Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam canım
Aksam maydonoz suyu ve yogurt kurunu ikisini pes pese yaptiysan tavsiye etmem
Zaten maydonoz suyu cok etkili bagirsak sindirimini calistiriyor onun tok tutucu ozelligi var uzerinide yogurt kurunu yediysen biraz fazla gelebilir.
Maydonoz suyu sabahlari ac karnina iciliyor oglene kdr tok tutuyor insani
Yogurt kuru de genelde aksamlari yatarken yeniyor miden icin fazla gelebilir ust uste eger ikisini pes pese yapıyorsan ha birde 2 bardak cok icmissin 1 bardak kafidir fazlasi zarar

Selamm :)
Yeni dunya ve yesil erik bi avuc dolusu yiyebilirsin kalorisi o kadar dusuk ki :) 1 avuc 40 kcal hic bisi degil
Sekerde yok zaten fazla lifli besin ozellikle sindirim sistemi icin harika ikiside :)

Günaydınlar şekerler hadi kalkın gariiiiiii

Dün gece uyuyakalmışım dizim bittikten sonra 10:30 gibi ama sabah 6 hala zor kalktım ama şuan iyiyim kızlar yetmiş uykum sanırım. Tabiii bu beden ne uykusuzluklar gördü

Hadiii sular içilsin, dikkatler edilsin beybiler son 3 kaldı hu huuu

Günaydın kızlarrr

Bir sürü alıntı yapmıştım ama silşnmişler. Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim. Jillianı dün akşam 2. Kez yaptım ve vücudumda şu anda bile çok fark var. Kas ağrısına alışkınım ben zaten. Amazondan jillianın yorumlarını okudum senelerdir antrenörlük yapanlar bile zor olduğunu söylüyorlar. Evet yapması zor ama insanı çok fena dinçleştiriyor. Dünkü menüm:

Sabah:
2 kk peynir
5 yeşil zeytin
1 dilin kepek ekmeği
Domates, salatalık, çay

Öğle:
Bir porsiyon köfte
Ayran

Akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık bulgur pilavı
Fırında nugget 2 parça

Ara: yenidünya ve kayısı bir avuç kavrulmamış badem

Akşam jillian level 1

günaydın kızlar.

bugün üzerimde bir keyifsizlik var.havalar gibi benim de dengem kaçtı galiba.akşam 10,30 da uyumuşum.her yerim sanki ağrıyor.kilo da veremiyorum gibi o yüzdem keyifsizim de

gelelim dünkü menüme :

sabah 9: 1 yumurta -domates-salatalık-4 zeytin-1 dilim kepek ekmeği

öğleni 13 :1 tabak patlıcan yemeği

ara 15:2 kaşık yoğurt (zencefil-zerdeçal-tarçınlı)

akşam 20,30 :bir küçük tabak kabak yemeği yanında yoğurtlu biber haşlama

ara 22,00:iki kaşık yoğurt

yeşil çay2 fincan-2,5 lt su-yarım saat yürüyüş

sabah 1 simit 8 zeytin yedim oglen 1 salatalik 10 erik aksam 1 kase yogurt 2 kurupasta yedim 40 dk da yurudum
ayyy çok az yemişsin canımmmm
Ya hadi gerçekten mi bana mesaj gelmedi ama gitme April dur ya zaten sen resmen mezun olmak uzeresindir beni de gecmissindir bence
kız sen enrlerdesin kaçaaakkk.. insan uğrar merhaba der özledik seniii..
yok yaaa çok yememişsin ki
metabolizma hizlandirici boseyler lazim bana
canımm protein günü yap 2 gün o zaman farkı göreceksin.. sabah yumurta, öğle akşam et- tavuk -balık yanına salata.. ekmek meyve yok ..
O değil canm yoğurt tarçın zencefil ve zerdecal
bunu ben de deniycem .. bu akşam yaayım diyorum.. haftanın 2 günü değil mi..
offf süpperrrrrr.. adıma bayıldımmmmmmmmm
Bu arada bugün diyetisyene gittim gene 68 gün olmuş diyetisyene ve diyete başlayali.

Başlangıç 82.0
Bugün 74.0
harikasın canımmmmmm
hangi topik kuşumm biz de bakalımmm
hem pilav hem ekmek olmamış onun dışında çok iyi tatlımm

yaaa bugün tartıda artı çıktım.. ama moral bozmak yoookk son gaz devam.. 8. takımı yenmeliyiizzzz..
bu arada oraya bir uğrasak mı

zaman zaman bende de oluyor.bağırsak sorunun var mı?bende bir türlü çözemediğim bağırsak problemi var .o da şişlik yapıyor.

Süper ötesi ohhhh örneksin kuzumm harika gidiyorsun

Ben Varım kaptancım her türlü

Cansınnnnnnn

Senin şu değişik sporlarına bayılıyorum vaktim olsaaa kacmazda bende yaparım ama biliyorsun sadece burada takilabiliyorum ve yürüyüş yapıyorum başka maceralara izin yok hayat kısa

Ohhhh gezzz bakalım canım çekti!!
Hmm ekmek pilav olamamış gerisi süperr rr
Bak bugünkü süper harika fevkalade
Canımmm güzel menün yenisin ama iyisin
günaydın kızlar iyi kandiller herkese..dün akşam spora gidemedim hasta gibiydim iyi ki gitmemişim bugün daha bitkin hissediyorum boğazım fln berbat..şu havalar düzelse artık ama ya.
Oyyy geçmiş olsun tatlım ahhhh sende düzel havalarda düzelsin Hayırlı kandiller
Hiç canını sıkma iyi menün gider elbet kilolar moral bozukluğu yok beybi

Hayırlı kandiller arkadaşlar

Sabah 9 da 1/3 küçük kupa sütlü filtre kahve yanına 4 kayısı 3-4 ceviz

Öğlen için, iş yerinin aylık menüsü daha açıklanmadığı için, öğleden sonra yazacağım:)

Akşam yemeğinde mercimekli sebzeli çorba

şimdiye kadar 4 bardak su içtim:) hedef 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…