Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oooo hemde ne sesleniş İki günde bir ama sen bizi duymaddınnn pro oldun yaaa bi havalar

Vayyy dagatesi olmayınca gelmezmiş o zaman ben dagatesi gelene kadar mezun olurum kesin artık takımı da size bırakır giderim Hahahhyyy

sabah 1 simit 8 zeytin yedim oglen 1 salatalik 10 erik aksam 1 kase yogurt 2 kurupasta yedim 40 dk da yurudum

Ya hadi gerçekten mi bana mesaj gelmedi ama gitme April dur ya zaten sen resmen mezun olmak uzeresindir beni de gecmissindir bence

mrrhaba kizlar artik burdayim bende haftada 1 kilo vermek hedefim
Tabiki burada ol kaçma bir yerlere hadi bakalım hayırlısı İnşaAllah dilediğine kavuşursun Canımmm...
sabah 1 simit 8 zeytin yedim oglen 1 salatalik 10 erik aksam 1 kase yogurt 2 kurupasta yedim 40 dk da yurudum

Şimdi menüne gelelim; alt alta yazarsan daha anlaşılır olur kuzum birde saatleri içtiğin su miktarını da ekle.

Sabah 1 simit çok onu yarım ye bidaha yada iki dilim tam bugday ekmegi ok? Öğle yemeğini geçiştirme ana öğün gibi yap. Akşam da olmamış hiç vitamin hiç protein yok. Zamanla düzeltirsin kuzum buradaki kızların menüleri hepsi birer örnek ara öğünlerinde olsun iştee bu kadar

Merhaba kizlar bana ceza verin ya yazıyorum yediklerimi
Sabah
08 00
2 dilim ekmek
1 catal peynir
1 zeytin
Ekmeği öyle kuru kuru yedim nedense
12 45
Küçük tabak bulgur pilavı ve ciger
1 kase çorba
Soğan maydanoz
15 00
1 dondurma
19 00
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
20 30
8 erik
1 elma portakal
Ne çok yemişim ya
Ama
2 saat yürüyüş yaptım 2 litreye yakın şu içtim
Uyumadan öncede yoğurt kuru yapacam

cok degilde aksam daha az yemelisin. yogurt kuru ise yariyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…