir işte çalışıyorum. bugün yürüyüşe de başlıyorum
Evet. Daha önce takımlarda yarıştınmı?Teşekkür ederim cuma sabahları değil mi tartı günü
hoş geldin canımmm.. diyetisyen yardımı ile mi yapıyorsun diyetiniMerhaba arkadaşlar bende bugün sıkı diyete başladım. 109.2 kiloyum 165 boy bekarım eylülde düğünüm var ve aktif olmayan bir işte çalışıyorum. bugün yürüyüşe de başlıyorum
Kaçtı ki unuttum
hoş bulduk yok diyetisyene gitmiyorum kendi çabalarımla bakalım inşallah. sabah kahvaltı öğle yemeği akşam da protein yemeyi düşünüyorum öğle arasında 45 dk yürüyüş akşam 2 saat yürüyüşhoş geldin canımmm.. diyetisyen yardımı ile mi yapıyorsun diyetini
baya bir zaman önce girmiştim ama hatırlayamıyorumEvet. Daha önce takımlarda yarıştınmı?
Ok daha sonra arşivine bakarım canım :)))) hangi takimmis ?baya bir zaman önce girmiştim ama hatırlayamıyorum
Canım senin bünyene o spor çok fazla! Gün aşırı 1 saat yürüyüş yapsan yeterli yani bir gün yap bir gün yapma.hoş bulduk yok diyetisyene gitmiyorum kendi çabalarımla bakalım inşallah. sabah kahvaltı öğle yemeği akşam da protein yemeyi düşünüyorum öğle arasında 45 dk yürüyüş akşam 2 saat yürüyüş
Merhaba arkadaşlar bende bugün sıkı diyete başladım. 109.2 kiloyum 165 boy bekarım eylülde düğünüm var ve aktif olmayan bir işte çalışıyorum. bugün yürüyüşe de başlıyorum
Baya bir dolu tabak pirinc pilavi. Uzerine paatatesli tavuk yemegi gbi bisi koymuslar iste
Kizlar ip atlamayi iyi diyonuz da benim dizler sorunlu vede ipim yok:) kardiyo egzersizimi 20 dakika arttirsam olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?