Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım menün güzel de dondurma ne ? Sütlü iki topsa eğer sorun yok birde akşam ki meyve çok sadece bir çeşit yemeliydin

Günaydın kizlar mutlu bol eksili haftalar diliyorum ve sormak istiyorum tartıda 2 gunde 3 kilo fazla görmek normalmidir bu nedir böyle anlamadım
Ödem olabiliyor.Ben troid ve fibromiyalji hastasıyım,gördüğüm zamanlar oldu canım.

kızlar günaydın iyi haftalar olsun herkese..inanılmaz yoğun ve yorucu bir haftasonuydu..izmitten misafirlerim geldi kaldı dün gittiler..hiçbişey anlamadım haftasonundan hiiiç dinlenemedim.
Geçmiş olsun, dinlenmeye çalış.Kalmalı misafirde insan daha çok yoruluyor.

Kızlar bakın bu hafta 8.takımı yenelim hadiiiiiiı çaba gösterecek cesaretliler varmı hu huuu

Bende cesaret yok vallahi sabit kalayım yeter.

Kolay gelsin.Jillianı denedim ama tamamlayamadım. Bir kereden yüklenince kas ağrısı çok oluyor 2-3 gün yürüyememiştim. Tamamlayanlar da güzel incelemeler oluyor.

Dizinde sorun yoksa 100 kere zıpla veya ip atla ve 30 tane mekik çekebilirsin.

Dondurma sütlü azdi bide meyve de doktora gittim bol bol meyve ye deyince kaptırdı kendimi normalde çok yemem
Geçmiş olsun Doktor neden bol bol meyve ye dedi.

Cesaret yok mu sen yaparsın ablammm oyun bozanlık yok :)))))

İyi geceler herkese bugün ku menüm

7.30 müsli
8.30 yeşil çay
10.30 1 galeta kepekli
12.00 yoğurt yulaf kepekli 1 kase
15.00 süt bir bardak bitter çikolata minik
17.30 greyfurt suyu
19.00 ızgara tavuk yoğurt salata 2 dilim tahıl ekmeğı
21.00 yeşil çay

3 litre su
15.900 adım (rekorum)
Ayrıca spor salonunda 1 saat spor

Mesajı şimdi gördüm ve yataktayim spor kaldı yarına ama yarında oruç tutmayı düşünüyorum bakalım meyve konusuda insulin direnci cikti biraz bende karbonhidrat yerine meyve ye dedi aklına geldikçe

Cesaret yok mu sen yaparsın ablammm oyun bozanlık yok :)))))
Yok ablam vallahi.Beni biliyorsun,bu kiloyu zor gördüm.Bu hafta koruyayım,başka bir şey istemem.

Bu arada bugün diyetisyene gittim gene 68 gün olmuş diyetisyene ve diyete başlayali.

Başlangıç 82.0
Bugün 74.0
Sen çok iyi gidiyorsun.İrade ve azim harika.Bende de bu azim olsaydı,şimdiye kadar mezun olmuştum.

Mesajı şimdi gördüm ve yataktayim spor kaldı yarına ama yarında oruç tutmayı düşünüyorum bakalım meyve konusuda insulin direnci cikti biraz bende karbonhidrat yerine meyve ye dedi aklına geldikçe
Geçmiş olsun.Onu bunu bilmem iftardan sonra cezanı yap,öyle anlaştık.Bu arada Allah kabul etsin canım.

Sabah 10.00
1 bardak sütlü neskahve

Öğle 13.00
Bir dilim ekmek ile kaşarlı tost
2 küçük haşlanmış yumurta
Domates
Çay

Akşam 19.30
2 küçük köfte
Yarım tavuk but
2 kaşık pilav
Elim kadar lavaş
1 bardak ayran

2 litre su,2 bardak maydonoz suyu,yatmadan 2 kaşık,limonlu,pul biberli yoğurt

45 dakika kol ve ağırlık çalışma
13 dakika vücut çalıştıran hareketler.

Sitede bir arkadaş topikte fitness blender de aldığı programını ekliyor.Her güne yeni bir video.8 haftada yağ yakımı ve sıkılaşma programı.Onu yapmaya başladım.

Offf o kadar cokalinti yaapmoatim hepai gitmis uyuz oluyorum bu tele..
Neyse aklimda kalanlari yazayim
ApriL_2007 canm cok sevindim valla 8. Takima bi ucayim bakalim onlarda durumlar kilolar gayretker ne durumda:) dagatesi canm az kalmis vallahi noldugunu anlamazsin hazirla cantani bence de :)
Bu hafta hedefim 64 olmak tabi daha da gitsin supper olur :)
Aramiza yeni arkadaslar gelmis hosgelmis bol ol eksiler gorurler insallah

Esimin sayesinde gunlerdir plaatesimi yapamiyorum ordan burdan hareketler de duzenli olmuyo.. Su jillian a bi de ben bakiim bakalim yapabilirsem pc de tmir oldu ordan yaaprim..
Bu arada iki gundur gelemiyorum kvlerle hamamlara gittik kaplicalara tel cekmedi nette ole :)
Bugun de pazardi ilgazin banyosuydu ev temizligi derken ancak yazdim bir de epey birilmis okuncak sayfa ancak yetistim

Dunku menum
Sabah 10.00
Bir dilim ekmek
Bir yuumurta haslama
Kk peynir
Uc zeytin
Cay

Ara11.00
15 adet cig badem

Oglen 12.30
Dort kasik bulgur pilavi
Alti kasik kuru fasulye
Bir silim ejmek

Ara14.00
Bir tane yeni dunya bi tane kuru erik

Aksam17.00
Dort tane izgara kofte bir dilim ekmek
Karisk salata bes kasik
İki lt su
Spor da yuruyus yarim saat
İki gun pek dikkat edemedim ne bulduysam ondan yedim ama fazla fuzuli bisi yemedim bitek pazar aksam menuden farkliydi mangal yapildi kofteyle kurtardim :)

Pazartesi menum
Oglen kalktim o nedenle kahvalti yapmadim
11.30 ara
İki butun ceviz

Oglen 12.30
Dort kasik taze fasulye
Alti kasik corba
Bir dilim ekmek
Salatalik bitane
Uc sicvri biber

Ara15.00
Bir elma

Aksam18.00
İki dilim ekmek arasinda uc kasik kadar et doner karsik salata
Bir bardak ayran

Ara
Bir bardak cay
Bitane zerdali

İki lt su
Spor yok kousturmaca vardi pazarvs

Menuden disari cikmadim bakalim bu hafta ne kadar gideck :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…