Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yalniz şunu soylemeleyim ki
Sezeryan dogum yaptığım icin aslinda gibegim yok su anda ama sezeryan oldugu icin o kisimda göbeğim varmis gibi duruyor sanirim o gitmicek
Anneme sordum dun ben 45 kg iken de gitmedi kaldi demisti bakalim 3 kg sonunda bende ne olacak pek umidim yok benim de

prinç pilavı mı bulgur pilavı mu.ona göre ceza verelim :)
Baya bir dolu tabak pirinc pilavi. Uzerine paatatesli tavuk yemegi gbi bisi koymuslar iste
Kizlar ip atlamayi iyi diyonuz da benim dizler sorunlu vede ipim yok:) kardiyo egzersizimi 20 dakika arttirsam olur mu sizce?

Baya bir dolu tabak pirinc pilavi. Uzerine paatatesli tavuk yemegi gbi bisi koymuslar iste
Kizlar ip atlamayi iyi diyonuz da benim dizler sorunlu vede ipim yok:) kardiyo egzersizimi 20 dakika arttirsam olur mu sizce?
Olur kuzum 30 dk yükselt bakalım :)))) bayaaa yemissin Ohhh!

Merhaba arkadaşlar bende bugün sıkı diyete başladım. 109.2 kiloyum 165 boy bekarım eylülde düğünüm var ve aktif olmayan bir işte çalışıyorum. bugün yürüyüşe de başlıyorum
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım benim

Merhaba arkadaşlar bende bugün sıkı diyete başladım. 109.2 kiloyum 165 boy bekarım eylülde düğünüm var ve aktif olmayan bir işte çalışıyorum. bugün yürüyüşe de başlıyorum
hoş geldin canımmm.. diyetisyen yardımı ile mi yapıyorsun diyetini

Canım senin bünyene o spor çok fazla! Gün aşırı 1 saat yürüyüş yapsan yeterli yani bir gün yap bir gün yapma.

Dizlerine zarar verirsin bak iki gün sonra hiç yürüyemez hala gelirsin benden sana tavsiye

hosgeldiin

dizin sorunluysa tabiki ip atlama. yerine egzersiz arttırmak ya da yer hareketleri yapmak daha mantıklı

Sisstttt pisttt napiyosunuz şekerler

Ben kuaförde bulunmaktayım daha Evim evim güzel evime gidemedim henüz

9 gibi ancak giderim akşam yemeğimde yalan oldu atıştırmalık bişeylerle takılırım artık yada meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…