- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım menün güzel de dondurma ne ? Sütlü iki topsa eğer sorun yok birde akşam ki meyve çok sadece bir çeşit yemeliydinMerhaba kizlar bana ceza verin ya yazıyorum yediklerimi
Sabah
08 00
2 dilim ekmek
1 catal peynir
1 zeytin
Ekmeği öyle kuru kuru yedim nedense
12 45
Küçük tabak bulgur pilavı ve ciger
1 kase çorba
Soğan maydanoz
15 00
1 dondurma
19 00
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
20 30
8 erik
1 elma portakal
Ne çok yemişim ya
Ama
2 saat yürüyüş yaptım 2 litreye yakın şu içtim
Uyumadan öncede yoğurt kuru yapacam
Dondurma sütlü azdi bide meyve de doktora gittim bol bol meyve ye deyince kaptırdı kendimi normalde çok yememCanım menün güzel de dondurma ne ? Sütlü iki topsa eğer sorun yok birde akşam ki meyve çok sadece bir çeşit yemeliydin
Aaa Dr ne dedi tahlil sonuçlarına?Dondurma sütlü azdi bide meyve de doktora gittim bol bol meyve ye deyince kaptırdı kendimi normalde çok yemem
Ödem olabiliyor.Ben troid ve fibromiyalji hastasıyım,gördüğüm zamanlar oldu canım.Günaydın kizlar mutlu bol eksili haftalar diliyorum ve sormak istiyorum tartıda 2 gunde 3 kilo fazla görmek normalmidir bu nedir böyle anlamadım
Geçmiş olsun, dinlenmeye çalış.Kalmalı misafirde insan daha çok yoruluyor.kızlar günaydın iyi haftalar olsun herkese..inanılmaz yoğun ve yorucu bir haftasonuydu..izmitten misafirlerim geldi kaldı dün gittiler..hiçbişey anlamadım haftasonundan hiiiç dinlenemedim.
Bende cesaret yok vallahi sabit kalayım yeter.Kızlar bakın bu hafta 8.takımı yenelim hadiiiiiiıçaba gösterecek cesaretliler varmı hu huuu
Kolay gelsin.Jillianı denedim ama tamamlayamadım. Bir kereden yüklenince kas ağrısı çok oluyor 2-3 gün yürüyememiştim. Tamamlayanlar da güzel incelemeler oluyor.Hmm. O nasıl bir diyetmiş öyle ya. Bende bir araştırıyım. Yeni yeni şeyler çıkıyor
Ebru şallının bacak için özel hareketleri olan cd sini ve jillianın 2 tane 30 günlük programını aldım. 1 er kiloluk ağırlıklar da aldım. 30 gün boyunca jillian yapıcam inşAllah.
Dizinde sorun yoksa 100 kere zıpla veya ip atla ve 30 tane mekik çekebilirsin.Merhaba kizlar bana ceza verin ya yazıyorum yediklerimi
Sabah
08 00
2 dilim ekmek
1 catal peynir
1 zeytin
Ekmeği öyle kuru kuru yedim nedense
12 45
Küçük tabak bulgur pilavı ve ciger
1 kase çorba
Soğan maydanoz
15 00
1 dondurma
19 00
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
20 30
8 erik
1 elma portakal
Ne çok yemişim ya
Ama
2 saat yürüyüş yaptım 2 litreye yakın şu içtim
Uyumadan öncede yoğurt kuru yapacam
Geçmiş olsun Doktor neden bol bol meyve ye dedi.Dondurma sütlü azdi bide meyve de doktora gittim bol bol meyve ye deyince kaptırdı kendimi normalde çok yemem
Cesaret yok mu sen yaparsın ablammm oyun bozanlık yok :)))))Bende cesaret yok vallahi sabit kalayım yeter.
Kolay gelsin.Jillianı denedim ama tamamlayamadım. Bir kereden yüklenince kas ağrısı çok oluyor 2-3 gün yürüyememiştim. Tamamlayanlar da güzel incelemeler oluyor.
Dizinde sorun yoksa 100 kere zıpla veya ip atla ve 30 tane mekik çekebilirsin.
Geçmiş olsun Doktor neden bol bol meyve ye dedi.
Ben Varım kaptancım her türlüCesaret yok mu sen yaparsın ablammm oyun bozanlık yok :)))))
Cumaya kadar 73 olmakHedefleri alalım beybiler
ApriL_2007 En az 500 gr
A afrodit26
gulfuren
@ispanyol 65 !!!!!
@kanikey56,5 olmak
@keten prenses56.5 olmak
@sevilay80En az 500 gr
@sevim_mrt
M meryemyalcin3546
@tektas 68 kilo olmak
@Merops
Semira90 62 kilo olmak
@izmirlipinar 85 kilo olmak
Aaa Dr ne dedi tahlil sonuçlarına?
Anladım canm geçmiş olsunÖdem olabiliyor.Ben troid ve fibromiyalji hastasıyım,gördüğüm zamanlar oldu canım.
Geçmiş olsun, dinlenmeye çalış.Kalmalı misafirde insan daha çok yoruluyor.
Mesajı şimdi gördüm ve yataktayim spor kaldı yarına ama yarında oruç tutmayı düşünüyorum bakalım meyve konusuda insulin direnci cikti biraz bende karbonhidrat yerine meyve ye dedi aklına geldikçeBende cesaret yok vallahi sabit kalayım yeter.
Kolay gelsin.Jillianı denedim ama tamamlayamadım. Bir kereden yüklenince kas ağrısı çok oluyor 2-3 gün yürüyememiştim. Tamamlayanlar da güzel incelemeler oluyor.
Dizinde sorun yoksa 100 kere zıpla veya ip atla ve 30 tane mekik çekebilirsin.
Geçmiş olsun Doktor neden bol bol meyve ye dedi.
Yok ablam vallahi.Beni biliyorsun,bu kiloyu zor gördüm.Bu hafta koruyayım,başka bir şey istemem.Cesaret yok mu sen yaparsın ablammm oyun bozanlık yok :)))))
Sen çok iyi gidiyorsun.İrade ve azim harika.Bende de bu azim olsaydı,şimdiye kadar mezun olmuştum.Bu arada bugün diyetisyene gittim gene 68 gün olmuş diyetisyene ve diyete başlayali.
Başlangıç 82.0
Bugün 74.0
Geçmiş olsun.Onu bunu bilmem iftardan sonra cezanı yap,öyle anlaştık.Bu arada Allah kabul etsin canım.Mesajı şimdi gördüm ve yataktayim spor kaldı yarına ama yarında oruç tutmayı düşünüyorum bakalım meyve konusuda insulin direnci cikti biraz bende karbonhidrat yerine meyve ye dedi aklına geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?