- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Oooo hemde ne sesleniş İki günde bir@dagatesiApriL_2007 bana sesleniş durmusmusunuz hiç haberim yok tatildeydimde tabi kilo almış olabilirim bu ara tartilmiyorum ama hiç iyi hisler degilim neyse dagatesi de doğum yapacak az kaldı ben onsuz yapamıyorum
Ya hadi gerçekten mi bana mesaj gelmedi amaOooo hemde ne sesleniş İki günde birama sen bizi duymaddınnn pro oldun yaaa bi havalar
Vayyy dagatesi olmayınca gelmezmiş o zaman ben dagatesi gelene kadar mezun olurum kesin artık takımı da size bırakır giderim Hahahhyyy
hayirli olsun ins fit bir gelin olursunMerhaba arkadaşlar bende bugün sıkı diyete başladım. 109.2 kiloyum 165 boy bekarım eylülde düğünüm var ve aktif olmayan bir işte çalışıyorum. bugün yürüyüşe de başlıyorum
Ya hadi gerçekten mi bana mesaj gelmedi amagitme April dur ya zaten sen resmen mezun olmak uzeresindir beni de gecmissindir bence
Tabiki burada ol kaçma bir yerleremrrhaba kizlar artik burdayim bende haftada 1 kilo vermek hedefim
sabah 1 simit 8 zeytin yedim oglen 1 salatalik 10 erik aksam 1 kase yogurt 2 kurupasta yedim 40 dk da yurudum
Hoşgeldin canm ilk zamanlar daha çabuk gider kilo verebildin kadar ver sıkabıldigin kadar sık kendinimrrhaba kizlar artik burdayim bende haftada 1 kilo vermek hedefim
Vayyy supersin kaptanŞu anda tamı tamına 61.8 kiloyum
Sende çatla hııhhh
veremiyorum 2 aydir cakildim ayni kiloyaHoşgeldin canm ilk zamanlar daha çabuk gider kilo verebildin kadar ver sıkabıldigin kadar sık kendini
cok degilde aksam daha az yemelisin. yogurt kuru ise yariyor muMerhaba kizlar bana ceza verin ya yazıyorum yediklerimi
Sabah
08 00
2 dilim ekmek
1 catal peynir
1 zeytin
Ekmeği öyle kuru kuru yedim nedense
12 45
Küçük tabak bulgur pilavı ve ciger
1 kase çorba
Soğan maydanoz
15 00
1 dondurma
19 00
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
20 30
8 erik
1 elma portakal
Ne çok yemişim ya
Ama
2 saat yürüyüş yaptım 2 litreye yakın şu içtim
Uyumadan öncede yoğurt kuru yapacam
Vücudunu şaşırtman lazım canmveremiyorum 2 aydir cakildim ayni kiloya
metabolizma hizlandirici boseyler lazim banaVücudunu şaşırtman lazım canm
Bilmem ki bende yeni balayacm bende çakıldı kaldım gitmiyo daha fazla bunu yapayım bari dedincok degilde aksam daha az yemelisin. yogurt kuru ise yariyor mu
Öğün aralarında tarçınlı süt icebilirsin yada yogurtmetabolizma hizlandirici boseyler lazim bana
pul biber limon ekleneni diyorsan 3 gundur yapiyorum bagirsaklari bosaltiyor ama sonra eskiye donuyorsunBilmem ki bende yeni balayacm bende çakıldı kaldım gitmiyo daha fazla bunu yapayım bari dedin
deniyecem saolÖğün aralarında tarçınlı süt icebilirsin yada yogurt
O değil canm yoğurt tarçın zencefil ve zerdecalpul biber limon ekleneni diyorsan 3 gundur yapiyorum bagirsaklari bosaltiyor ama sonra eskiye donuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?